Horoscop mai 2023, cu Mariana Cojocaru. Blocaje evolutive pentru o ZODIE

Data publicării:
Mariana Cojocaru - Horoscop 2023, captură YouTube theXclusive
Descriere foto: Mariana Cojocaru - Horoscop 2023, captură YouTube theXclusive

Mariana Cojocaru a făcut previziuni pentru luna mai, pentru fiecare semn zodiacal. 

Pentru Berbec, cuvintele-cheie sunt ochelari de cal. În sensul în care fie nu văd, fie se fac că nu văd anumite lucruri, fie le văd distorsionat şi totul ține de partea interioară, sentimentală, emoțională, afectivă sau de partea care ține de carieră, business, străinătate. Când ești disturbat de ceva, de factori perturbatori, aşa este. Şi vedere cu acești ochelari de cal poate să țină fie de justiția terestră, fie de justiția divină. A nu reuși să înțelegi te poate perturba pe interior, deci psihicul, interiorul unui om poate avea o încărcătură foarte mare.

Sfatul pentru Berbeci: trebuie să rămână în zona aceasta de sinceritate și de privit adevărul gol-goluţ în ochi, pentru că nu poți să arăți paiul din ochii altuia, când tu nu știi cum stai cu bârna din ochii tăi. 

La nativii Taur, lucrurile stau complet diferit. În primul rând, e perioada post eclipsă, deci au trecut eclipsele care au fost clar în relație cu zodia Taurului, dar avem un aspect important care ține de rezonanța asteroidului Vesta cu soarele și apoi de conjuncția soarelui cu Uranus, pentru că progresiile solare acolo vor duce. Dacă spunem de Vesta, spunem de moralitate. La persoanele care știu cu adevărat să se controleze și au un trecut corect, moral, lucrurile vor evolua foarte bine. Cei care au un trecut, inclusiv trecutul karmic, cu viețile anterioare, cu bagaj karmic (pentru că tu poți să ai acum o moralitate exemplară, dar tu să vii din vieți anterioare cu un bagaj karmic pe care nu l-ai descifrat și nu înțelegi de ce ți să întâmplă anumite lucruri acum) se manifestă acum, în sensul în care trebuie să iei decizii vizavi de viața ta, cum o continui sau cum nu o continui, măcar în ceasul al 12-a lea. 

Recomandări pentru Tauri: ele țin de partea asta ascunsă, interioară, sufletească, pentru că presiunea acolo se va pune și nu va fi o presiune ușoară. A încerca să descifrezi cum funcționează Vesta ca asteroid este mai important decât multe alte bonusuri pe care ți le-ai putea acorda lumește. 

La Gemeni există o perioadă cu o disonanță pregnantă până pe data de 15 mai, pentru că vom mai avea un Mercur retrograd care este în prezența planetei Vesta pe casa a 12-a. Disonanța se poate duce fie pe zona sănătății, fie pe zona businessului, carierei, locului de muncă, că acolo este presiunea foarte mare. După data de 15, lucrurile ar trebui să se mai tempereze, iar Gemenii trebuie de acolo să analizeze dacă evoluează, iar dacă nu evoluează, de ce au apărut capcanele. Capcanele acestea nu sunt întinse întâmplător, pentru că totul se întâmplă pe casa dușmanilor vizibili și invizibili și de acolo trebuie să facă în așa fel încât aceste amăgiri, mere ale discordiei, să capete un nou contur. Dacă era ceva de tranșat, perioada cu eclipsele a fost mult mai importantă în tranșarea situațiilor respective. Dar post-eclipse, dacă nu înțelegi efectul, poate să fie ca după furtuna care a trecut și a lăsat tot felul de ravagii. Dacă Mercur revine la sentimente mai nobile, Gemenii ar putea să considere că se intră într-o oarecare normalitate. Dar normalitatea aceasta neînțeleasă sau nerezolvată va veni mai târziu și se va reactiva cu problemele și din trecut. 

De multe ori, Gemenii sunt foarte veseli și senin și iau lucrurile cum le vin. A te înțelege în profunzime este mai important ca orice altceva când vorbim de Vesta, când vorbim de amăgiri și de tot soiul de situații. 

La Rac, lucrurile sunt blânduțe, macro-vorbind şi rămânând pe structura ultra-generală, astrologică, pentru că va intra Venus şi acolo este Marte. Este vorba de o întâlnire interesantă, care-i face foarte visători şi boemi. Pe de o parte, e bine, dar ce e val ca valul trece și pe urmă se spune că vor reveni brusc la realitate, că va exista o situație care să-i readucă în zona aceasta contemporană. Partea de visare este bună, susține artiștii, susține persoanele care au nevoie de așa ceva, ca un suflu nou, constructiv și pozitiv. Partea cealaltă, cu readucerea și trezirea bruscă la realitate, o să-i pună în tot felul de situații care sunt pragmatice, realiste și care s-ar putea să le dea de gândit, pentru că se vor afla la o intersecție de destin în care nu vor ști dacă e mai bine să o ia la nord, la est sau la vest. Este vorba despre zona de carieră, de business, de parteneriate, colaborări, loc de muncă. Ar vrea ceva nou, dar nu știu cum să pășească de tărâmul acesta nou și structurile vechi profesionale și ele vor fi afectate și nu oricum. Ori, cel mai corect este ca pe astrograma ta natală să înțelegi ce ai scris, pentru că te poți duce pe o direcție care nu este a ta concretă. 

Recomandarea pentru Rac să deschidă bine ochii și să nu pășească pe un teren nesigur, alunecos sau minat. 

Leii au un trigon foarte interesant. La o primă vedere, aspectul este pozitiv, de aceea prima previziune ține de complicitate. Complicitatea nu trebuie să fie neapărat ceva distructiv. Complicitatea poate să fie afectivă, emoțională, cu copilul, cu cineva apropiat, cu un animal de companie, cu fiecare ce are în zona lui de confort. Cealaltă parte este delicată și trebuie să deschideți foarte bine ochii. Trădează sau vor fi trădați - ambele variante sunt posibile, pentru că ține iarăși de Vesta și de moralitate, că ispitele lui Lilith nu sunt de aici de colo. Deci trădările pot fi într-o zonă care să nu le asigure confortul dorit, în sensul în care pot merge pe zona sentimentală. Aceste trădări pot să vină pe zona partenerială - asocieri, colaborări, parteneriate, dar poate să vină pe zona carierei, poziției sociale, pe zona studiilor și străinătății și ce mai are fiecare pe astrogram a lui complexă. 

La Lei, recomand partea aceasta care ține de puritate, de plăcerea de a fi mândru de tine când îți deschizi sufletul ca o carte. 

La Fecioare, avem un tandem între Vesta și Mercur retrograd până pe 15 mai, asteroidul Vesta dându-ne și coordonatele pentru ce are scris Fecioara pentru viitorul imediat. Deci blocajele evolutive care pot să apară la Fecioare se cer imperativ analizate sau asumate, dar ce este analizat este pe jumătate rezolvat sau iertat. 

Recomandările pentru Fecioare țin de partea aceasta de curățenie sufletească, de moralitate, de asumarea anumitor chestiuni care țin de viața lor socială, privată, de relația pe care o stabilesc cu cei din jur și de partea critică, care trebuie să fie mai domoală.

La Balanțe sunt înscrise un soi de note discordante sau chiar discordanțe mari. Venus stă bine în Rac, lângă Marte, pentru că le aţâţă cu partea aceasta pozitivă, dar aspectele sunt de cuadratură, deci nu sunt simple și nu sunt ușor de trecut cu vederea. Ce ne facem cu sentimentele voastre, cu relațiile voastre matrimoniale, sunt compatibile, nu sunt compatibile? Cum le priviți, cum le analizați în așa fel la finalul vieții, când trageți linie, să spuneți da, am fost mulțumită sau m-am realizat în zona aceasta. Dacă nu, de ce nu s-a întâmplat lucrul acesta? Cum deschidem ochii atunci când alegem în dragoste, ce relație stabilim cu membrii familiei și mai ales ce relații sociale, ce relații parteneriale, profesionale avem, pentru că este cuadratură inclusiv pe casa străinătății. 

Recomandări: Balanțele au de înțeles dacă merită să continue pe drumul pe care l-au început sau nu. 

Scorpionii sunt împărțiți în două: spirite superioare care nu vor avea blocaje, care vor fi într-o perioadă de beautitudine interioară, de înălțare, de ceea ce poate să-ți ofere mai frumos asteroidul Cesta, în sensul de curățenie, abstinență. Se spune că toți Scorpionii care au structura aceasta vor avea o evoluție bună, corectă și vor fi susținuți de astre. Spiritele inferioare, în schimb, că este karma negativă acolo, vor avea de dat samă, de dat socoteală, vor avea de suferit, e un soi de penitență karmică - acolo vin păcatele trecutului, pe cine ai afectat, cum ai greșit, de ce ai greșit, ce nu ai înțeles? De ce ai barierele pe destin și nu reușești la un moment dat chiar să te temperezi și să vii pe zona de autocontrol. 

Recomandări pentru Scorpioni: ei trebuie să înțeleagă pe ultima sută de metri de ce li să întâmplă anumite lucruri în sensul de auto-analiză, de autocritică și mai ales să se schimbe. Dacă nu înțeleg pe parte karmică ce au legat de caracter, de personalitate, ce bagaj karmic nerezolvat au din viețile anterioare și din trecut atunci nu vor putea să treacă din gradena acesta mare în gradena mică a spiritelor superioare și rămân în zona spiritelor inferioare. 

La Săgetători, dacă stăm să analizăm la o primă vedere, este liber în constelația lor și acolo practic n-ar trebui să se întrevadă nimic care să îi perturbe sau să îi disturbe. Deci tot ce ține de sentimente, de străinătate, de relația cu copiii, de planul emoțional și afectiv nerezolvat sau de alegerile care nu sunt tocmai analizate, gândite în plan sentimental, le pot da de furcă. Când spuneam de karmă, de păcatele trecutului, mă refeream la faptul că planeta aceasta mică tulbură apele destul de mult. Dar Vesta ne dă o anumită linie, în sensul de castitate, puritate, curățenie. Deci acolo avem niște răspunsuri la ceea ce înseamnă instinctul Săgetătorului, pentru că este om, animal și armă.

Recomandare pentru ei: Săgetătorii trebuie să fie atenți în perioada următoare, dacă se amăgesc, dacă s-au amăgit, dacă au intrat în niște conjuncturi, relații, parteneriate profesionale care nu sunt conforme cu ceea ce reprezintă astrograma lor sau ce au promis la naștere. 

La Capricorn, mărul discordiei vine nu de la ceea ce înseamnă aspectele din Capricorn, ci de la faptul că Soarele natal face cuadratură cu Jupiter, și de la faptul că ei trebuie să înțeleagă că și dacă nu provoacă ceva, vin alții care îi provoacă. Ei, în general, sunt foarte diplomați ca structură, dar dacă tu ai făcut în tăcere anumite mișcări, ai luat niște decizii în așa fel încât să-ți fie bine ție și altora să nu conteze dacă le este bine sau nu, la un moment dat roata se întoarce. Mărul discordiei vine pe niște tensiuni pe care fie le-ai provocat în trecut, fi acum cam între 2-4 ani de zile și ceea ce vrei tu să înțelegi sau să corectezi la tine de aici încolo. Pentru că tensiunile nu sunt întâmplătoare și planetele nu se mișcă întâmplător în univers, au un mesaj pentru fiecare dintre noi. 

Prin urmare, Capricornul trebuie să fie atent cum îşi așterne, pentru că așa urmează să doarmă. Greșești? Efectul este de bumerang.

Pentru Vărsător, aspectul central este dat de progresiile solare și apropiere ca și tranzit a Soarelui, a energiei solare. Și pentru că este și axa karmică în Scorpion și Taur, trebuie să facă distincția la ceea ce urmează și alegerile dacă țin de soartă sau de destin. Soarta spune "ce ţi-e scris în frunte ți-e pus" ceea ce nu poți schimba, dar este un moment al adevărului, pentru că este un bagaj karmic acolo.

Aspectele acestea importante, de Venus care intră în Rac și care poate să dea o stare mai bună pe zona sănătății, poate să creeze niște parteneriate sociale interesante. Vărsătorul e foarte atent la ce e nou, e chiar un deschizător de drumuri și nu vrea să pășească pe un teren necunoscut, pentru că el pășește stângaci, el are nevoie de susținere. 

Recomandări pentru Vărsător: fiecare să înțeleagă ce misiune karmică are înscrisă pe astrograma personală la naștere, ca să nu facă pași în plus sau să o ia pe o cărare care poate să ducă spre o fundătură. 

Peștii au, de departe, aspecte foarte interesante în perioada următoare, pentru că sanctuarul acesta saturnian, îi pune pe Pești într-o situație inedită. Îi împarte în două cete: în cei care înțeleg în profunzime mecanismul acesta profund spiritual și cei care nici măcar nu pun preț pe așa ceva. Deci, aceeași structură de spirite superioare și spirite care nu au evoluat suficient sau și-au blocat ciclul evolutiv. Unii dau vina pe situația tensionată din exterior, deci întotdeauna vinovații sunt alții, pe urmă, alții nu înțeleg să se adapteze conform astrogramei macro sau a planului universului și a strogramei micro. Pentru că tu ești o rotiță din mecanism și dacă tu nu îți dai seama că ai și tu ceva de înfăptuit, atunci lucrurile nu evoluează cum ar trebui să evolueze.

Recomandări: să înțeleagă dacă rotița asta este defectă și mai ales cu ce trebuie unsă rotița ca să fie funcțională în mecanism şi totul să meargă strună, a spus astrologul Mariana Cojocaru, duminică, la emisiunea Lumea nevăzută, de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel