Horoscop, marți, 14 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com

Horoscop zilnic - 14 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al banilor. Fii ferm în privința a ceea ce îți dorești și ai nevoie de la viață. 

S-ar putea să trebuiască să fii mai hotărât decât de obicei pentru a face rost de banii de care ai nevoie pentru a cumpăra anumite obiecte. 

Totuși, Berbecule, din fericire, ești plin de energie în acest moment, datorită lui Marte, care are o poziție puternică pentru tine. Așa că nu te îngrijora. Totul se va rezolva. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de identitate.

În următoarele zile, este esențial să pui la punct unele lucruri doar pentru tine. Deși luna decembrie este despre cadouri pentru cei dragi, este bine să vă amintiți că ar trebui să vă dăruiți și vouă înșivă. 

Așadar, fie că este vorba de autoîngrijire, de timp de liniște sau de puțin timp în plus pentru a dormi, nu neglijați lucrurile mărunte care vă ajută să vă simțiți bine în viața voastră.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al dușmanilor ascunși.

Deși nu poți schimba trecutul, poți îmbunătăți viitorul. Și este un moment bun pentru tine să fii mai încăpățânat în a face pașii necesari pentru a ajunge acolo unde trebuie să ajungi. 

În loc să gândești în mod abstract, este posibil să vrei să fii mai împământenit în ceea ce privește deciziile esențiale. Dacă asta înseamnă să pui în aplicare un plan, ar trebui să o faci.


Cancer
(21 iunie - 22 iulie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de prietenie.

Este bine să ai prieteni pe care te poți baza și care îți dau coloana vertebrală de care ai nevoie atunci când începi să șovăi în alegerile tale.
 
Roagă-i să te ajute să rămâi concentrat asupra faptelor și să nu te lași prins în ce-ar putea fi în viață. Păstrați legătura și, dacă aveți nevoie, cereți cuiva să fie ca un colac de salvare pentru dumneavoastră când treceți printr-o perioadă dificilă. 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de carieră și statut social.

O răsplată poate apărea pentru tine, poate o primă sau un fel de câștig financiar datorită muncii pe care ai depus-o la birou. 

Ai putea fi promovat sau ai putea auzi de schimbări centrate pe poziția pe care o ai acum și care îți vor oferi posibilitatea de a face o muncă pe care o iubești și de a fi recompensat pentru asta. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de studii superioare.

Este timpul să îți stabilești un obiectiv, dar asta înseamnă și că vei dori să te angajezi în dezvoltarea personală și să lucrezi la tine.

Găsește online un grup de oameni care se bucură de același subiect sau alătură-te unei comunități care te poate ajuta să înveți mai mult în timp ce împărtășești cunoștințe, pui întrebări și împărtășești și tu ceea ce ai experimentat.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de resurse comune. 

Ziua de astăzi poate fi plină de lupte pentru putere, iar acest lucru poate fi o adevărată piedică pentru tine, dar nu te lăsa prins în starea de spirit a celorlalți.
 
Îndreaptă-ți atenția spre bucuriile pe care ți le aduce ziua. Nu poți controla pe nimeni altcineva decât pe tine însuți. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de angajament. 

Iubirea este un risc, iar atunci când ai decis că vrei să faci saltul încrederii, nu vei renunța ușor. 

Un lucru pentru care ești recunoscut este capacitatea ta de a fi loial și fidel unui vis. Astăzi poate fi începutul a ceva extraordinar pentru tine!

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de îndatoriri și responsabilități zilnice. 

S-ar putea ca ziua să se deruleze numai cu muncă și fără distracție, dar știi că, odată ce vei lăsa toate treburile în urmă, vei avea câteva ore la dispoziție pentru a face ceea ce îți dorești. 

Lasă ca dulceața timpului tău pentru mine să fie motivația pentru a nu amâna și pentru a te apuca de treburile zilei.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de plăcere. 

Vei fi bătrânul înțepat al grupului și s-ar putea ca în ultima vreme să ai multe pe cap și să nu-ți ajungă orele din zi pentru a le rezolva pe toate. 

Nu lăsa să treacă întreaga zi fără să faci un lucru care îți aduce bucurie. Mergeți la o plimbare  sau luați o cină cu prietenii. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al căminului și al familiei. Prioritățile tale se schimbă, iar în capul listei se află problemele de familie. Cu sărbătorile aici, vrei ca totul să fie special. 

Vrei ca lucrurile să fie perfecte pentru oamenii pe care îi iubești, iar a face tot ce îți stă în putință este principalul obiectiv al săptămânii.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de comunicare. Ești grijuliu și precaut astăzi. 

Se vor întâmpla multe lucruri în domeniul banilor - atât în ceea ce privește câștigarea lor, cât și modul de economisire. Uită-te la investiții, inclusiv la cum să cumperi proprietăți imobiliare sau obiecte care se apreciază în valoare. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel