Horoscop, marți, 1 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Berbec, trebuie să îi ții aproape pe cei care te încurajează și te responsabilizează. Vei avea nevoie de prieteni deoarece se pot dovedi mentori solizi, cu sfaturi solide și înțelepciune de împărtășit. 


Fii deschis și receptiv la idei, chiar dacă nu ești întotdeauna de acord cu ele. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Pentru tine respectul de sine este foarte important. Iar asta își oferă încredere în tine. 


În această perioadă trebuie să te ții tare de convingeri și să fii fidel. Ar putea fi dificil să te rupi de vechile tipare în această perioadă, dar intuiția ta te poate ajuta să vezi ce nu mai funcționează și ce trebuie să se schimbe.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 

În această perioadă, cei avea parte de sprijinul unui mentor. S-ar putea să ți se pară ușor să adopți o abordare tradițională pentru a studia un ceva nou. 


Ar putea fi mai bine să vezi dacă un mod încercat și adevărat de a face lucrurile funcționează mai bine pentru tine, mai ales dacă încerci să treci un examen, să dai teste online pentru un loc de muncă sau speri să faci o impresie solidă cu cineva de la o școală la care aplici pentru a intra.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

 

Este bine să te deschizi în perioada care urmează chiar dacă s-ar putea să te temi de ceea ce vor crede alții. 


Este o idee bună să anticipezi o reacție mai puțin emoțională din partea celorlalți, mai ales dacă încerci să aduci un argument persuasiv pentru a schimba poziția sau inima unei persoane într-o manieră importantă.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

 

Nu este ușor să iei anumite decizii importante, dar odată ce ai decis să renunți trebuie să ai curajul de a face acel pas. Îți este mai ușor să conștientizezi consecințele pe termen lung ale alegerilor pe care trebuie să le faci. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

 

Este un moment perfect pentru a delega câteva sarcini care nu sunt intuitive pentru tine.


Această săptămână este excelentă pentru a aduna oferte de preț și a începe să te miști într-o nouă direcție. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

 

Ai impresia că nu reușești să vii cu idei noi. Dar în următoarele zile acordă-ți puțină grație dacă îți este mai greu decât de obicei.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Va apărea din nou în viața ta o persoană care a avut un impact important în creșterea ta. Iar prezența lor poate fi hrănitoare și vindecătoare, ajutându-te poate să te vindeci de răni vechi din trecut pentru a începe următorul capitol al vieții tale pe baze solide.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Cuvintele vor fi foarte importante pentru tine în perioada care urmează. Trebuie să fii înțelept în ceea ce privește modul în care le folosești. S-ar putea apărea niște conversații serioase. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Este bine să te gândești la bugetul și obiceiurile tale de consum. Este un moment excelent pentru a cere sfaturi financiare de la un profesionist care să te ajute să planifici economiile. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

 

Vei simți că ai mai multe responsabilități decât de obicei și s-ar putea să te trezești jucând rolul de adult în diverse domenii ale vieții tale. S-ar putea să iei mai multe decizii pentru tine și pentru ceilalți.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

 

Ai mult curaj, Pești. Uneori, oamenii te surprind prin ceea ce se dezvăluie a fi. 


Maturitatea de a lăsa o persoană toxică să plece din viața ta, pe care poate nu ai avut-o până acum, este în sfârșit acolo unde te poți sprijini. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel