Horoscop MAI 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna mai!

Jupiter va schimba semnul în luna mai. Va trece din exuberantul Berbec în pragmaticul Taur. Și astfel, ne vom da seama că oportunitățile vor veni doar din proiectele planificate. Dacă vrem succes, va trebui să ne găsim ritmul, să căutăm solul fertil și să nu abandonăm deloc. Mercur își va opri și el retrogradarea în același semn, deci vom avea claritate. Eclipsa de pe 5 mai îi poate pune pe unii în fața faptului împlinit, mai ales din punctul de vedere al resurselor. Și să nu uităm ceva: orice criză poate deveni o mare oportunitate!

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea mult de muncă în luna mai a anului 2023 și s-ar putea ca stresul să pună stăpânire pe tine. Totodată, o să fii nevoit să ajustezi toate aspectele vieții, pe care Jupiter le afectează. Așadar, vei fi obligat să te ocupi, în egală măsură, de muncă, de casă, de relație, de copii. Mai multă atenție trebuie să se mute și în zona sănătății, unde nu ai nevoie de exagerări alimentare. Însă, este foarte important să călătorești în mai, pentru că orice drum îți va face bine. Va fi o perioadă minunată pentru examene și teste.

Citește întreaga știre pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel