Horoscop, luni, 8 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 8 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 8 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

O să vă interesaţi de o afacere în care v-aţi putea implica şi de-acolo o să vină profitul - trebuie doar s-aveţi răbdare, că trebuie să parcurgeţi nişte paşi.

Aţi putea face o investiţie serioasă şi să vă luaţi casă, ori maşină, c-or să apară nişte oportunităţi.

TAUR

O să reluaţi un traseu birocratic ca să updatați buletin, paşaport, legitimaţii, să vă puteţi deplasa fără probleme de-aici încolo.

O să primiţi un răspuns de la vreo instituţie, şi se pare că va fi unul bun, după lungi aşteptări.

GEMENI

Apare cineva care vă poate propune o afacere, poate fi o colaborare şi să fie mulţumitor ca bani, de timp e nevoie, ca să munciţi în paralel cu serviciul.

Vin bani din urmă şi o să faceţi nişte plăți că se adunaseră prea multe şi nu le-aţi putut onora pe toate.

RAC

Se poate să vi se plătească nişte bani în plus şi o să aveţi de cheltuială pentru achiziţiile casnice, că v-aţi propus să vă înnoiţi, să daţi refresh interiorului.

Apar noutăţi la serviciu şi n-o să rataţi momentul, poate prindeţi o postură mai bună, sau o combinaţie partenerială.

LEU

Par să fie ceva probleme de sănătate pe care le-aţi tot ignorat şi dacă nu vă îngrijiți o s-aveţi de tras, o să vă doară, o să vă şi coste.

O s-aveţi de făcut nişte proceduri ca să obţineţi nişte drepturi, să vi se permită un acces, după o perioadă de restricţii.

FECIOARĂ

Aţi putea schimba nişte bilete de vacanţă şi să vă duceţi fie acolo unde aţi vrut anul trecut, fie în altă parte, numai să nu pierdeţi biletele.

Aţi putea da acel examen pe care l-aţi amânat, şi să-l şi luaţi, să mergeţi mai departe cu şcoala, să puteţi încheia un stagiu.

BALANŢĂ

O să intraţi la cheltuială c-aveţi de gând să le faceţi nişte surprize alor voştri şi dacă abia acum aţi făcut rost de bani, o să şi treceţi la fapte.

O să reglaţi situaţia financiară ca să vă puteţi lua ce v-aţi propus pentru familie.

SCORPION

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună un business şi dacă v-aţi găsi timp, aţi face rost de mai mulţi bani, ca să aveţi de cheltuială de tot felul.

O să vă lămuriţi nişte aspecte care ţin de viaţa în doi şi o să fiţi mai receptivi la sensibilităţile partenerului de cuplu.

SĂGETĂTOR

E cineva nou apărut în peisaj care va atrage atenţia şi dacă e o atracţie reciprocă o să vă puteţi încerca şansele de a fi împreună.

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să daţi drumul unei afaceri din care toată lumea o să aibă de câştigat.

CAPRICORN

Se poate să luaţi mai în serios o ofertă de lucru şi să vă faceţi timp pentru ea, că de-aici or să vină banii de care aveţi nevoie.

Poate vă mai ocupaţi şi de voi, schimbaţi regimul alimentar, vă mai duceţi la o sală de sport şi o să vă faceţi timp şi de mondenităţi.

 VĂRSĂTOR

Poate vă găsiţi şi ceva de făcut în particular şi să faceţi rost de bani ca să plecaţi în concediu, acolo unde vă doriţi de multă vreme.

Sunt câteva lucruri de reparat şi de înlocuit pe-acasă, şi o să vă ocupaţi de ele, printre picături, în decursul unei luni, cam aşa.

PEŞTI

Se poate să mai aveţi nişte preocupări legate de şcoală şi să încheiaţi o situaţie, poate vă luaţi o diplomă, ca să puteţi profesa, în curând.

Poate va descoperiţi un hobby care să vă scape de stres, să vă puneţi în valoare creativitatea, şi să vă meargă mai bine din toate punctele de vedere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel