Horoscop, marți, 18 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard! Încearcă să fii mai deștept și înainte de a lua o decizie, vorbește cu mai multă lume. Întreabă și în stânga și în dreapta, ca să ajungi la cea mai bună concluzie. 

Taur

Nu forța nimic. Mai degrabă forțează-te pe tine să te îmbunătățești. Nu te compara cu nimeni din jurul tău, ci doar cu versiunea ta de ieri.

Gemeni

Parcă ai vrea să îți cumperi ceva, parcă nu ai vrea. Ești dispus să cheltui o sumă mare de bani, dar parcă ai mai aștepta. Recomandarea este să riști, dar nu total. Nu apela la inconștiență. 

Rac 

Venus este în semnul tău, așa că meriți să te răsfeți puțin! Nu trebuie să fie ceva extravagant, dar ceva care să îți palcă, să te facă să te simți bine. 

Leu

Soarele, guvernatorul tău, se apropie de careul cu Neptun. Ai grijă pe cine pariezi zilele acestea, dar și pe cine mizezi zilele acestea, fiindcă s-ar putea să ai surprize neplăcute. Graba strică treaba.

Fecioară

Nu trebuie să crezi tot ce ți se spune la locul de muncă. Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu te purta precum un copil care apelează la gândirea magică. Dacă șefii îți spun că urmează ceva important, nu te gândi prea departe. Calibrează-te și ancorează-te în realitate. Nu te grăbi. Până când nu se întâmplă ce crezi tu, nu paria pe nimic.

Balanță

Ești destul de deștept în această perioadă, doar că bănuiala este că ești așa pentru motive și cauze care nu te ajută la nimic. Ce trebuie să înveți tu, mai ales că ai multe planete în casa a IX-a, este să fii mai curios. Dar nu să ai acea curiozitate superficială, ci una pragmatică, să beneficiezi de o informație de calitate.

Scorpion

Zilele acestea, te preocupă foarte mult să știi că oamenii din jur îți fac pe plac. Cu ce te ajută asta? Doar pentru că te validează sau pentru că îți cantă în strună? Câștigați ceva? Nu îți investi resursele în acțiunile menite să îți demonstreze ceva. Nu alerga după năluci. 

Săgetător

Ai tendința de a te implica în foarte multe proiecte. Sunt momente când este bine să alergi și după mai mulți iepuri, însă tu nu o să prinzi niciunul acum și rămâi dezamăgit și te vei învinovăți cumplit. Fii mai pragmatic!

Capricorn

Profită de aspectele acestei perioade pentru a te împăca cu partenerul sau cu o persoană destul de importantă. De asemenea, nu ar strica să fii mai egoist la locul de munca și să nu mai apelezi la toate proiectele pe care le-ai fi luat înainte.  

Vărsător

Treaba e treabă! Personal, ai lucruri de care trebuie să te ocupi, dar și la serviciu sunt anumite proiecte în care chiar trebuie să te implici. Trebuie să împaci aceste lucruri. O să fie mult de muncă. Trebuie să vezi lucrurile din mai multe perspective. De tine depinde să găsești cele mai bune soluții. 

Pești

Saturn se apropie de retrogradarea în semnul tău. Recomandarea este să nu forțezi nota cu absolut nimic. Dacă sunt lucruri care se întâmplă încet, care sunt frânate sau care nu se întâmplă așa cum ți-ai fi imaginat sau ai fi visat, trebuie să accepți realitatea așa cum este. Dacă ai încercat de câteva ori un lucru și nu a mers, poate că este cazul să faci un pas în spate. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel