Horoscop, marți, 14 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Iată previziunile astrale pentru ziua de marți, 14 mai 2024.

Berbec

Distracția este ceea ce te motivează în această zi. În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Marte, exploatează ceea ce te entuziasmează și îndreaptă-te către activități care îți aduc zâmbetul pe buze. Mergi la sală. Fă un antrenament plăcut. Gătește în bucătărie sau dansează în sufragerie pe melodiile tale preferate din anii '90.

Taur

Nu ești în conflict cu familia. Trebuie să alegi prioritățile pentru această zi. S-ar putea să fii nevoit să amâni câteva lucruri pentru a te ocupa de responsabilitățile de acasă; totuși, în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Venus, odată ce ai terminat un anumit proiect, timpul este numai al tău. Oferă-ți ceva frumos ca recompensă pentru munca depusă.

Gemeni

O conversație solidă cu un prieten poate schimba câteva lucruri. Poți afla informații importante pe care nu le știai și pe care le poți folosi. În timpul tranzitului Lunii  în trigon cu Marte, nu evita conflictele sau discuțiile dificile, chiar dacă te simți incomod. Termină ce ai de spus și ascultă-i și pe cei din jurul tău.

Rac

Nu te obișnui cu ideea de a împrumuta bani unui prieten. În schimb, consideră că darurile sunt ceva ce oferi atunci când poți. Chiar dacă prietenii tăi decid să îți returneze banii mai târziu, dacă alegi să oferi bani în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Venus, nu te concentra pe asta. Dăruiește din inimă pentru că poți.

Leu

Un loc de muncă poate fi un loc minunat atunci când te bucuri de ceea ce faci pentru tine și pentru ceilalți. Luna se află în trigon cu Marte și există un element de plăcere la locul de muncă. Atitudinea și mentalitatea ta pozitivă te pot diferenția de ceilalți într-un mod minunat.

Fecioară

Ești destul de curajos să te confrunți cu adevărul despre un trecut de care nu ești neapărat mândru și poți face ceva bun din asta. Poate vei ajuta pe cineva care are nevoie de un încurajare. Poate poți scrie un mesaj care să îți schimbe viața și să îl postezi pe rețelele sociale. Nu-ți fie frică să ieși și să încerci lucruri noi.

Balanță

Prietenii adevărați sunt greu de găsit. Ai putea întâlni o persoană specială cu care pur și simplu te înțelegi. În timpul Lunii în trigon cu Marte, aveți chimie în toate modurile posibile.

Scorpion

Unele secrete sunt mai bine lăsate în afara locului de muncă. Atunci când sunteți întrebat ce ați făcut în weekend, chiar vreți să răspundeți? Poate fi o întrebare invazivă. Păstrați un ton simplu și ușor. Concentrează-te pe moment în timpul Lunii în cuadratură cu Venus.

Săgetător

Poți vedea ce funcționează și ce nu funcționează. Ești pregătit să îți folosești cunoștințele în mod util. S-ar putea să îți fie ușor să faci asta în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Marte, mai ales atunci când îți place să te ocupi de bricolaj, ai un mare simț al meșteșugului și găsești soluții accesibile. Câștigă.

Capricorn

Micile alegeri pe care le faci în fiecare zi te ajută să îți începi ziua cu încredere. Vrei să fii cât mai sănătos posibil, ceea ce înseamnă să petreci timp cu oameni care fac același lucru. Alege opțiuni pozitive și sănătoase. Evită automatul de la muncă; în schimb, aprovizionează-ți casa cu gustări prietenoase pe care să le savurezi. Rezistă tentației de a mânca prea multe dulciuri în timpul tranzitului Lunii  în cuadratură cu Venus.

Vărsător

Toate cuplurile se ceartă din când în când. Ceea ce contează este că poți vedea dincolo de probleme și găsi ce contează în viața ta. S-ar putea să fii nerăbdător să arăți cu degetul și să dai vina pe celălalt, dar în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Marte, nu face asta.

Pești

Sinceritatea poate fi una dintre cele mai bune lucruri care ți s-au întâmplat în relația ta. Nu mai ai nimic de ascuns atunci când totul este pe masă. Ești liber să fii autentic în timpul Lunii în cuadratură cu Venus și te simți atât de bine, notează YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel