Horoscop, luni, 7 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 7 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, accentul se pune pe bani și finanțe, deoarece Luna intră în sectorul tău al proprietăților și bunurilor. Cu Uranus în Taur în această perioadă, gândiți în perspectivă. Pregătiți-vă pentru urgențele care s-ar putea întâmpla. Fiți prudenți cu privire la cheltuielile impulsive și fiți atenți la oportunitățile de a reduce costurile și de a economisi un pic de bani.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi este ziua ta cea mare, Taur, deoarece Luna intră în semnul tău, invitându-te să faci ceva doar pentru tine. Este posibil să simți un puternic sentiment de iluminare cu privire la visele și obiectivele tale și la ceea ce va fi nevoie pentru a le atinge. Aceasta poate fi o zi interesantă și plină de surprize pentru tine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ziua de astăzi oferă o oportunitate de vindecare și creștere, deoarece Luna trece prin sectorul tău de finaluri. Schimbarea este un lucru amuzant, în care aștepți cu nerăbdare să o faci din cauza bucuriei unui nou început, dar poate exista o ușoară tristețe în această zi, deoarece închizi ușa unei aventuri pentru a începe o călătorie diferită.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru a te bucura de timpul petrecut cu un prieten. Fă-ți planuri pentru a ieși în oraș și a socializa. Anumite perioade ale săptămânii sunt făcute pentru distracție, așa că de ce să stai pe margine și să lași momentul să treacă pe lângă tine?Sunt prea multe de făcut cu ocazia sărbătorilor care se apropie; chiar dacă nu vrei să faci cumpărături acum, privitul prin vitrine poate fi o modalitate excelentă de a obține idei pentru cadouri.

Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi ar putea fi ziua în care primești o ofertă de promovare la un loc de muncă sau primești vestea că lucrurile bune vor veni la tine, inclusiv mai mulți bani. Munca grea dă roade, Leu, așa că continuă să te străduiești. Cariera ta arată bine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Găsirea răspunsurilor la cele mai importante lucruri care se întâmplă în viață poate fi dificilă, mai ales atunci când nu ești sigur de ceea ce crezi sau de ce crezi.


Săptămâna aceasta poate fi începutul unei noi călătorii, doar că de data aceasta, în loc să accepți ceea ce alții îți spun că este adevărat, ești gata să te aventurezi mai adânc în subiecte pline de mari gânditori și de vechile intuiții spirituale.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este o încântare să te afli în preajma unei companii bune în această săptămână și s-ar putea să ai o șansă minunată de a te bucura de norocul unui prieten care a primit suficient de mult pentru a împărți.Nu-ți face griji dacă "nu este al tău" sau că nu l-ai câștigat, pentru că un cadou vă poate aduce bucurie amândurora.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea este aici, Scorpionule, și ce surpriză poate fi să întâlnești pe cineva chiar în ziua în care credeai că s-a dus orice speranță.Viața ta sentimentală se îndreaptă într-o direcție nouă. Ziua aduce speranță, iar relația ta se îndreaptă într-o direcție mai bună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua de astăzi poate fi una plină pentru tine, deoarece Luna intră în sectorul tău de muncă și se conectează cu Uranus în acest weekend. Încearcă să nu-ți suprascrii programul, deoarece s-ar putea să ai nevoie de un pic de spațiu de manevră pentru a te strecura în tot ceea ce trebuie să faci.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O mică excursie pe undeva poate fi o schimbare plăcută pentru o întâlnire romantică cu partenerul tău.


Poate găsiți un restaurant de scufundări drăguț unde să vă duceți jumătatea semnificativă la periferia orașului, în loc să rămâneți la cel la care mergeți de obicei. Încercarea de lucruri noi poate fi o modalitate minunată de a readuce scânteia și de a vă oferi amândurora lucruri pe care să le așteptați cu nerăbdare ca un cuplu.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O vizită surpriză din partea familiei poate da planurile peste cap. Având în vedere că rudele sunt nerăbdătoare să se vadă în această lună, este inteligent să fii proactiv.

Dacă ești preocupat de dinamica cine ce va face ce și când, sună-i pe părinți și pe frați pentru a coordona nevoile complicate de programare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua poate deveni încărcată cu multe mesaje și cu petrecerea timpului cu o persoană la distanță.

Este întotdeauna o idee bună să aduci un element personal în conversațiile tale, ridicând telefonul și sunând. Nu există nici un înlocuitor pentru sunetul vocii cuiva atunci când vine vorba de romantism și dragoste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel