Horoscop, luni, 7 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Ziua este larg deschisă pentru a obține ceea ce îți dorești și pentru a te bucura de lucruri frumoase. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a banilor, unde este și exaltată. Este o perioadă minunată pentru a vă răsfăța cu lucruri mărunte, cum ar fi mâncarea bună, o plimbare pe îndelete într-un parc sau pe plajă. Dacă vă place să gătiți, pregătiți o masă reconfortantă. Luați lucrurile puțin mai încet astăzi și nu vă fie teamă să vă dați jos pantofii și să vă bucurați de puțină lene pentru o vreme. 

Taur

Ce speri să faci sau să fii, Taur? Luna își petrece ziua în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a dezvoltării personale. Și, acesta este un moment minunat pentru a-ți da seama de lucruri pentru tine. Ia un caiet și scrie câteva obiective simple pe care simți cu adevărat că ți-ar plăcea să le atingi până la sfârșitul acestui an sau pe care vrei să le începi în luna în care îți sărbătorești ziua de naștere? Nu este niciodată prea devreme să te gândești la viitor, mai ales dacă speri să realizezi lucruri noi în viața ta. 

Gemeni

Nu este ușor să renunți la orice contact sau să decizi că nu vei mai face loc pentru anumite persoane din viața ta. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și chiar dacă nu ești un fan al "ghosting-ului" unei persoane, există și un timp și un loc pentru orice. Dacă o relație îți cauzează mai mult stres sau rău decât bine, puțină distanță poate fi de neprețuit pentru a te ajuta să capeți o perspectivă.

Rac

Ai un talent deosebit pentru a cunoaște oameni și chiar dacă ai tendința de a fi mai timid, astăzi ai ceva natural carismatic, chiar animat. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a prieteniilor, iar acesta este un moment minunat pentru a fi sociabil sau pentru a face lucruri cu alte persoane. Dacă ai ocazia, joacă un joc de societate rapid sau invită câteva persoane la tine acasă pentru o cină simplă și un film. 

Leu

Aveți un talent înnăscut de a aduna coechipierii la locul de muncă, iar celorlalți le place să lucreze cu dumneavoastră astăzi. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a carierei și a statutului social, și există o energie de cooperare uimitoare de exploatat.Dacă ai proiecte sau întâlniri importante, oferă-te voluntar sau oferă-ți talentele. Sunteți într-o poziție privilegiată pentru a impresiona și a face o diferență. 

Fecioară

Împrumuturile școlare și subiectele legate de finanțarea facultății pot fi o problemă care vă preocupă astăzi. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a educației, iar acesta este un moment bun pentru a da telefoane pentru a explora opțiunile de plată. Dacă tu sau un membru al familiei plănuiți să urmați o nouă instituție academică în acest an, cercetați și întrebați despre subvenții sau alte modalități de a face ca participarea să fie mai accesibilă pentru voi.

Balanță

Ceea ce îți dorești și ai nevoie este siguranța financiară, iar în această săptămână poți face din achiziționarea anumitor lucruri care te fac să simți că ai viața în ordine o prioritate.Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a resurselor comune, și este important să pui bazele viitorului tău.De la scrierea unui testament până la stabilirea planurilor tale financiare, acesta este un moment bun pentru a planifica lucrurile pentru pensie și moștenirea pentru familia ta.

Scorpion

Familia, căsătoria și toate lucrurile minunate pe care le poate aduce un cuplu sunt atât de valoroase pentru tine, încât vrei să-ți investești timpul și energia într-o persoană pe care o iubești și în care ai încredere. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a angajamentelor, iar acesta este momentul în care s-ar putea să îți vezi viața amoroasă într-un mod în care de obicei nu o faci. De la revizuirea unor greșeli din trecut până la a simți ce ai nevoie pentru a fi un amant mai bun, ia în considerare rolul tău în parteneriat astăzi.

Segetător

Fii bun și blând cu tine însuți, Săgetătorule. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice și a sănătății. Și, este atât de important să o iei mai încet și să te bucuri de viață pentru o vreme. Te-ai concentrat pe muncă și te-ai ocupat de sarcini importante, dar este în regulă să încetinești și să te relaxezi pentru o vreme. 

Capricorn

Munca grea merită o recompensă, Capricorn. Așadar, fă ceva care te ajută să te destresezi, cum ar fi să te joci un joc sau să faci artă și să asculți muzică la sfârșitul zilei. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a creativității, și chiar dacă nu te consideri un tip artistic, îți poți face timp pentru activități care să te reconecteze la copilul tău interior.

Vărsător

Este bine să te afli într-un mediu familiar și să te simți în siguranță. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a căminului, iar acesta este un moment excelent pentru a fi în preajma membrilor familiei care îți amintesc de copilărie sau pentru a-i chema pe bunici, verișori sau vechi prieteni din copilărie pentru a recupera și a lua legătura unii cu alții.

Pești

Sentimentele tale se exprimă cu ușurință astăzi, iar când Luna își petrece ziua în zodia Taur, casa ta solară a comunicării, ești deschis, contemplativ și grijuliu. Dacă îți place să scrii sau îți place să citești poezii, ziua de astăzi este perfectă pentru a redacta ficțiune, e-mailuri sau pentru a face ceva creativ folosind cuvintele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel