Horoscop, marți, 11 iulie, 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 11 iulie 2023. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu ai un os leneș în tot corpul tău, așa că atunci când oamenii îți spun că trebuie să te odihnești, o parte din tine habar nu are ce vor să spună cu adevărat. Odihna este pentru cei leneși, sau cel puțin așa crezi tu. Ai lucruri care trebuie făcute și locuri în care vrei să mergi. Să te odihnești se simte ca și cum ți-ai întârzia satisfacția. Astăzi, intenția ta este de a dubla munca grea care te așteaptă. De fapt, prietenii care încearcă să te convingă să faci mai puțin par să devină obstacole în calea ta. Deși nu este nimic în mod inerent greșit în a lua o pauză din când în când, în prezent nu împărtășești această mentalitate. Dacă îi trimiți în mod constant la căsuța vocală, vor înțelege în cele din urmă mesajul.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ați muncit neobosit pentru a obține lucrurile bune din viață. Acum, tot ceea ce îți dorești este să stai pe spate și să te bucuri de ele. Astăzi, simțiți o legătură mai puternică cu prezentul și cu oportunitățile pe care acesta le oferă. Există o parte din tine care a neglijat prea mult timp grija de sine, iar inima ta recunoaște că acest lucru este în detrimentul tău, dar și al celorlalți. Să fii mielul de sacrificiu care asigură pentru ceilalți este un lucru, dar ce valoare are viața ta dacă ești nefericit? Astăzi, luați o decizie. În loc să afișezi un zâmbet fals și să te prefaci că totul este în regulă, vei lua măsuri pentru a face cu adevărat ca totul să fie bine, asigurându-te că zâmbetul tău reflectă adevărata mulțumire.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu ai anticipat că lucrurile se vor desfășura așa cum au decurs, dar, reflectând la detalii, poți identifica acum unde a mers totul prost. Este o provocare atunci când îți dai seama că nu poți da timpul înapoi pentru a repara o problemă apărută cu un prieten. Cu toate acestea, puteți face un efort pentru a fi o persoană mai mare și pentru a iniția o conversație pentru a aborda problemele. În mod surprinzător, o schimbare bruscă în dinamica voastră se poate dovedi a fi de fapt o binecuvântare deghizată. Uneori, prieteniile trec prin momente dificile, dar ieșiți pe partea cealaltă mai puternici ca niciodată, echipați să vă sprijiniți reciproc pentru că ați învățat să îndurați încercările vieții.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pur și simplu ai știut că aceasta va fi o prietenie remarcabilă. Încă din momentul în care v-ați întâlnit, a existat o scânteie de netăgăduit, ca și cum tu și cealaltă persoană v-ați fi încrucișat drumurile într-o altă existență. Deși nu crezi neapărat în conexiunile din viețile trecute sau în suflete pereche, energia magică împărtășită între voi doi este de netăgăduit. Ești nerăbdător să explorezi unde ar putea duce această prietenie, fie că este vorba de un scop divin sau pur și simplu pentru a învăța o lecție de viață valoroasă. Astăzi este într-adevăr o zi specială, ceva ce ai anticipat. De fapt, o conexiune atât de extraordinară ca aceasta nu a mai avut loc în viața ta de ceva timp.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu ai intrat în această carieră doar de dragul unui salariu. Ceea ce ți-ai dorit a fost un sens al scopului vieții și o misiune semnificativă. Ai tânjit după ceva mai mare decât tine în care să crezi. Cu toate acestea, pe măsură ce te afli navigând în fiecare zi, întrebându-te cum să-ți faci veniturile să se extindă, perspectiva ta asupra viitorului a început să se schimbe. Deși încă prioritizezi fericirea pe termen lung și eviți orice alegere care ar putea duce la nemulțumire, recunoști importanța implementării unor mici schimbări pentru a atenua stresul actual cu care te confrunți. Cu toate acestea, este esențial să aveți un plan B ca măsură de precauție.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu vă place să respingeți ofertele de ajutor fără să vă gândiți cu atenție dacă aveți cu adevărat nevoie de el. Cu toate acestea, atunci când cineva își oferă timpul și energia, ai tendința de a ezita. O parte din tine se teme să fie dezamăgită, în timp ce o altă parte se teme să nu devină o povară pentru ceilalți. Dezamăgirile din trecut te-au făcut să fii precaut, deoarece nu dorești să experimentezi alte dureri. Cu toate acestea, astăzi, poți alege să explorezi unde ar putea duce lucrurile cu acest prieten care își exprimă dorința de a te susține. Să te simți complet în largul tău ar putea fi o provocare, dar ar putea merita să încerci pentru această ocazie specială.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este dureros să descoperi că oamenii au discutat despre viața ta privată. Nu ești sigur cum au obținut informațiile și te întrebi dacă nu cumva ai împărtășit ceva anume pe rețelele de socializare. Indiferent de cum au început zvonurile, preferi să te îndepărtezi de subiect. Sperați ca oamenii să uite și să treacă la subiecte noi. De aceea, este mai înțelept pentru tine să eviți să arunci gaz pe foc și, în schimb, să permiți ca acesta să se stingă în mod natural. În timp, pe măsură ce viața ta devine mai puțin intrigantă pentru ceilalți, aceștia vor trece la subiecte mai captivante.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Experimentezi senzația de îndrăgostire. Este o revelație că inima ta nu este atât de încremenită în timp pe cât credeai cândva. Ai întâlnit pe cineva care te ajută să renunți la gânduri și sentimente pe care le credeai indispensabile până acum. Incertitudinea înconjoară viitorul acestei relații și te întrebi dacă nu cumva este vorba de o pasiune trecătoare. Cu toate acestea, ceva adânc în interiorul tău se trezește, aducând o schimbare neașteptată care este deopotrivă îmbrățișată și revigorantă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este un sentiment minunat atunci când lucrurile se aliniază și se așează la locul lor fără efort. Astăzi, nu trebuie să faci un efort suplimentar, deoarece viața pare să se desfășoare fără probleme pentru tine. Poate fi chiar tulburător să fii martor la cât de bine merge totul. S-ar putea să existe o parte din tine care anticipează un eșec brusc sau o realizare a faptului că ar fi trebuit să rămâi vigilent. Cu toate acestea, astăzi este una dintre acele zile rare în care te poți relaxa și poți avea încredere că totul se va desfășura exact așa cum trebuie să fie.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este incredibil de romantic atunci când cineva ia inițiativa și își demonstrează capacitatea de a conduce într-o relație. În ciuda preferinței tale de a deține controlul la locul de muncă, este ceva cu adevărat îndrăgit să ajungi la sfârșitul zilei și să constați că altcineva a preluat conducerea, planificând meticulos fiecare detaliu, astfel încât tu să nu trebuiască să-ți faci griji pentru nimic. A fi îngrijit în acest mod are o mare importanță pentru dumneavoastră și vă emoționează profund faptul că cineva a investit timp și efort pentru a vă scuti de stresul asociat cu crearea unei seri minunate. De fapt, apreciați atât de mult încât sunteți dispus să îi transmiteți acestei persoane că își poate asuma rolul de inițiator pentru crearea unor amintiri dulci ori de câte ori dorește.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este un sentiment reconfortant să te întorci acasă după o călătorie lungă. Este posibil să fi permis ca spațiul personal să fie neglijat în căutarea unor experiențe aventuroase, dar acum este timpul să te acomodezi din nou în mediul tău familiar. În timp ce explorarea lumii și îmbrățișarea unui stil de viață de influență poate fi plăcută, există o bucurie distinctă în a te putea relaxa în confortul spațiului tău personal. Aduce fericire pură să ai timp liber și posibilitatea de a îmbrățișa pe deplin sanctuarul tău personal.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o experiență minunată atunci când conversațiile curg fără efort, fără ca cineva să se chinuie să se exprime. Astăzi, intenția ta este să îți asumi rolul unui bun ascultător. Te bucuri cu adevărat când oamenii se încredințează în tine și este fascinant cum chiar și cei care te întâlnesc pentru prima dată se simt confortabil să își împărtășească poveștile. Ziua de astăzi prezintă o oportunitate pentru tine de a fi stânca, oferind un umăr de susținere pe care ceilalți să se sprijine. Forța ta interioară nu numai că facilitează conversațiile semnificative, dar cultivă și un sentiment profund de încredere între tine și cei cu care interacționezi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel