Horoscop, marți, 10 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 10 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi ești foarte atent la detalii, mai ales în ceea ce privește sănătatea ta mentală.

Dacă angajatorul tău permite zile de sănătate mintală, astăzi ar putea fi una în care vei dori să profiți de acest beneficiu. Fă ceva distractiv și relaxant, care îți ușurează mintea și reduce stresul.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să pui mâna pe un proiect greu, stimulant din punct de vedere intelectual, care necesită creativitate.

Este bine că te-ai născut cu o fire încăpățânată, care nu renunță ușor. Ziua de astăzi îți poate pune la încercare hotărârea, dar tu ești cel care duce lucrurile până la capăt.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este nevoie de timp pentru a reveni în ritmul normal al lucrurilor după sărbători. Este posibil să existe părți ale casei care încă nu au revenit la normal.

Startul acestei săptămâni cu Luna în Fecioară îți oferă suportul mental pentru a aborda cele mai dezordonate proiecte care te-au copleșit.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este util să ai ideile bine conturate înainte de o conversație importantă cu cineva la care ții.

Pentru a le da sens, scrieți în jurnal, schițați și notați punctele importante. Te poate ajuta să rămâi la curent cu ceea ce vrei să spui și, de asemenea, să eviți să uiți ceea ce trebuie neapărat să spui la rândul tău.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Un lucru strălucitor îți captează întotdeauna atenția, dar nu uita că Mercur retrograd este încă în vigoare.

Fii foarte atent atunci când închei contracte și revizuiește detaliile oricărei înțelegeri pe care o faci și care poate cauza o obligație financiară de lungă durată.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Aveți obiective și vise mari pentru noul an și chiar dacă încă nu ați lucrat la viziunea dumneavoastră pentru 2023, încă mai aveți timp. Începeți să vă stabiliți câteva obiective mici pe care le puteți gestiona fără prea mult efort. 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când altcineva face o greșeală, poți fi acolo pentru a asculta, dar s-ar putea să nu fii cel mai potrivit să scoți o persoană din întregul pe care și l-a făcut singură. De multe ori este mai înțelept să permiți consecințelor să devină profesorul care trebuie să dea lecții.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva trebuie să fie sincer cu un prieten care se îndreaptă într-o direcție greșită. Dacă o persoană vă cere un sfat sau părerea, poate fi greu să spuneți ceea ce credeți cu adevărat, dar este necesar.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Uneori aveți opinii diferite despre cum se fac lucrurile în politică și nu vă deranjează să le exprimați. Astăzi, mintea ta ascuțită și opiniile puternice creează valuri, dar pot duce și la progresul atât de necesar pe care îl dorești.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Încercați mereu să vă îmbunătățiți viața în moduri mari și mici. Astăzi, dorința de a învăța o limbă nouă sau de a călători ar putea să bată din nou la ușa inimii tale.

Planificați o călătorie sau o croazieră către o destinație de pe lista de dorințe.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Marele tău scop în această săptămână ar putea fi să ai grijă de oamenii pe care îi iubești.

Este o bună practică să ai parolele și documentele importante în locuri unde alții le pot găsi dacă este necesar. Este, de asemenea, o idee bună să îți actualizezi datele, dacă nu ai mai făcut-o în ultima perioadă.

 

 Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi este vorba despre relațiile tale, Pești, iar cu Luna în Fecioară în următoarele câteva zile, s-ar putea să te gândești mai mult la ceea ce îți dorești de la partenerul tău, acum și în viitor.

Ești un îndrăgostit și un visător, dar un simț al realismului se scufundă și în această săptămână. Vezi lucrurile așa cum sunt.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel