Horoscop, marți, 1 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Păzește-ți spatele. Nu toți pot fi de încredere, iar atunci când descoperi că ești atent și conștient, vezi lucrurile așa cum sunt. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar acesta este momentul în care trebuie să fii prudent și atent. Ai muncit din greu pentru a păstra anumite lucruri în ordine, așa că fii atent la semnalele de alarmă și asigură-te că îți asculți instinctul atunci când te bate pe umăr. 

Taur

Găsește-ți cercul de prieteni potrivit, Taur. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al prieteniilor, iar atunci când vei găsi acea persoană specială care "te înțelege", vei dori să cultivi relația.  Acesta este un moment minunat pentru tine să cunoști oameni noi, așa că fii deschis la creșterea cercului tău de încredere prin crearea de rețele. 

Gemeni

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul carierei și al reputației publice, iar acesta este momentul să vă imaginați posibilitățile. Nu vă fie teamă să vă imaginați un viitor măreț pentru voi înșivă. Ai un viitor uimitor de frumos în fața ta și poți lucra pentru a-l face să devină realitate. 

Rac

Mergeți într-o căutare spirituală și învățați lucruri despre astrologie, numerologie sau religie de care sunteți curioși. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de studii superioare, așa că de ce să te limitezi la ceea ce știi acum.  Mintea ta este larg deschisă pentru a fi receptivă la idei noi. Așadar, scufundă-te într-o carte sau urmărește un videoclip despre un subiect pe care sperai să îl studiezi.

Leu

Roagă-te pentru ceea ce ai nevoie sau îți dorești, Leo, universul vrea să te binecuvânteze cu cineva bun.  Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de resurse comune, și cum Peștii guvernează karma, eforturile și ajutorul tău față de ceilalți sunt acolo pentru a fi valorificate. S-ar putea să nu vezi de unde va veni miracolul tău, dar lucrurile mărețe vin celor care cred, așa că ai credință că ceva uimitor se va întâmpla pentru tine.

Fecioară

O conexiune de suflet pereche este posibilă pentru tine, Fecioară, dar de multe ori aceste lucruri se întâmplă atunci când nu o mai cauți. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de angajament, iar acesta este momentul în care se deschide fereastra oportunităților și noi persoane intră în viața ta. S-ar putea să te întâlnești cu un vechi prieten sau un fost prieten ar putea să te contacteze din nou. Dacă ești singur și speri să întâlnești pe cineva în acest an, pune-ți intențiile în evidență. Fă lucruri care deschid ușa către dragoste.

Balanță

Atunci când ai o mulțime de lucruri de rezolvat, este ușor să te simți copleșit și să ai impresia că nu vei reuși să le faci pe toate astăzi.  Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de rutină zilnică. O listă poate fi de ajutor, dar dacă nu funcționează din cauza unor schimbări de planuri sau a nevoii de a fi flexibil, fii deschis. Lasă-te dus de val.

Scorpion 

Arta și a face lucrurile într-un mod care îți permite să te conectezi cu sentimentele tale sunt activități minunate la care să participi astăzi. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de creativitate, așa că canalizează-ți artistul interior, muzicianul sau dansatorul. Încearcă să pictezi sau să dansezi în sufragerie pe melodiile tale preferate. Scoate praful de pe un instrument care a fost neglijat și cântă câteva melodii pe care le știai.

Segetător

Iertarea este de aur, iar tu poți fi cel care inițiază steagul alb al capitulării. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al căminului și al familiei și, în ciuda dificultăților din istoria voastră, ar putea fi momentul să spuneți că ați dori să faceți un armistițiu și să încercați să fiți din nou civilizați unul cu celălalt. S-ar putea să fie nevoie de un pic de muncă din partea ta, dar merită atât de mult atunci când toată lumea se poate înțelege și fi în armonie.

Capricorn

Mai puține cuvinte pot fi mai multe, iar uneori, a nu spune nimic și a lăsa limbajul corpului să vorbească este cea mai bună formă de limbaj. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de comunicare. Fiți atenți la modul în care spuneți lucrurile, inclusiv la propriul ton. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult puteți face pentru a îmbunătăți calitatea conversațiilor voastre doar luând un pic mai multă inițiativă. 

Vărsător

Faceți cumpărături ca o formă de terapie de retail? Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al banilor, și s-ar putea să descoperi că te răsfeți cu lucruri pentru că ai o nevoie emoțională pe care vrei să fie satisfăcută. Înainte de a cumpăra lucruri de care nu ai neapărat nevoie, întreabă-te sincer: "Care este motivul meu?".

Pești

Ai încredere în tine, Pești. Luna intră în semnul tău zodiacal Pești, sectorul tău de identitate personală, iar tu știi în adâncul sufletului tău ce vrei să devii. Poți lucra la obiectivele tale.  S-ar putea să nu te simți suficient de puternic pentru a le îndeplini, dar ai mai mult curaj în tine decât îți dai seama.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel