Horoscop, marți, 12 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, marți, 12 martie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este mult mai ușor să te concentrezi asupra lucrurilor pe care îți place să le faci atunci când finanțele nu-ți zăbovesc în minte. Așadar, următoarele zile pot fi vești bune pentru urechile tale. Luna intră în Taur, casa ta solară a banilor. Acesta este un moment excelent pentru a căuta un loc de muncă, pentru a aplica pentru o promovare sau pentru a urmări activități secundare cu potențial de creștere.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

A sosit momentul să lucrezi la tine însuți. Luna intră în semnul tău, care este și casa ta solară a dezvoltării personale. Lasă deoparte orice gânduri negative legate de faptul că nu ai suficient timp pentru a învăța ceva nou sau că ești în competiție cu alții. În schimb, stabilește-ți un obiectiv... unul pe care îl poți duce la bun sfârșit în această săptămână și fă ceea ce știi că trebuie să faci pentru a-l îndeplini.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fruntea sus, Gemeni. Toată lumea are contestatari, iar tu ai putea descoperi cine sunt acele persoane din viața ta. Luna intră în Taur, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Acesta este momentul să te arăți în stil mare pentru tine. Fiți încrezător. Zâmbiți și permiteți-vă să vă arătați partea voastră mai veselă. Nu vrei să le permiți oamenilor să îți dicteze starea de spirit. Tu ești persoana responsabilă de viața ta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este timpul să lucrezi la îmbunătățirea relațiilor tale, mai exact a celor de afaceri. Luna intră în Taur, casa ta solară a prietenilor. Toată lumea are nevoie de un bun prieten sau aliat la locul de muncă. Dacă în ultima vreme ai fost cam închis în tine însuți, fă un efort pentru a investi în viața celorlalți. Răspândiți pozitivitate spunând ceva frumos.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești gata să îți ridici viața profesională la un nivel superior. Luna intră în Taur, casa ta solară a carierei, și este o perioadă de creștere extraordinară pentru tine. Poți cere feedback de la șeful tău sau de la colegii de muncă în legătură cu domeniile care, în opinia lor, necesită îmbunătățiri și să faci partea ta. Studiază-ți puțin mai mult industria și lucrează la îmbunătățirea comunicării cu ceilalți.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Te poți învăța ceva nou în această săptămână. Luna intră în Taur, casa ta solară a educației. Înscrieți-vă la un curs online. Gândește-te ce lacune există în banca ta de cunoștințe și caută oportunități pentru a le atinge. Compania ta oferă rambursare pentru cursurile pe care le urmezi și care îți îmbunătățesc abilitățile la locul de muncă? Dacă nu, ai putea găsi un curs online gratuit care te interesează din pură plăcere și stimulare mentală.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Unele secrete nu ar trebui spuse niciodată și s-ar putea să simți că ai câteva despre care nu vrei să știe nimeni. De la parole la jurnale, s-ar putea să nu vrei să împărtășești aceste informații. Luna intră în Taur, casa ta solară a secretelor, iar acesta este momentul să te concentrezi pe securizarea ta. Schimbați parolele pe care le-ați împărtășit în trecut și pe care nu mai vreți ca oamenii să le știe. Dacă ai scris lucruri într-un jurnal, pune-l într-un loc sigur, astfel încât alții să nu le poată citi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luați în serios exclusivitatea, iar loialitatea înseamnă foarte mult pentru voi. Așa că, atunci când Luna intră în Taur, casa ta solară a angajamentelor, ești gata să vorbești despre viitor. Ești gata să construiești ceva de valoare și substanță cu un partener de cuplu sau de afaceri. Acesta este un moment bun pentru a explora cum arată viitorul pentru voi doi. Poți pune întrebări și poți vedea dacă sunteți pe aceeași lungime de undă sau dacă partenerul tău semnificativ nu caută să devină atât de serios pe cât ți-ar plăcea ca lucrurile să fie.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Intră în detaliile lucrurilor pe care vrei să le faci în fiecare zi și de ce. Luna intră în Taur, casa ta solară a rutinelor. Obiceiurile sunt rezultatul unor acțiuni zilnice care lucrează pentru succesul tău. În următoarele zile, acordă mai multă atenție la ceea ce faci în fiecare zi. Vedeți ce funcționează și ce nu funcționează, astfel încât să puteți planifica cum să faceți schimbări și să vă îmbunătățiți ziua.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Încurajați o imaginație puternică în dumneavoastră și în ceilalți. Luna intră în Taur, casa ta solară a creativității, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a lucra la latura ta artistică. Începeți cu lucruri mici. Poți începe cu un jurnal de dimineață sau să faci puțină artă cu puțină muzică clasică seara. Dacă vrei să încerci un generator de artă, joacă-te și fă câteva imagini pentru profilurile tale de pe rețelele de socializare, pentru distracție.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Familia poate fi formată din prieteni și rude de sânge; ceea ce contează este ceea ce simți pentru cineva și ceea ce face pentru a face parte din viața ta. Luna intră în Taur, casa ta solară a căminului. Concentrează-te pe a-ți face locuința un pic mai confortabilă. Când vă simțiți pregătiți, începeți să invitați prietenii la cină. Începeți să socializați pentru a vedea cum vă puteți face viața mai deschisă și mai receptivă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ascultă-i pe ceilalți și vei descoperi cât de mult îi poți ajuta să facă același lucru cu tine. Luna intră în Taur, casa ta solară a comunicării. Fiți atenți la micile nuanțe din relația voastră. Priviți cu atenție indiciile limbajului corporal și ceea ce fac ceilalți în comparație cu ceea ce au spus.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel