Horoscop, marți, 19 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 19 iulie 2022.

Horoscop - 19 iulie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Scrie o listă cu lucrurile pe care vrei să le realizezi în această vară, Berbec. Odată cu intrarea lui Mercur în Leu, concentrează-te pe pasiunile tale în viață.

Asumă-ți riscuri, dar gândește-le bine mai întâi.


Horoscop - 19 iulie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Încearcă să eviți conflictele inutile, Taur. Mercur intră în sectorul tău al figurilor de autoritate, iar energia acestui semn fix poate veni împotriva naturii tale încăpățânate pentru o bătălie pe care nu o poți câștiga.

Pregătește-te să te simți provocat astăzi și să-ți fie testat curajul. Este mai bine să câștigi o persoană, decât să faci lucrurile în felul tău.


Horoscop - 19 iulie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Azi trebuie să spui adevărul. Cu Mercur, planeta comunicării, care intră în a treia ta casă, este timpul să fii cu adevărat curajos în ceea ce crezi.

Vei avea conversații importante. Poate că vei căuta să faci ceva care te sperie și care necesită toată puterea pe care o ai pentru a merge până la capăt cu alegerea ta. Totul se va rezolva pentru tine, dar nu uita că trebuie să rămâi puternic și să ai încredere în intuiția ta în această perioadă.


Horoscop - 19 iulie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu este nimic greșit în a dori lucruri frumoase. De fapt, a avea lucruri frumoase în viață este minunat.

Chiar dacă nu-ți permiți să ai acum un lucru pe care ți-l dorești neapărat, poate că poți găsi o altă modalitate de a te răsfăța. O geantă frumoasă sau ceva de valoare poate fi un cadou minunat pentru tine luna aceasta.

 

Horoscop - 19 iulie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

E atât de bine să ai grijă de tine. Astăzi, când Mercur intră în semnul tău, este timpul să te răsfeți cu cărți bune și cu podcast-uri care îți hrănesc sufletul și mintea.

Vei dori să faci lucruri care te ajută să ai o viață interioară cât mai sănătoasă, astfel încât să fii productiv și să ai succes în această lună.


Horoscop - 19 iulie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Mercur care intră în Leu te va face să te gândești prea mult la trecut, de fapt, s-ar putea să te simți fixat pe o jignire care te-a rănit profund. Este greu să renunți la o ranchiună.

Resentimentele tale pot fi atât de insuportabile încât în cele din urmă vrei să schimbi ceva la tine pentru a renunța și a merge mai departe. Nu vrei să fii reținut de furia pe care o simți în interior față de o persoană pe care ai iubit-o cândva.


Horoscop - 19 iulie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este nevoie doar de un singur prieten care să te ajute să vezi că lumea nu este atât de rea. În timp ce treci printr-o perioadă dificilă din viața ta în această săptămână, o singură persoană face toată diferența.

În timp ce Mercur se află în Leu, amintește-ți că nu ești singur și că trebuie să te apropii de oamenii pe care știi că te iubesc.

Horoscop - 19 iulie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Oamenii și orgoliile pot să te preseze astăzi. Ești sensibil la mândria nejustificată și fără niciun adevăr care să o susțină.

Este posibil să ai tendința de a folosi sarcasmul pentru a-ți acoperi sentimentele față de ipocrizia lor. Încearcă să nu fii prea obraznic atunci când le atragi atenția într-o manieră pasiv-agresivă.


Horoscop - 19 iulie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, astăzi ești mai curajos decât de obicei. Cu Mercur în sectorul tău de credință, este ca și cum o lumină strălucește asupra zonelor de întuneric care te fac să experimentezi frica.

Înveți adevăratul sens al curajului și faptul că nu totul poate fi explicat. (Uneori nici nu trebuie să fie).


Horoscop - 19 iulie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, înveți o lecție valoroasă despre speranță. Caută poveștile împărtășite de alții care dezvăluie cum funcționează chestiunile legate de viață și de moarte.

S-ar putea să-ți placă să urmărești documentare și emisiuni despre crime sau mistere de crimă în această săptămână.


Horoscop - 19 iulie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Spiritul tău de iubire este o lumină călăuzitoare pentru un bun prieten. Faptul că ești acolo pentru cineva poate face toată diferența.

S-ar putea descoperi că este mult mai ușor să te deschizi și să-ți împărtășești inima fără să te reții.


Horoscop - 19 iulie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, ești deschis la noi posibilități care te sperie.

Cu Mercur în sectorul tău de sănătate, în timp ce tranzitează Leul, începi să te simți încrezător și plin de speranță în ceea ce privește viitorul. Chiar și domeniile în care te simțeai slab încep să se consolideze.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel