Horoscop, marți, 11 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 11 octombrie 2022.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fixează-ți un obiectiv, Berbec. Luna de astăzi în Taur aduce bani și posesiuni materiale în viața ta. Este bine să ai un buget prin care să te poți răsfăța cu lucruri care îți aduc bucurie și confort în viață.
Cu sărbătorile care se apropie cu pași repezi, gândește-te la tipul de cadou pe care ai vrea să ți-l faci - ție însuți!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este o zi liniștită pentru tine, Taur. Ești cu adevărat un îndrăgostit, iar astăzi ești pregătit să îți dozezi afecțiunea și grija față de persoanele pe care le iubești. Vezi partea mai bună a vieții și ești gata să împărtășești punctul tău de vedere optimist cu oricine este dispus să te asculte.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu ești o persoană care să poarte pică, iar astăzi, trecutul este pus la locul lui. Această zi aduce în lumea ta o mentalitate de tip "doar vibrații bune". Nu ignori că problemele din trecut au consecințe de lungă durată, așa că ești dispus să faci eforturi pentru ca lucrurile să meargă. Există întotdeauna o parte bună a lucrurilor, iar tu ești aici pentru ea.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești un fluture social, Rac, iar astăzi te afli în locul tău fericit, între prieteni. Există câteva lucruri care te bucură mai mult decât să-i vezi pe ceilalți oameni fericiți. Natura ta jucăușă și plină de energie scoate la iveală tot ce e mai bun din tine și din ceilalți. Relațiile sunt locul în care strălucești cel mai mult.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

De ce ești atât de încăpățânat, Leu? Nu-ți stă în fire să fii reținur față de ceilalți, dar astăzi o parte din tine poate simți că ai nevoie de puțin spațiu. O persoană care ți-a rănit orgoliul un pic mai mult decât îți place ar putea învăța o mică lecție atunci când îți urmezi liniștit drumul. Pentru tine, este o zi de autoîngrijire și de timp pentru mine, așa că, în cele din urmă, este un câștig/victorie.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Schimbarea de anotimp poate scoate la iveală natura ta introvertită și nu este o idee prea îndepărtată să te ghemuiești cu o carte bună și un pic de ceai cald. Sunt atât de multe lucruri pe care ai vrea să le înveți până la sfârșitul anului. Alege-ți subiectul preferat și aruncă-te în el.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O abordare blândă este ceea ce ai nevoie astăzi, deoarece ești interesat să înveți și să te dezvolți alături de prieteni, aflându-le secretele și apropiindu-te mai mult. Ziua de astăzi este plină de speranță pentru o fericire reînviată și pentru toate lucrurile frumoase pe care ți le poate aduce viața.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o zi frumoasă în care începi să vezi lumea ca și cum ar fi pentru prima dată. Viața ta amoroasă începe să se concentreze mai mult decât de obicei la început de săptămână. Ziua poate fi plină de armonie și de conversații simple care să aducă armonie în viața ta.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Mâinile ocupate și un program încărcat te fac să radiezi de fericire și să te simți bine în legătură cu progresele pe care le vei face. Te afli într-un punct de mare energie în această săptămână. În astfel de zile în care astrele se aliniază și totul pare să-ți arate favoruri, planifică din timp și nu pierde timpul cu lucruri în care nu trebuie să te investești.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O cină romantică la lumina lumânărilor este ceea ce ai nevoie pentru a încheia ziua și, chiar dacă iei cina în compania unei singure persoane, relaxează-te cu muzică relaxantă și, poate, cu o baie cu spumă pentru a alunga stresul.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un lucru pe care îl prețuiești este familia ta, Vărsătorule. Așa că, în această săptămână, plănuiește să-ți faci o amintire de durată. Vizitați un muzeu sau mergeți într-un parc și faceți un picnic. Bucură-te de toate priveliștile și scenele din zona ta locală. Cine știe? Poate vei găsi un loc care face gogoși proaspete de cidru!


Pești (19 februarie - 20 martie)

Întotdeauna este plăcut să te întâlnești cu vechi prieteni pentru a vedea cum merg lucrurile. Dacă a trecut ceva timp de când ai vorbit ultima dată cu rudele de la distanță sau cu persoanele care s-au mutat, această săptămână este perfectă pentru a programa o conversație în avans.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel