Horoscop, marți, 15 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 15 martie 2022

Berbec

Luna în Leu este opusă lui Saturn, afectându-ți prieteniile și modul în care vrei să-ți trăiești viața liberă de responsabilități.  În această zi te poți simți ca și cum ai primi mereu un "nu" ca răspuns la invitațiile și cererile tale. S-ar putea să nu-ți placă să ți se spună că trebuie să aștepți, dar pentru astăzi, ar putea fi perfect atunci când ai alte lucruri la care ai vrea să lucrezi în această săptămână.

Taur

Acordați credit acolo unde se cuvine, iar dacă sunteți cel care a făcut cea mai mare parte din munca grea în ultima vreme, recunoașteți-vă pentru că ați muncit ore întregi și ați depus efort. Luna în Leu este opusă lui Saturn, iar acest lucru deschide o oportunitate de a-ți structura viața într-un mod nou. Dacă ai o idee inovatoare sau ai o viziune despre cum poate fi îmbunătățit ceva, menționează-o. Cineva ar putea fi foarte recunoscător atunci când o faci.

Gemeni

Aveți multe de făcut? Astăzi este o zi excelentă pentru a scrie în jurnal sau pentru a nota ideile pe care ați dori să le abordați în această săptămână. Luna în Leu este opusă lui Saturn, activând sectoarele tale de comunicare și educație. Pune în aplicare unele dintre trucurile tale preferate de viață sau sfaturi pe care le-ai învățat de pe TikTok sau Youtube.

Rac

Este o zi bună pentru a gestiona finanțele și pentru a face schimbări în ceea ce privește modul în care cheltuiți sau ceea ce considerați că este necesar pentru a economisi pentru viitorul vostru. Luna în Leu este opusă lui Saturn, iar acestea aduc laolaltă sectoarele tale de bani și resurse comune.  Poate că este timpul să faci echipă cu un prieten bun și să vă mutați într-un loc în care să împărțiți. Reducerea costurilor generale poate fi o modalitate inteligentă de a merge, iar dacă ai discutat cu cineva despre asta, continuă conversația mai departe pentru a-ți expune toate opțiunile.

Leu

Știi cum merg lucrurile în viața ta amoroasă? Poate că este timpul să vă întrebați partenerul. Relațiile se pot dovedi a fi o provocare și s-ar putea să vă fie dificil să fiți pe aceeași lungime de undă cu partenerul dvs. S-ar putea să fie nevoie să planificați o întâlnire intimă la cină pentru a discuta unde vă aflați amândoi și cum ar putea exista îmbunătățiri în modul în care interacționați unul cu celălalt. 

Fecioară

Aveți vreun lucru nerezolvat de care trebuie să vă ocupați în acest moment? Pot exista unele domenii din viața ta care trebuie luate în considerare și rezolvate.  Deși s-ar putea să fi prelungit anumite termene limită din cauza programului haotic sau a schimbărilor din viața personală, acum este momentul potrivit pentru a termina ceea ce ai început. 

Balanță

O prietenie s-ar putea transforma într-o relație profesională sau chiar într-una cu accente de romantism. Cu Luna opusă lui Saturn, ți-ar putea fi greu să reziști să nu te simți emoționat de o persoană de la serviciu sau de cineva cu care ai deja o relație de lucru, dar care nu știe de pasiunea ta secretă.

Scorpion

Te descurci bine cu figurile de autoritate la birou astăzi. Ești capabil să faci impresii solide, iar dacă încerci să faci o afacere prin consolidarea încrederii, lucrurile vor curge frumos în direcția ta în următoarele zile.

Segetător

Este o zi minunată pentru a scrie poezii, a spune povești și a vorbi despre viitor. Luna în sectorul tău de credință vorbește cu Saturn în semnul tău de comunicare. Sublinierile conversației pot fi serioase, dar îți pot reda un sentiment de siguranță de care ai nevoie.

Capricorn

Niciodată nu este prea devreme pentru a pune anumite lucruri în ordine. De la organizarea parolelor, astfel încât persoanele importante să aibă acces la ele atunci când este nevoie, până la plasarea documentelor importante într-un singur loc, este mult mai norocos să fii pregătit pentru neprevăzut.

Vărsător

Este o zi excelentă pentru a-ți restructura prioritățile. Treci printr-o schimbare de relație sau de statut în ultima vreme, așa că pentru a fi la înălțime vei dori să te asiguri că persoanele pe care le ai în viața ta vor fi unele cu care vei putea lucra. Dacă sesizezi tensiuni, poate că este momentul să vorbești despre asta. 

Pești

Niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce știi că trebuie făcut. S-ar putea să vă simțiți pregătit să împărtășiți mai deschis despre trecut pentru a învăța din el. Dar, nu uitați să nu vă aruncați prea repede înainte, deoarece mai târziu ați putea regreta că nu ați cunoscut mai bine o persoană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel