Horoscop, marți, 20 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: 20 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Păstrează-ți mintea deschisă, Berbec. Este posibil ca viața să fi fost un pic mai agitată în ultimele luni, dar acum că Jupiter, planeta norocului reintră în semnul tău, lucrurile încep să se schimbe într-un mod uriaș. O perioadă de prosperitate, abundență și binecuvântări se îndreaptă spre tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu-ți judeca viitorul în funcție de trecutul tău. Adesea, oamenii se uită la propriul palmares și cred că acest tipar îi va urmări toată viața. S-ar putea să nu-și dea seama câtă putere au pentru a-și schimba propria soartă. Tu ești persoana care își definește propriul drum.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Se poate realiza mai multă muncă atunci când urmăriți un vis în echipă, Gemeni. Trebuie să pui mai mult suflet pentru a obține ceea ce îți dorești. Tu ești cel care îți va crea propriul noroc. Cu timp, energie și efort, calea va începe să prindă contur și să fie mai mult decât ai crezut că ar putea fi vreodată.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai încredere în instinctele tale în timp ce urmezi calea care ți se pare potrivită pentru tine, Rac. Te-ai născut ca o persoană intuitivă cu un motiv anume. S-ar putea să nu înțelegi întotdeauna motivul pentru care te simți într-un anumit fel. Dar ai încredere în acest proces, deoarece viața este adesea o serie de teste.

Leu (23 iulie - 22 august)

Speranța nu este niciodată în zadar, Leu. La fel cum un erou începe să-și demonstreze sieși că puterea lor vine din interior, și tu te poți simți împins la limită doar pentru a realiza cât de puternic ești cu adevărat din interior.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Un secret dezvăluit de cineva vă poate da permisiunea pe care o căutați pentru a vă urmări propriile vise. S-ar putea să fi rămas sub un soi de iluzie care te-a ținut pe loc. Vezi că ceea ce credeai cândva că este sigur nu este; este tot ceea ce ai nevoie pentru a face alegeri diferite și mai înțelepte pentru tine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Universul îți trimite ceea ce ai nevoie și de cine ai nevoie la momentul potrivit. Uneori poți avea impresia că timpul se scurge și că nu există nimic sau nimeni de partea ta. Dar, viața îți dovedește că temerile tale se înșală, aducând în mod serendipitous un prieten sau un fel de aliat care să te ajute să treci pragul norocului.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vă doriți să se întâmple ceva. Creați-vă soarta și propriul destin. Ești aici pentru un motiv important, Scorpionule. Astăzi poate fi un moment excelent pentru a te consulta cu un astrolog pentru a afla ce dezvăluie harta ta despre situația ta actuală.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Există o latură jucăușă a ta pe care ceilalți rareori au ocazia să o vadă. Să lași garda jos este un lucru important pentru tine, Săgetătorule. Vrei să te simți în siguranță și să știi că atunci când cineva vede latura copilăroasă a personalității tale, ești sărbătorită! Vrei să știi că și ei vor dori să se distreze alături de tine!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Chestiunile legate de casă și familie încep să oscileze într-o nouă direcție; acest lucru invită la schimbări în viața ta. Vă simțiți mult mai încrezător în această perioadă, iar acest lucru se vede în tipurile de alegeri pe care vă pregătiți să le faceți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Totul se reduce la comunicare, Leu. Iar conversațiile bune sunt parte din strategie și din momentul potrivit. Citește încăperea atunci când vorbești și fii foarte atent la limbajul corporal al celor care ascultă ceea ce ai de spus.

Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să găsiți un cadou special pe care îl căutați, iar acesta poate sosi în timpul în care aveți nevoie. Dacă ai sperat să găsești ceva care să vorbească din inima ta către a altuia, nu renunța. O ieșire la cumpărături se poate dovedi a fi o ieșire norocoasă astăzi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel