Horoscop, marți, 2 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 2 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Țintește spre fericire, Berbec. Petreceți timp în preajma persoanelor care vă ridică moralul și vă aduc bucurie. Nu te mulțumi cu mai puțin decât cei care îți ridică moralul; oamenii toxici nu vor face decât să te doboare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Renunță la nevoia de a controla rezultatul, Taur. Ai o inimă de servitor, dar odată ce ai făcut tot ce ai putut face, depinde de ceilalți să te întâlnească la jumătatea drumului. A fi un jucător de echipă înseamnă să-i lași pe oameni să își ducă greutatea lor în timp ce tu ți-o duci pe a ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Iubirea necesită curaj, la fel și romantismul. S-ar putea să fie nevoie să vă expuneți. Trebuie să îți înfrunți temerile cu putere și încredere. Curajul interior crește atunci când îl hrănești cu experiență.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ascultă-ți inima, Rac. Durerea are nevoie de timp pentru a se vindeca. Nu te poți grăbi să închizi o relație. Uneori o poți găsi într-o clipă, dar alteori, trebuie să lași timpul să-și facă treaba în timp ce îți procesezi toate emoțiile.

Leu (23 iulie - 22 august)

Adevărul poate să doară, dar este necesar să-l auziți. Vedeți pentru prima dată clar întreaga situație. Este sobru să știi că ți-au scăpat aceste detalii înainte, dar nu te învinovăți pentru trecut. Acum știți, așa că acționați.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Situația ta financiară s-ar putea schimba și va trebui să devii puțin creativ. Acum este un moment bun să te gândești cum vei investi banii pe care îi ai, să economisești pentru ceea ce ai nevoie și să câștigi mai mult pentru lucrurile pe care ți le dorești de la viață.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să te gândești la sănătatea ta, Balanță. Țintește spre o abordare holistică care să ia în considerare tot ceea ce faci. Conexiunea dintre mintea, corpul și spiritul tău sunt interconectate. Îngrijește-le pe toate cu autoîngrijire.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O prietenie s-ar putea să se apropie de sfârșit, Scorpionule. Acest lucru nu trebuie să însemne că sunteți dușmani, ci că rolul vostru în viața celuilalt nu mai are același scop. Distanța poate fi o modalitate minunată de a te redescoperi și s-ar putea să vă întoarceți din nou în curând.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Unii oameni pur și simplu nu pot face parte din cercul tău de încredere. Poți să le oferi un milion de oportunități, dar îți vor dovedi de nenumărate ori că a fi prea aproape este dureros și dăunător pentru inima ta. Este timpul să te ramifici și să găsești oameni noi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O minciună este tot o minciună, Capricorn. Atunci când cineva îți ascunde ceva, poate crede că are un motiv valabil. Dar, la sfârșitul zilei, au fost necinstiți cu tine, iar asta poate însemna că trebuie să știe că te simți dezamăgit. Încrederea este pierdută.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Regretele se întâmplă. Când simți că ai făcut ceva ce ți-ai fi dorit să nu faci sau că nu ai făcut ceva ce ți-ai fi dorit să faci, te poate răni la inimă. Ai acest moment pentru a recupera timpul pierdut. Așadar, regretul poate deveni ceva care te motivează în mod pozitiv.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este normal să te simți singur uneori, Pești. Sentimentele tale sunt un memento că ești o ființă umană. Poate că nu îți place să fii singur, dar aceasta este o șansă de a vedea cum ești de fapt cea mai bună companie a ta. Încearcă să cunoști cine ești cu adevărat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel