Horoscop, marți, 14 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 14 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fă-ți bagajele, Berbec. Ești pregătit din punct de vedere mental pentru o excursie în afara orașului către o destinație distractivă. Planifică-ți din timp, astfel încât să poți profita la maximum de fiecare moment. Vei dori să te bucuri de gustul mâncării și al culturii comunității locale oriunde te-ai hotărât să mergi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sfatul tău este greu de ignorat. Astăzi, statutul unei chestiuni se află în mâinile tale. Vei vorbi cu tărie și vei da sfaturi care trebuie spuse în legătură cu o chestiune monetară. Beneficiarul poate decide sau nu să asculte avertismentul tău. Nebunia cade pe umerii lor dacă aleg să nu țină cont de avertismentul tău.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sectorul tău partenerial este viu și activ. O energie frumoasă vine spre tine în domeniul iubirii și al căsătoriei. Dacă te întâlnești cu cineva de puțin timp, ai putea fi surprins să primești o mărturisire de dragoste adevărată. Îndrăgostiți-vă!

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Simți lucrurile profund, așa că atunci când te plângi de o problemă, de multe ori o faci după ce te-ai gândit o vreme la ea. Astăzi nu vei juca rolul principal de martir. Ești gata să-i lași pe ceilalți să știe că ești nemulțumit de felul în care stau lucrurile. Ca atare, este posibil să trimiți un ultimatum sau să cauți ajutor din partea partenerului tău de viață.

Leu (23 iulie - 22 august)

"Te iubesc" pot fi cele mai grele trei cuvinte pe care să le rostești vreodată unei alte persoane, dar astăzi îți pui inima la bătaie și spui ceea ce simți cu adevărat. Nici aceasta nu este o sarcină mică. Vorbești serios și vrei ca lumea să știe.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Când vine vorba de familie, ești iubitor și loial. Astăzi, vei vorbi din inimă despre o problemă pe care simți că vă afectează pe toți în același mod. Nu va fi ușor să vorbești și să-ți spui părerea, dar dacă asta ajută o persoană, ești dispus să o faci.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Comunicarea deschisă este posibilă, dar Balanță, dar acest lucru ar putea însemna că va trebui să acționezi rapid și prompt pentru a readuce un mesaj important sub tăcere. Mergi cu grijă. Nu uitați să vă numărați cuvintele și binecuvântările.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vă place când cineva pe care îl iubiți cheltuiește mai mult timp sau bani pe lucruri de care nu aveți nevoie. Astăzi, "discuțiile" despre finanțele cuplului sunt pe masă, iar tu vrei să clarifici lucrurile și să te asiguri că toată lumea este pe aceeași lungime de undă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi este ziua ta și vei ieși să faci lucruri care te ajută să-ți duci viața mai departe. Nu ești dispus să mai irosești încă o zi cu activități frivole.  Ești gata să pornești la drum.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Trecutul este ceva de care ai ales să te îndepărtezi, dar este bine să vorbești despre o despărțire cu o persoană de încredere sau cu un terapeut. Astăzi, este posibil să simți nevoia să te eliberezi de o parte din stresul provocat de răni din trecut și să te vindeci.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un prieten are nevoie de dragoste dură, iar persoana care îl poate ajuta să audă adevărul ai putea fi tu. Vei vorbi din inimă astăzi, chiar dacă îți va fi greu să transmiți un mesaj important.

Pești (19 februarie - 20 martie)

O călătorie legată de muncă s-ar putea să se profileze la orizont. Un șef vă poate cere să mergeți undeva pentru a verifica potențialul de a construi o nouă bază de clienți. Dacă nu vă place să călătoriți, ratarea oportunității poate închide câteva uși pe care ați prefera să le țineți deschise.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel