Horoscop. Marte în conjuncție cu Pluto. Trei zodii scapă lucrurile de sub control

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Ryan Snaadt
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Ryan Snaadt

În următoarele zile, până pe 18 iulie, vom avea parte de un eveniment cosmic oarecum rar, care poartă numele de Marte în conjuncție cu Pluto.

Iar trei semne de foc vor resimți cel mai intens acest efect, datorită planetelor Marte și Pluton.

Planeta Războiului, Marte, conjuncție - un termen care implică confuzie, haos și dificultate, și Pluto - planeta care reprezintă moartea, întunericul și pântecul noilor începuturi. Nu sună prea grozav, nu-i așa?

Următoarele zile vor fi despre renaștere - în mod dureros, ca în cazul nașterii de tipul "fără epidurală". O încercare de foc pentru unii.

Semnele zodiacale care vor resimți cel mai puternic efectul  Marte în conjuncție cu Pluto


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă există un lucru pentru care nu ai nicio toleranță, acela este reprezentat de acele persoane dezlănțuite care aruncă cu lucruri atunci când se enervează. Ceea ce ți se va întâmpla, în timpul acestui tranzit, este că vei începe să observi tot ceea ce urăști la toți cei din viața ta - și apoi, îi vei "depăși".

Dacă ei pot arunca un pantof, atunci tu poți arunca o lampă. Dacă ei pot avea ce vor, atunci tu poți să le iei și să-i faci să regrete că și-au dorit vreodată ceva.

Cu siguranță îți vei forța drumul în viața tuturor în această săptămână, invitați sau nu. Pur și simplu nu vei fi mulțumit până când toți cei din jurul tău nu vor fi la fel de nefericiți ca și tine.


Având în vedere că planeta care te guvernează este Marte, ești prea fericit și prea bun pentru a-ți asuma rolul de maestru de război dominant; chestiunea este că ești în căutare de luptă și te vei lupta cu oricine. Nu există niciun motiv pentru acest tip de agresivitate, în afară de influența lui Marte Inconjunct cu Pluton. 


Leu (23 iulie - 22 august)

 

Se pare că îți petreci ultimele zile în Rac ca o adevărată pacoste pentru toată lumea. Ei bine, nu e vina ta, ci a lui Marte In conjuncție cu Pluto, care se va încheia înainte ca sezonul Leului să se instaleze. Acest tranzit te va împiedica la tot pasul. Să zicem că vrei să faci ceva cu cineva, orice, cum ar fi să ieși la cină.

Destul de ușor, nu e mare lucru aici, doar cere-i și du-te să mănânci...ah, dar nu, nu poate fi atât de ușor în timpul acestui tranzit, nu-i așa? Ceea ce se va întâmpla este că acest act ușor de a pune o întrebare cuiva se va transforma într-o capodoperă de manipulare; pur și simplu nu poți să ceri, trebuie să ceri, trebuie să faci să se știe că tu ești în control!

 

Ce e în mintea ta? Chiar trebuie să-ți transformi prietenii în victime?  Tu ești leul bătrân și amabil, aducătorul de soare și de salutări calde; acum, doar pentru că există o mișcare a astrelor cer, ești brusc rău și insistent. Încearcă să te controlezi până după 18 iulie.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Nimeni nu este mai competitiv decât tine, Săgetătorule, iar în timpul lui Marte în conjuncție cu Pluton, latura care are nevoie să câștige va intra în hiperviteză. Nu atât nevoia de a câștiga va fi amplificată, cât această nevoie de a fi recunoscut ca fiind cel mai bun.


Ești pe cale să te transformi într-un zeu - ego-ul tău este pe cale să crească la fel de mare ca universul însuși, și știi ce se spune despre ego-uri? Cu cât cresc mai mari, cu atât sunt mai ușor de spart - ca și baloanele.

Tocmai am auzit un sunet? De ce, da - este sunetul tuturor ego-urilor Săgetătorilor, toate explodând în același timp, în timpul aceleiași săptămâni. Marte îți dă energia necesară pentru a-ți susține planurile de savant nebun pentru dominația lumii, în timp ce Pluton te face să crezi de fapt că ești cu adevărat acel Lord Întunecat din imaginația ta.

Cu alte cuvinte, imaginația ta - care este bogată și intensă - este fundamentul principal al jafului tău egomaniac. Stai jos, Săgetătorule, te vom suna când vom avea nevoie de ceea ce vinzi.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel