Horoscop MAI 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Kristina V
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kristina V

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a cincea lună din an!

Luna mai marchează trecerea la o nouă etapă, atât la nivel macro, cât și la cel micro. Jupiter, planeta expansiunii și a învățării, își va începe tranzitul în semnul Taurului, cel al resurselor, unde va sta aproximativ un an. Deci iată că ne pregătim să ne educăm (din nou) din punct de vedere financiar. Sau să ne aducem aminte de cât valorăm. Și la propriu și la figurat. Și să nu uităm de ceva. Semnul Taurului vorbește despre confortul de zi cu zi. Deci unii vor decide să aleagă doar acele activități care le aduce liniștea. În plus, oprirea retrogradării lui Mercur ne va ajuta să gândim mult mai clar și să ne focusăm.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

În primele trei săptămâni din luna mai, nu te simți chiar în elementul tău, pentru că Marte va fi în continuare în Casa a 12-a. Se pot întâmpla lucruri bune, dar nu cum te-ai fi așteptat tu. Nu ești în centrul atenției. Însă, din 20 mai, lucrurile se schimbă într-un mod favorabil pentru Lei. De fapt, sfârșitul lunii o să-ți priască de minune. O să ai potențial pentru avansare, ești deschis la schimbări. Ești încurajat să preiei inițiativa, fiindcă astrele îți vin în ajutor. Pot să apară multe oportunități pe plan profesional.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel