Horoscop, marți, 12 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, marți, 12 decembrie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Există întotdeauna loc pentru a crește, iar acest an te-a învățat să vezi viața și dragostea în multe feluri diferite. Luna Nouă în Săgetător deschide o nouă oportunitate în filosofia personală și în modul în care privești viața. 

Taur

Păstrarea lucrurilor în regulă este întotdeauna o alegere înțeleaptă, dar nu trebuie să fie totul la vedere. Luna Nouă în Săgetător îți permite să alegi discreția în locul transparenței. Există lucruri pe care poate preferi să le păstrezi pentru tine, iar ideea de intimitate capătă un nou sens.

Gemeni

Știi ce trebuie să faci, doar că un imbold din partea universului te ajută foarte mult. Luna Nouă în Săgetător îți oferă o perspectivă nouă asupra iubirii. Ești gata să explorezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere.

Rac

Niciodată nu este prea târziu să încerci să îți îmbunătățești corpul sau sănătatea, chiar dacă toată viața ai dus un stil de viață mai puțin sănătos. Luna Nouă în Săgetător te ajută să iei decizii înțelepte care îți îmbunătățesc sănătatea. Acesta este un moment excelent pentru a lua lucrurile în serios. Ia în considerare să îți cumperi un jurnal pentru a nota alegerile alimentare.

Leu

Ești un iubitor și de aceea adori ideea de romantism, mai ales atunci când astrele susțin ideea de dragoste. Luna Nouă în Săgetător favorizează un sezon de romantism pentru care ești pregătit. Acesta este momentul perfect pentru a te răsfăța din punct de vedere sentimental. Ascultă muzică romantică. Uită-te la filme romantice. Citește poezie și folosește-ți parfumul preferat.

Fecioară

Este timpul să te așezi la casa ta și să îți găsești un loc pe care să îl numești al tău. Luna Nouă în Săgetător te poate ajuta să găsești casa visurilor tale sau îți poate oferi oportunitatea de a alege familiaritatea în locul schimbării. Ideea de a prinde rădăcini este o noțiune minunată pentru care s-ar putea să te simți total pregătit. Uită-te la case și consultă-te cu cineva pentru a vedea ce îți poți permite, relatează YourTango.

Balanță

Este momentul să-ți lași latura creativă să își găsească o nouă voce în scris. Luna Nouă în Săgetător deschide o nouă oportunitate de a-ți exprima ideile în scris, iar acest lucru poate include o nouă vitalitate într-un proiect. Poți testa asta pe un blog sau, dacă preferi să notezi într-un caiet, scrie câteva rânduri pentru a vedea cum te simți să pui pe hârtie o poveste.

Scorpion

Cha-ching este unul dintre sunetele tale preferate. Luna Nouă în Săgetător deschide o nouă oportunitate de a face bani. Poți primi o ofertă pentru un job sau poți avea un plan de afaceri pe care vrei să îl începi în noul an. Un prieten ar putea să îți vadă talentul și să vrea să te susțină în demararea propriului mic proiect. Multe lucruri interesante pot veni în calea ta, iar toate pot îmbunătăți situația financiară.

Săgetător

Cerul este limita și ești pregătit să vezi cât de departe poți să te duci pentru a fi cel mai bun. Luna Nouă în Săgetător te ajută să decizi că ești gata să faci lucrurile diferit față de trecut.

Capricorn

La revedere, viață veche, bun venit, una nouă. Luna Nouă în Săgetător ar putea închide ușa unui capitol din viața ta pe care ești bucuros și trist în același timp să îl vezi încheiat. Nu este niciodată ușor să spui adio la ceea ce este familiar. Dar acest lucru te poate ajuta să-ți deschizi mintea și să te împingă să experimentezi lucruri pe care nu le-ai putea face dacă te-ai fi mulțumit cu zona ta de confort.

Vărsător

Întotdeauna este bine să ieși în lume și să cunoști oameni noi care au aceeași profesie cu tine. Poți învăța de la alții și poți dobândi noi cunoștințe, în plus, nu se știe niciodată, ai putea face cunoștință cu o persoană care te ajută să-ți duci cariera la un nou nivel. Luna Nouă în Săgetător aduce noi prietenii și oportunități de a face noi alianțe de afaceri. Ia în considerare să fii mai activ pe social media, iar dacă ești timid, încearcă să te forțezi să fii mai sociabil. Creează o prezentare de 10 secunde pentru a te ajuta să începi.

Pești 

Este timpul să îți găsești un nou loc de muncă? Luna Nouă în Săgetător ar putea aduce un job în calea ta. Actualizează-ți profilul LinkedIn și fă-l atrăgător pentru recrutori. Actualizează-ți CV-ul. Cere colegilor vechi scrisori de recomandare pe care să le ai la îndemână. Dacă sperai să atragi atenția unei companii la care vrei să lucrezi, acesta este momentul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel