Horoscop, marți, 14 mai 2024. Zodia care primește avertizări pe plan financiar. Trebuie să stea departe de cheltuieli

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

 

Berbec

Astăzi ai o neliniște fantastică, mintea este un inamic, pentru că vei avea tendința de a rumina permanent, de a vorbi mult și nu stai cu tine. Dacă ești sigur de propria persoană și dacă stai ancorat, când vezi aceste derapaje ar fi bine să te duci în spate, să te liniștești. Mulți dintre voi s-ar putea să nu aibă această posibilitate și să vă treziți în tot felul de discuții. 

Taur

S-ar putea să ai parte de niște coșmaruri la propriu și la figurat. Somnul îți este destul de deranjat, te odihnești destul de greu, ai presimțiri, bănuiești că se întâmplă lucruri. Trebuie să încerci să fii de partea vieții pragmatice.

Gemeni

S-ar putea să recuperezi astăzi timpul, mai ales când e vorba de anumite discuții cu prietenii tăi, de negocieri. Dacă nu ai cerut o validare din partea celorlalți, o vei face acum. 

Rac

Te vei gândi că sunt lucruri pe care nu le-ai spus în discuțiile cu șefii, că ai fi putut spune altfel lucrurilor pe nume. Dacă nu ai zis-o, începi să scrii mesaje, ai grijă la tonalitate.

Leu

S-ar putea să simți o sete de cunoaștere, o nevoie de a te educa, de a afla lucrurile într-un mod diferit. Astăzi poți citi o carte, să te uiți la un documentar, o să-ți facă mult bine. 

Fecioară

Acum trebuie să nu vă victimizați sau să vă considerați marionete ale universului. Stați departe de tot e înseamnă victimizare azi.

Balanță

Nu trebuie să aveți voi ultimul cuvânt, trebuie să-l lăsați pe celălalt să aibă, fără să vă gândiți că veți avea de pierdut. Dacă aveți dreptate, zilele următoare se va demonstra.

Scorpion

Ciocnirile pe care le-ați avut cu colegii, s-ar putea să aibă o recapitulare zilele acestea. Vă grăbiți pentru că aveți senzația că pe oamenii din jur nu-i duce mintea, nu fac ca voi. Astăzi trebuie să nu forțați pe nimeni cu nimic, să nu schimbați perspective, idei.

Săgetător

Discuțiile cu copiii pot fi mai aprinse, dar și necesare. Pentru cei care nu au copii, își cer drepturile. Trebuie să scăpați de rutină, să veniți cu ceva nou. 

Capricorn

Este nevoie de unele reparații, de unele schimbări din casă, discutați cu membrii familiei și de aici intervin contraziceri. Voi vreți ceva, ceilalți altceva și va trebui să faceți compromisuri.

Vărsător

S-ar putea să reușiți să construiți ceva, să puneți bazele unui proiect, fie pe plan profesional, fie pe plan personal. 

Pești

S-ar putea să simți că trebuie să cumperi neapărat niște lucruri pe loc, dar astăzi nu cheltui bani degeaba pe lucruri care s-ar putea să nu-ți folosească.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel