Horoscop, marți, 20 iunie 2023, cu Neti Sandu: „Au nevoie de stabilitate financiară”

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 20 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale, potrivit stirileprotv,ro. Astrologul a mărturisit că unele zodii au nevoie de stabilitate financiare, pe când altele trebuie să se relaxeze mai mult. 

Berbec

Poate primiți o invitație într-o stațiune de agrement și o să fie pe gustul vostru, că aveți nevoie de o porție de respiro după o perioadă de muncă intensă.

Taur

Vă puteți face remarcați prin ceva anume și să vă extindeți aria de influență, că o să intervină și flerul care vă indice în ce să vă implicați și să aveți succes.

Gemeni

Se poate să începeți niște negocieri ca să obțineți un contract mai bun și să vă asigurați un venit constant, că aveți nevoie de stabilitate financiară.

Rac

O să faceți un efort financiar ca să vă puneți casa la punct, dar să vă rămână niște bani să plecați și în vacanță, că aveți nevoie de odihnă, de relaxare.

Leu

Ați putea încerca un parteneriat de afaceri care să vă aducă acel supliment financiar care v-ar da o mai mare libertate de mișcare, să puteți pleca pe undeva.

Fecioară

O să primiți aprecieri la scară socială că și șefii par să fie mulțumiți de felul în care ați lucrat și o să vă încredințeze și alte proiecte.

Balanță

Voi vă puteți cere drepturile, banii înapoi, și o să vină treptat, dar nu fără insistențe, că au tot fost blocaje și e momentul să le depășiți scurt.

Scorpion

Se poate să întâlniți pe cineva care să fie genul vostru și să fie o bună comunicare între voi și chiar tindeți spre căsătorie, dacă n-aveți pe nimeni.

Săgetător

Vi se fac oferte de colaborare și, dacă stați bine cu timpul liber, ați putea accepta o variantă, c-or să vină acei bani în plus de care chiar aveți nevoie.

Capricorn

Cu toate că aveți multă treabă la serviciu, pare să fie o atmosferă mai degajată și o să fiți dispuși să mai acceptați și treburi suplimentare.

Vărsător

O să vă mai îngrijiți și de voi. Alegeți o destinație de vacanță și vă refaceți forțele ca să puteți munci în continuare, să aveți spor.

Pești

Se anunță o reușită la nivel de grup și o să puteți păstra formula de lucru dacă v-ați v-a adus beneficii sau poate plecați într-o excursie cu grupul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel