Horoscop, marți, 20 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, marți, 20 februarie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Lucrurile mărunte sunt cele care fac ca ziua de astăzi să fie potrivită pentru tine. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a casei și a familiei. Acesta este momentul perfect pentru a te sprijini pe confortul tău și pe ceea ce îți este familiar. Bucură-te de o noapte liniștită acasă. Nu încercați să adăugați mai mult la farfurie decât este necesar. De obicei, îți place să umpli ziua cu lucruri astăzi, dar aceasta este o zi pentru a lua lucrurile încet și a te relaxa.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Poți spune ceea ce trebuie spus cu blândețe. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a comunicării. Adoptați o abordare blândă în conversații. Atunci când simțiți că trebuie să fiți puțin mai autoritar, amintiți-vă că puteți atrage mai multe albine cu miere decât cu oțet. Vorbiți ferm, dar lăsați loc pentru ca cealaltă persoană să salveze aparențele.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Îți place să cumperi lucruri care au valoare sentimentală. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a banilor. Este o zi pentru cumpărarea de cadouri și pentru a investi în persoanele care înseamnă cel mai mult pentru tine. Vă veți bucura să vă uitați la cadouri pentru următoarele sărbători și zile de naștere. Chiar dacă nu cumpărați ceva acum, puteți planifica din timp.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Încearcă să te cunoști. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a identității personale. Este o zi excelentă pentru a scrie un jurnal sau pentru a te întâlni cu un prieten sau cu un antrenor de viață și a discuta despre munca pe care vrei să o faci în viitor. Dacă simți o lipsă de scop sau dorința de a face lucruri, verifică-ți scopul vieții. Ce vă motivează? Rafinează-ți concentrarea.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este important să mergi mai departe. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a trecutului. Este întotdeauna bine să lași ceea ce s-a întâmplat să devină un instrument de reflecție, dar asta nu înseamnă că istoria ta trebuie să definească cine ești mâine. Ai dreptul să te schimbi. Ai dreptul să ștergi tabula rasa și să o iei de la capăt, nouă și importată.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cunoaște mai bine oamenii. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a prietenilor. Aceasta este ziua perfectă pentru a lua câteva persoane pe care le-ai cunoscut online și a le aduce cumva în viața ta reală. Poate invitați un prieten local la o cafea sau vă întâlniți la un eveniment pentru a vă răsfăța.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cu ce vrei să te ocupi în viață? Ești mulțumit de slujba pe care o ai acum? Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a carierei. Caută locuri de muncă la companiile la care ești interesat să aplici. Află ce se cere. Revizuiește un CV sau roagă pe cineva profesionist să îți rescrie scrisoarea de intenție.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este întotdeauna bine să înveți un lucru nou în fiecare zi. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a învățării. Astăzi, te poți înscrie la un minicurs online sau poți reda un videoclip de pe YouTube pe fundal în timp ce lucrezi. Poți să îți dai seama cum să rezolvi o problemă urgentă sau să iei o carte și să o citești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Tot ceea ce ai făcut nu trebuie să fie proiectat în lume. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a secretelor. Câteva lucruri pe care poate preferați să le păstrați pentru dvs. S-ar putea să credeți că trebuie să dezvăluiți anumite fapte despre viața voastră din trecut, dar reconsiderați. Uneori, să începi de la zero și să mergi mai departe cu viața ta este cea mai bună cale de a te cunoaște pe tine și pe ceilalți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a angajamentului. Aceasta poate fi ziua în care să vorbiți mai serios despre căsătorie. S-ar putea să fiți gata să vă mutați cu un partener sau să vă logodiți. Dacă ai câteva lucruri pe care ai vrea să le realizezi într-o relație, stabilește câteva obiective și propune-ți să le atingi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O nouă abordare o fi o alegere inteligentă. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a muncii. Aceasta este o zi excelentă pentru a gestiona perturbările din programul tău zilnic. S-ar putea să ți se pară mai bine să te concentrezi pe un singur lucru la un moment dat pentru a evita să fii prea distras de toată munca pe care trebuie să o faci.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fă-ți timp pentru joacă. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a creativității. Aceasta este o zi excelentă pentru a lua un curs de artă sau pentru a te deda la o nouă meserie. S-ar putea să te bucuri să găsești ceva creativ cu partenerul tău semnificativ, de la pictură, arting sau muzică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel