Horoscop, marți, 19 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop 18-24 martie 2024
Descriere foto: Horoscop 18-24 martie 2024

Horoscop zilnic, marți, 19 martie 2024. 

Berbec

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru tine, pentru că Soarele este în continuare în casa a XII-a și se pregătește să intre în semnul tău, dar până atunci ești epuizat, obosit, copleșit. Mercur se întâlnește cu Chrion în semnul tău, ceea ce înseamnă că s-ar putea să spui unele cuvinte destul de dureroase pentru oamenii dragi.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se va întâlni cu Saturn, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai mai mult pragmatism și un simț crescut, însă îți va lipsi mult optimismul. Oamenii din jurul tău vor vedea acest lucru și vor încerca să te încurajeze.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de Chiron ceea ce înseamnă că s-ar putea să te implici în unele activități care nu îți fac bine, dar parcă o faci intenționat, parcă vrei să îți demonstrezi că nu meriți. Încearcă să te bazezi și pe oamenii dragi ție, mai ales cei care doresc să îți arate că existe și părți bune în tine.

Rac

Fă tot posibilul să stai departe de conflicte cu șefii sau de discuții interminabile despre cine are dreptate, pentru că s-ar putea să pierzi. Cel mai bine ar fi ca în această perioadă să îți vezi interesul, să îți faci calcule și să fii mult mai pragmatic.

Leu

Soarele s-a rupt de conjuncția cu Neptun și va intra într-un semn care ție îți priește enorm. Ai face bine să mai ai puțină răbdare, chiar dacă simți că nu se întâmplă ceea ce ți s-a promis. Nu este cazul să grăbești ceva. Stai puțin, așteaptă, relaxează-te și o să vezi că lucrurile bune vin pentru cei care au răbdare.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de o conjuncție cu Chiron, Venus se va apropia de o conjuncție cu Saturn în casa a VII-a, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai foarte multe dubii legate de partener sau el să aibă impresia că tu ești foarte rece, dar poate e cazul să fii mai vulnerabil și mai deschis, să-i spui ce te supără. Cu siguranță, în spatele acelor cuvinte se ascund unele temeri, mult mai profunde și mult mai vechi.

Te-ar putea interesa și: Minerva, horoscop pentru perioada 18 martie - 16 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Balanță

Soarele este încă în casa a VI-a, iar Venus, guvernatoarea ta, este lângă Saturn, tot în casa a VI-a. Ai grijă la sănătate în această perioadă și la volumul de muncă. Nu îți ridică nimeni statuie, nu o să-și aducă nimeni aminte că ai stat la serviciu ore suplimentare. Fă tot posibilul să ai grijă și de viața personală.

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se apropie de ieșirea din casa a IV-a, ceea ce înseamnă că trebuie să ai foarte mare grijă la cuvintele din familie sau la tendințele de a-i bârfi pe oamenii dragi.

Săgetător

Ai grijă cum vorbești cu copiii și la cum te gândești la ei. S-ar putea să ai tendințe de a vedea doar partea goală a paharului și să uiți că la un moment dat a luat și o notă bună, nu doar cea proastă sau că la un moment dat te-a și ascultat, nu a fost tot timpul atât de rebel. Pentru cei care aveți copii mai mari încercați să nu vă faceți mai multe griji decât este cazul, mai ales dacă nu se întâmplă nimic cu adevărat.

Capricorn

Trebuie să ai în vedere că ai o perioadă bună pentru empatie, toleranță și creativitate, însă, în același timp trebuie să ai grijă cum livrezi cuvintele, cum îți folosești vocea și tonul. Vocea ta este destul de importantă, atât la serviciu, cât și în familie. Câteodată nu contează ce spui, ci modul în care o spui.

Vărsător

Soarele se pregătește să iasă din casa a II-a. S-ar putea să ai niște revelații pe plan financiar, mai ales că și Venus se apropie de Saturn. Recomandarea este să nu cheltuiești pe fond nervos și să nu încerci să acoperi unele goluri cu anumite cheltuieli pe lucruri inutile și lucruri care nu îți vor folosi deloc.

Pești

Soarele mai este pentru o zi în semnul tău, profită. Dacă ai așteptat să te ocupi de o activitate sau să reiei o activitate, atunci profită de această zi. Nu ar strica să ai mai multă grijă de înfățișare, de vestimentație și de modul în care te arăți celorlați. Astrele te susțin destul de mult din acest punct de vedere.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel