Horoscop, marți, 12 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, marți, 12 martie 2024. 

 

Berbec
Tranzitul te poate ajuta să te împaci cu anumite felii din trecutul tău care nu ți-au convenit și ți-au dat și multe bătăi de cap, dureri. E o perioadă foarte bună pentru a fi atent și pentru partea financiară. Nu cheltui de dragul de a acoperi un gol. 


Taur
Ziua îți priește, dar îți priește și mai mult atunci când decizi să fii sociabil cu oamenii din jurul tău și mai dornic să primești adevăr, să fii încrezător fără un motiv anume.


Gemeni
Este destul de multă confuzie, dar primiți si beneficii. Poate vă implicați într-un proiect unde o să vă fie bine, șefii vor vedea și vă vor aplauda. Nu așteptați validarea, ci mai degrabă spuneți voi „pot să fac asta.”


Rac
Cel mai bun sfat pe care vi-l pot da este ca zilele acestea să vă plimbați. De acasă, până în parc sau poate chiar să călătoriți. Explorare, aventură, vă vor ajuta foarte mult.


Leu
Este un tranzit bun dacă e să ne gândim la investiții și de a primi ajutor și din partea celorlați, nu doar din propriul salariu.


Fecioară
Vă priește tranzitul lui Venus, iar pe cei singuri vă poate ajuta să cunoașteți persoane noi. Pentru cei care sunt într-o relație de mult timp, dar nu funcționează lucrurile, Venus vă invită să fiți mai romantici, mai senzuali. Nu așteptați de la ceilalți, faceți primul pas.


Balanță
Prietenii vă ajută, colegii vă ajută, doar că nu trebuie să faceți o confuzie între prieteni și colegi, nu vă duceți la colegi să vă plângeți de viața personală, stați departe de indiscreții, dar și obsesii.


Scorpion
Sunteți romantici, faceți declarații, primiți declarații, dar ziua vă provoacă și să gândiți ce anume vă face sufletul să zburde, iar când găsiți acel ceva, poate fi un film, o carte, vă liniștiți, dar trebuie să vă faceți o bucurie. 


Săgetător
Tranzitul vă sprijină foarte mult, pentru că vă ajută să vă înfrumusețați casa, să vă reconectați cu membrii familiei. 


Capricorn
Venus e nemaipomenit pentru a vorbi, citi, a împărtăși informații și a primi. E nemaipomenită săptămâna din acest punct de vedere. V-aș invita să nu stați tăcuți.


Vărsător
Nu refuzați ajutorul, lăsați orgoliul la o parte, acceptați orice formă de sprijin, mai ales pe plan financiar.


Pești
Vă spuneam zilele trecute că tranzitul vine cu o formă suplimentară de încredere, însă când vine Venus, pot fi și niște riscuri, precum că suntem autoindulgenți, mâncăm mai mult decât e cazul, cheltuim, suntem orgolioși, din când în când sunt bune, dar cu o limită.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel