Horoscop, luni, 8 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 8 august 2022.

Horoscop - 8 august 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Schimbarea este riscantă, Berbec. Luna de astăzi în Săgetător te invită să reconsideri modul în care gândești în mod obișnuit la problemele vieții.


Pe măsură ce Luna vorbește cu Mercur în Fecioară, aceasta susține efectuarea unor schimbări importante în rutina ta, care sprijină o sănătate mai bună.


Horoscop - 8 august 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

O iubire secretă se dezvăluie, Taur. Luna de astăzi aduce dezvăluiri îndrăznețe și fără menajamente care pot implica dragostea.


Cu Luna aruncând o privire asupra sectorului tău romantic, te poți trezi prins într-o aventură de vară care este de scurtă durată, dar foarte distractivă.


Horoscop - 8 august 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ce mângâieri îți dorești astăzi? Există anumite momente în viață în care lucrurile simple, care ne amintesc de casă, ne fac ziua să decurgă mai ușor.


Poate că plănuiești să iei masa preferată în oraș, în loc să o gătești acasă. Pune-ți emisiunea sau filmul preferat și relaxează-te. 


Horoscop - 8 august 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Discută și schimbă câteva opinii cu un prieten. Este plăcut când poți primi feedback și sugestii de la cineva care se bucură să își împărtășească părerea și sfaturile și nu se supără să audă despre o problemă pe care trebuie să o rezolvi.


S-ar putea să îți fie mult mai ușor să rezolvi o situație cu ajutorul prietenului și cu sprijinul acestuia, decât fără el.

 

Horoscop - 8 august 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi este ziua perfectă pentru a aborda un proiect de bricolaj. Dacă ai planuri de a începe o renovare a casei, de a cumpăra mobilier sau de a investi în locuința ta, Luna în Săgetător asociată cu Mercur în Fecioară îți oferă idei creative care pot fi și frugale și prietenoase cu bugetul.


Horoscop - 8 august 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

În ciuda eforturilor tale, Fecioară, s-ar putea să te lovești de o figură de autoritate.

Astăzi, încearcă să nu fii prea asertiv, pasiv-agresiv sau pizmaș atunci când îți expui partea ta de poveste. Rămâi la fapte și lasă adevărul să vorbească de la sine.


Horoscop - 8 august 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Există lucruri din trecut care rămân neabordate.


Te vei simți mult mai bine atunci când vei avea ocazia să clarifici lucrurile și să discuți problemele. Astăzi, deși preferi să te concentrezi pe armonie, s-ar putea să fie necesară o confruntare pentru a obține rezultatul final pe care îl dorești.


Horoscop - 8 august 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un împrumut acordat unui prieten poate sau nu să se întoarcă la timp la tine. Când vine vorba de finanțe și prietenie, este posibil ca cele două să nu se îmbine așa cum ai dori.


Dacă te gândești să faci un împrumut cuiva, asigură-te că obții detaliile în scris. Chiar dacă ai încredere deplină în cineva, nu lua lucrurile doar pe cuvânt.


Horoscop - 8 august 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul este pe sfârșite și de aceea ar trebui să-ți stabilești un nou obiectiv.


Alege ceva care să te intimideze și să te împingă dincolo de zona ta de confort. Alege să faci un proiect care este o provocare și care te obligă să încerci lucruri noi, pe care nu le-ai mai făcut până acum.


Horoscop - 8 august 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Când se închide o ușă, se deschide alta, deși este posibil să vă simțiți încă trist că ați încheiat un capitol din viața dumneavoastră.


Există lucruri care nu sunt niciodată mai ușor de făcut, iar a spune la revedere este unul dintre ele.


Horoscop - 8 august 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cineva îți poate divulga un secret și acest lucru îți poate da peste cap modul în care înțelegi cum stau lucrurile. Dezvăluirile sunt super importante pentru tine în această perioadă.


Dacă ai nevoie să angajezi pe cineva care să te ajute în probleme juridice, ia în considerare asistența profesională, deoarece anumite lucruri sunt prea dificile pentru a le face singur.


Horoscop - 8 august 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Respectul devine mai mult decât un lucru pe care îl prețuiești, devine și o necesitate pentru obiectivele, visele și temerile tale în dragoste și în dragoste. Astăzi s-ar putea să decizi în sfârșit că este timpul să ieși din zona ta de confort și să îți asumi un risc necesar.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel