Horoscop, marți, 18 aprilie 2023. ZODIA care are parte de un bonus neașteptat

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele astrale. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este o zi super-încărcată pentru tine, Berbec. Astăzi, Luna intră în semnul tău zodiacal, aducând la suprafață unele emoții intense pentru tine. Ești gata să iei taurul de coarne și să înfrunți problemele vieții cu capul înainte.


În această marți, ține-ți pulsul emoțiilor tale - ești predispus la izbucniri și la a lua lucrurile personal, - chiar până la punctul de a fi certăreț cu ceilalți. Încearcă să rămâi echilibrată în timpul discuțiilor, iar dacă ai răbdare, vei fi productiv fără să fie nevoie de scuze.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Îți vei înfige ambele călcâie în nisip astăzi și vei apărea ca o forță de neclintit în cazul în care simți că ceilalți te maltratează. Astăzi te concentrezi pe consolidarea echipei, dar dacă cineva acționează prea egoist, devii defensiv, creând bariere în calea schimbării acolo unde ai influență și putere.

S-ar putea să te comporți cam meschin și să blochezi solicitări sau să faci viața grea cuiva care încearcă să îți manipuleze deciziile. Cheia este să știi cine este un prieten sau un dușman astăzi.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Fii flexibil, Gemeni. Planurile se pot schimba pe neașteptate din cauza unor schimbări în prioritățile unui prieten. Vei primi un mesaj de ultim moment pentru a face ceva neașteptat, dar interesant.


Dacă ai timp, eliberează-ți programul și pune-te pe treabă, deoarece ar putea fi o șansă de a întâlni pe cineva important cu abilități puternice de conducere sau influență.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Munca grea dă roade, Rac. Ești orientat spre carieră astăzi. O avalanșă de muncă este pusă pe umerii tăi la serviciu și, deși ți se poate părea o povară nedreaptă sau grea, s-ar putea să fii surprins. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a străluci.


Sarcinile de astăzi pot fi rezolvate rapid, arătând capacitatea ta de lider. Îți va plăcea oportunitatea de a lucra independent și de a-ți afirma ideile, ceea ce îi va impresiona pe ceilalți.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Nu exagera, Leu. Este firesc să vrei să le spui celorlalți despre spiritualitatea, experiențele și credința ta. Dar astăzi, lasă-i pe ceilalți să descopere lucrurile pe cont propriu.


Oricât de tentant ar fi să vorbești deschis despre credința ta, este prea devreme în călătoria ta să te poziționezi ca profesor. Cel mai bine este să te concentrezi asupra propriei tale creșteri și să-i încurajezi pe alții să facă același lucru.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Câștigi câte ceva, dar vei și pierde; totuși, astăzi, ești în avantaj. Așteaptă-te să primești ceva de valoare, poate un cec bonus.


Cu Mercur retrograd după colț, ai putea simți că se apropie o pierdere sau auzi zvonuri că va exista un pas înapoi într-un proiect. Partea bună este că poți reveni asupra a ceea ce ai planificat și poți face corecții. Vei vedea cât de bine va ieși totul.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Rămâi calm. Încearcă să nu-ți dai preavizul de două săptămâni pentru ceva ce poate fi rezolvat. Astăzi, s-ar putea să te simți atacat la locul de muncă din punct de vedere emoțional.


Tensiunea se poate simți împovărătoare și te poate face să vrei să demisionezi fără să privești înapoi. Dar înainte de a ceda unei dorințe impulsive, gândește-te câteva zile. Odată ce Luna părăsește Berbecul, s-ar putea să vă vezi situația altfel.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi, concentrează-te pe proiecte scurte și ușoare, apoi lucrează la sarcini dificile.


Luna care intră astăzi în Berbec îți slăbește răbdarea, așa că s-ar putea să nu te intereseze proiectele complexe care ți-au absorbit ziua. Fă tot ce poți pentru a mișca cadranul înainte și pentru a avea ceva care să îți justifice timpul.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este timpul să muncești! Astăzi te afli într-o stare de creativitate sporită, deoarece mintea ta se conectează cu flash-uri rapide de intuiție și idei mărețe. S-ar putea să-ți vină o idee genială pentru un nou proiect sau să vrei să încerci ceva ieșit din comun în artă sau muzică.


Nivelul tău de energie va fi puternic, așa că fă un antrenament bun astăzi. Dacă îți place să alergi, după-amiaza va fi perfectă pentru o slujbă sau pentru a merge la sală și a vă lovi cu greutăți.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Poți fi dur azi. Latura ta asertivă este mai puternică decât de obicei astăzi, așa că vei da nas în nas cu cineva. Luna care intră astăzi în Berbec îți dă un impuls competitiv și dorința de a învinge obstacolele și provocările.

Ceilalți te pot considera puțin intimidant dacă te dai prea puternic. Încearcă să ții în frâu pulsul acțiunilor și cuvintelor tale. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ascute-ți mintea. Îți place o dezbatere bună, Vărsătorule, iar astăzi s-ar putea să te afli în contradicție cu persoane care gândesc diferit de tine. O discuție solidă despre politică sau despre factorii de decizie se anunță la orizont.


Contribuția ta trebuie să fie sinceră și directă. Dacă ai ceva de spus, fii direct și nu-ți reține gândurile și ideile. Vei fi apreciat pentru asta.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Fiți inteligent cu banii. Închide-ți cardul de credit și gândește-te de două ori înainte de a-l folosi. Ai multe pe cap, iar o terapie cu amănuntul ar putea fi ceea ce crezi că ai nevoie.


Astăzi ai putea să-ți golești economiile dacă nu ești atent. Nu uita să-ți păstrezi bugetul pentru a evita remușcările de mai târziu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel