Horoscop, marți 11 iulie 2023, cu Neti Sandu. Se aduna bani în cont pentru o ZODIE

Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu prezintă astrele de astăzi.

Neti Sandu a făcut previziunile astrale pentru ziua de marți, 11 iulie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

O să tot scoateţi bani din buzunar, că n-o să se poată fără, dar sunteţi încrezători c-o să mai primiţi, cât de curând.

O să apară cineva care vă vrea înapoi, după ce v-oţi fi separat şi vă puteţi gândi serios dacă vă vedeţi în relaţie, sau nu.

TAUR

O prezenţă plăcută, e cineva care vă dă târcoale şi o s-aveţi timp să vă lămuriţi dacă vă place persoana, că poate nu vă pică cu tronc, de la prima întâlnire.

Poate vă daţi întâlnire cu prietenii să desfăşuraţi o activitate deconectantă şi să puneţi ţară la cale, pentru o plecare în vacanţă.

 GEMENI

O să puteţi desfăşura activităţi în cadrul unui grup şi să vă deconectaţi, poate-i antrenaţi şi pe copii că va prinde bine tuturor un pic de mişcare, poate plecaţi în excursii.

Se poate s-aveţi de dat un examen, ori vă prezentaţi la un interviu şi o să vă bucuraţi de succes.

RAC

Se rezolvă chestiuni de tot felul şi o să vă puneţi lucrurile în ordine că au rămas treburi nefinalizate şi nu agreaţi astfel de situaţii.

O să obţineţi ok-ul pentru un proiect şi o să vă asiguraţi că vi se respectă toate condiţiile specificate în contract.

LEU

Sunteţi în căutarea unor noi surse de bani şi n-o să lăsaţi şansa să vă scape printre degete c-aveţi nevoie de bani ca să puteţi pleca în concediu.

Aţi putea avea un succes şi să vă bucuraţi de aprecierea celor din jur şi de bani, de nişte avantaje, poate.

FECIOARĂ

Veşti bune de la drum, că poate sunteţi aşteptaţi pe undeva, prin lume şi o să vă bucuraţi de un sejur care să vă meargă la suflet.

Vă parvine un act gata semnat şi o să puteţi face un împrumut, să vă luaţi casă, maşină, sau ca să plecaţi câteva zile la distracţie în vacanţă.

BALANŢA

Se poate să obţineţi un alt statut social, să căpătaţi un titlu, sau măcar să vă fie lăudată munca şi să urmeze o promovare, că aţi atins un alt nivel profesional.

O să vă pregătiţi de plecare, e de mers pe undeva, poate şi cu treaba, dar nu neapărat, că aveţi nevoie şi de odihnă.

 SCORPION

Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de parteneriat şi pare să fie pe tiparul vostru, că vi se cunosc preferinţele în materie de afaceri.

E cineva care vrea să vă scoată la plimbare, la cafea, să staţi la poveşti că are de urmărit felul vostru de a fi, ca să afle ce vă place şi ce nu.

 SĂGETĂTOR

Se aduna bani în cont şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile casei, ale familiei şi n-o să lăsaţi rate neachitate, sau altceva ca să nu acumulaţi restanțe.

O invitaţie fie în ţară, fie în afară ca să vă distraţi şi să lăsaţi deoparte grijile zilnice, care v-au consumat, în ultima vreme.

 CAPRICORN

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile de serviciu, ca să n-aibă ce să vă reproşeze şefii şi o să vă puteţi ocupa şi de voi - să ieşiţi undeva la socializare.

E posibil să vă propună cineva o formă de colaborare şi să nu-l trataţi cu refuz că nu v-ar strica nişte bani.

 VĂRSĂTOR

Se pare că vin ceva bani de la serviciu şi o să daţi o raită pe la shoping, chiar şi online ca să le puneţi la dispoziţie alor voştri, tot ce au nevoie.
Poate bateţi palma pentru un contract care v-ar asigura banii pe o bună bucată de timp şi v-apucaţi de treabă după concediu.

 PEŞTI

Sunteţi în formă, gata pregătiţi de o nouă provocare profesională şi o să vă faceţi timp şi pentru distracţie, să vă destindeţi.

O reuşită, poate o să luaţi nişte bani în plus de la serviciu, dar se observă şi cheltuieli că vă gândiţi la concedii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 iul 2023, 07:01 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience