Horoscop, marți, 18 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 18 octombrie 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi totul merge așa cum vrei tu, Berbec. Așa că îmbracă-te pentru această ocazie și poartă una dintre ținutele tale preferate.


Poartă roșu, culoarea de putere a semnului tău zodiacal, și nu-ți fie teamă să fii puțin extra. Cu Luna în Leu, tu vei fi cea care iese în evidență în mulțime.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Comunici cu impact, Taur. Ești capabil să transmiți cele mai bune idei și puncte de vedere cu pasiune.

Dacă ai o prezentare care trebuie să convingă o decizie, depune ceva mai mult efort, deoarece vei fi primit cu căldură.

 

 
Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este o zi creativă pentru tine, Gemeni. A treia ta casă a creativității se luminează astăzi și te ajută să te conectezi cu imaginația ta.


Dacă îți place să faci artă, să cânți muzică sau să faci o lucrare artizanală, vizitează un magazin de artă pentru a vedea ce îți captează atenția și te face să vrei să te distrezi astăzi.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai grijă cu cheltuielile emoționale, Rac. Luna în Leu te-ar putea convinge să cumperi ceva ce depășește puțin bugetul tău în această săptămână.


Deși este întotdeauna bine să te răsfeți cu ceva frumos, nu lua decizii nechibzuite pe care le vei regreta mai târziu.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești încrezător și te simți bine în pielea ta, Leu.


Luna guvernează emoțiile și intuiția ta, Leu, iar cât timp se află în semnul tău zodiacal, ești mai în ton cu ceea ce îți dorești și ai nevoie în viața ta.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Atunci când observi o persoană care pare să fie doar pentru ea însăși, trebuie să-ți pui un semn de întrebare, Fecioară.

Ai învățat să nu te prefaci că aceste semne nu există, așa că asigură-te că iei aminte și acționezi în consecință.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru a participa la activități de networking, Balanță. Un coleg sau un șef te poate invita la o întâlnire de afaceri sau la un happy hour în această săptămână.


Acesta este universul care îți deschide o ușă în carieră. Ieși și vezi ce se întâmplă. Este posibil să întâlnești pe cineva care este foarte influent.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fă un pas în față, Scorpionule. Știi ce faci mai bine decât oricine altcineva și ce anume te face un jucător de echipă valoros la locul de muncă.


Evidențiezi această parte a carierei tale pentru ceilalți făcând un pic mai mult și depășindu-le așteptările..

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai grijă pe rețelele de socializare, Săgetătorule. Având în vedere că tensiunile politice ies la suprafață în această săptămână, s-ar putea să simți nevoia să postezi o mulțime de meme-uri, note și articole pe rețelele sociale.


Deși poate părea înțelept să o faci în acest moment, asigură-te că verifici sursele pentru a te asigura că ceea ce împărtășești este corect și verificat.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Poți fi excesiv de generos până la o greșeală, Capricorn. S-ar putea să fii genul de persoană care ar dărui unei persoane la nevoie fără să se gândească de două ori.

Oricât de minunat ar fi să dăruiești altora, ai grijă să nu o faci în detrimentul tău. Fii echilibrat în caritate și în grija de sine pe toate părțile.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

Tot ce îți dorești acum este un partener și să fii iubit, Vărsătorule.


Este posibil să întâlnești pe cineva care simte că este "alesul", dar chiar și cele mai uimitoare relații necesită o fereastră de timp pentru a cunoaște cealaltă persoană.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fii mândru de munca ta, Pești.


Atunci când faci ceva, fă-o cât mai bine posibil. Nu tăia colțurile și nu face lucrurile într-un mod în care nu ai dori să fie făcute pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel