Horoscop, marți, 14 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 14 martie  2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 BERBEC

E posibil să vi se propună altceva de lucru pe bani mai mulți și poate vor mai fi și alte avantaje și o să vă duceți, dacă nu vă mai leagă nimic de actualul serviciu.

Se poate să cheltuiți mai mult decât v-ați propus și o să vă calculați bugetul să vă ajungă până la salariu.


O să tot cheltuiți bani, dar partea bună e că o să mai și încasați. Vin acum afaceri profitabile.


TAUR

Se poate să primiți acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să mai căutați diverse lucruri pentru interiorul locuinței, că vreți să fie frumos de Paște la voi.

Se prea poate să vă încarce șefii cu ceva în plus de lucru și să nu vă displacă ideea, că o să vina și bani.

Se poate să strângeți un capital, asta după ce ați tot cheltuit cu nemiluita, că ați avut și voi rate, facturi și v-ați pus casa la punct.


GEMENI

Se poate să ieșiți la o discuție în doi cu ființa iubită, că nu s-au aplanat de tot conflictele, mai mocnesc unele pe-acolo și trebuie făcut ceva.

Vă puteți asocia cu cineva ca să câștigați niște bani în plus sau vă mai luați o colaborare să adunați o sumă suplimentară.

Vine cineva care v-a dus dorul și o să lăsați inima să vorbească, dacă vreți să știți ce să faceți în situația respectivă.


RAC

O să investiți niște bani în casă și o să puneți deoparte ceva, că să dați o fugă în weekend la aer, să vă eliberați de stres, să vă revigorați.

Se rezolvă și la voi, cumva, problema banilor și o să scăpați de toate cheltuielile obligatorii.

O să primiți aprecieri la scenă deschisă, că ați făcut dovada calităților care vă propulsează în carieră.


LEU

O să dați zor să duceți la bun sfârșit un proiect, că aveți planuri mari pentru perioada care urmează. O să demarați proiecte noi, să vă reinventați.

E cineva care insistă să vă vedeți că își dorește să vă evaluați șansele de a fi împreună, dacă și voi vă doriți acest lucru.

Cineva de care v-a fost dor vă scoate la cafea și o să descoperiți cât de mult aveți în comun pentru o relație ca lumea.


FECIOARĂ

Se poate să primiți un procent în plus la salariu, un voucher, niște produse, pentru că ați muncit în ultima vreme și o să fie stimulativ, încurajator.

Se poate să apară cineva care să vă impresioneze prin felul de a fi și să visați la o relație, dacă sunteți singuri.

Se poate să vină în ajutorul vostru niște oameni care să vă susțină moralul, să vă însoțească undeva, unde aveți voi nevoie.


BALANȚĂ

Poate o să dați curs unei oferte de lucru pe care ați primit-o mai demult și o să vă interesați în amănunt, de data asta.

Se poate să simțiți că a venit momentul să vă căsătoriți, dacă relația voastră de cuplu a atins acel prag al maturității.

E cineva care vă face ochii dulci și nu o să-i dați ignor, pentru că sunt ceva fluturași la stomac și nu e deloc puțin lucru.


SCORPION

Se anunță o reușită în sfera banilor și o să vă permiteți niște lucruri la care doar visați și o să faceți tot posibilul să păstrați acest standard.

Apar bani și pe filiera partenerului de cuplu și poate vă rămân și pentru o plecare la relaxare în weekend.

Trebuie să faceți monetarul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, cu ai voștri, cu prietenii.


SĂGETĂTOR

Aveți energie, idei, oameni pe care să-i rugați să vă ajute dacă e cazul și multe lucruri se pot rezolva cu mult succes, că aveți rețeta.

Vi se propune un job, dar e posibil să vi se propună și la actualul serviciu o funcție. Este greu de ales.

Vi se întâmplă tot felul de lucruri bune care să vă activeze optimismul bine cunoscut, stima de sine și o să fiți fericiți.


CAPRICORN

Sunt promisiuni de bani poate și pentru că lucrați în particular sau vi se returnează, în sfârșit, o datorie, câștigați un proces.

O să aveți parte de reușite în formula de grup și să vă prelungiți colaborarea.

Vin ceva bani pe o filieră diferită de cea de la serviciu și o să vă descurcați cu plățile acestei perioade, deloc puține.


VĂRSĂTOR

O să adunați în jurul vostru niște oameni care gândesc la fel ca voi, sunt la fel de pricepuți și o să faceți echipă bună și la treabă și la distracție.

Poate o să vă faceți timp și pentru rudele apropiate, frați, surori, nepoți ca să vă vedeți, să plecați în weekend pe undeva.

Poate să fie o zi bănoasă și o să interacționați și cu oameni care să vă cointereseze la diferite treburi și să aveți succes.


PEȘTI

O să aveți multă treabă, vi se vor semna și niște acte și o să faceți progrese, atât în plan profesional, cât și personal. O să fiți într-un vârf de formă.


Vă caută cineva care vrea să formați un cuplu și dacă și voi sunteți în căutarea perechii de suflet poate vă încercați șansele.

O să fiți ferm pe poziție la semnarea unui contract, ca să nu vă supuneți condițiilor partenerului de afaceri așa pur și simplu, ci să vă impuneți și voi punctul de vedere.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel