Horoscop, luni, 7 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

S-ar putea să te regăsești în cercurile sociale potrivite sau să te atașezi de oameni care apreciază arta și muzica.  Atracția a ceea ce este frumos vă atrage cu ușurință. Așadar, astăzi este momentul perfect să vizitezi un muzeu, să te uiți la NFT-uri de artă sau să faci unele schimbări estetice în spațiul personal care îți sporesc confortul și stabilitatea.

 

Taur

Ce îți dorești să realizezi în această săptămână, Taur? Stabilește-ți o intenție cât timp Luna se află în semnul tău. Luna îți sporește dorința de a-ți trăi viața în felul tău. Când Luna vorbește cu Jupiter în Vărsător, îți dorești să ai control asupra vieții tale și să fii respectat pentru cât de mult muncești. Puneți-vă energia în muncă cariera dvs. și aplicați-vă direct mintea spre obiective semnificative.

 

Gemeni

Ziua aduce tensiune, deoarece haosul iese la suprafață atunci când Luna îl atinge pe Uranus în sectorul tău inamic. Negativitatea de la primele ore ale dimineții îți poate da peste cap ziua, dacă o lași, dar ai de ales și poți decide cât de implicat vrei să fii. Deși ai tendința de a fi deschis la toate subiectele și situațiile, prietenii aflați în dezacord te pot face să te simți ca un arbitru care trebuie să ia partea cuiva sau să dea fault. S-ar putea să fie nevoie să te alegi pe tine însuți și să faci un pas înapoi pentru a le permite celorlalți să își gestioneze dezacordul.

 

Rac

O relație fundamentală poate juca un rol în motivarea de a face mai mult și de a atinge un obiectiv pe care sperați să îl realizați până la sfârșitul acestui an. Cu Marte și Venus în sectorul tău de relații, impulsul și dorința ta de a forma parteneriate de afaceri mai puternice cresc.   Aceasta este o zi excelentă pentru a stabili întâlniri și pentru a purta conversații esențiale despre scopuri și obiective și despre cine se va ocupa de anumite sarcini sau proiecte în această săptămână.

 

Leu

Este o zi aglomerată pentru tine, Leu, deoarece apar multe responsabilități care te trag într-o varietate de direcții. Ca urmare, timpul tău va fi limitat, așa că planifică-ți programul din timp. Pentru astăzi, fii precaut cu privire la tipurile de sarcini și misiuni pe care le accepți, mai ales dacă ai opțiunea de a-ți limita munca. Cu atât de multe pe cap astăzi, cel mai bine este să dai tot ce ai mai bun pe câteva lucruri deodată. Cu toate acestea, încercarea de a face mai mult ar putea fi în detrimentul standardelor tale înalte. 

 

Fecioară

Schimbarea este din nou în aer, iar un anotimp al vieții se încheie. Iar cu planeta ta guvernatoare care se conectează cu Pluton în sectorul creativității tale, interesele tale s-ar putea schimba. Este posibil să descoperi un nou proiect de care te îndrăgostești în timp ce îl faci sau ceva care ți-a plăcut întotdeauna ar putea să nu te mai intrige ca în trecut. Poți găsi o nouă cale sau călătorie pe care ai vrea să o urmezi. Astăzi poate fi primul pas pe care îl faci într-o nouă direcție, dar vei dori să creezi mai târziu o strategie pentru modul în care vei continua să construiești un nou vis în viața ta. 

 

Balanță

Astăzi, s-ar putea să întâlnești, prin intermediul unui membru al familiei sau al unui prieten legat de locul de muncă, pe cineva care lucrează într-o poziție înaltă sau care are autoritate și care are interese similare cu ale tale. Această întâlnire întâmplătoare poate fi promițătoare și ar putea deschide uși pentru tine. Străduiește-te să faci un pic de networking astăzi, fie în persoană, fie online, și rezistă impulsului de a fi introvertit dacă nu ești deosebit de mult în mediile de grup. Amestecă-te la evenimente sociale sau ia în considerare posibilitatea de a te alătura unei organizații profesionale în care cunoști deja oameni și vrei să te implici mai mult.

 

Scorpion

O decizie, un eveniment sau o informație pe care ai primit-o înainte se poate schimba și se poate îndrepta într-o nouă direcție astăzi. Să presupunem că ați fost implicat în negocieri în timpul retrogradării lui Mercur. În acest caz, poate exista un fel de eroare de comunicare sau o problemă cu un contract care necesită o revizuire. Luați în serios această fereastră de oportunitate, mai ales dacă trebuie să revizuiți anumite cereri specifice.

 

Segetător

Începe să-ți însușești valoarea, Săgetătorule. Da, să ceri mai mulți bani este rareori ușor, dar sunt zile (sau săptămâni) în care să faci acest lucru va funcționa în favoarea ta. Să presupunem că te-ai gândit să ceri o mărire de salariu la locul de muncă sau să examinezi o oportunitate de promovare, Jupiter. În acest caz, planeta care te guvernează face lumină în sectorul tău monetar. 

 

Capricorn

Încet și sigur învinge cursa, Capricorn, iar astăzi eforturile tale pot părea de două ori mai grele decât ar trebui să fie. S-ar putea să fii nevoit să împingi, să bați și să fii asertiv pentru a obține ceea ce îți dorești de la viață. Dar, fii sănătos la minte și gândește frugal și practic. Energia ta va fi întâmpinată cu succes, nu neapărat peste noapte, ci prin consecvența ta.

 

Vărsător

O situație dificilă din casă sau din familie va începe să dea semne de schimbare. De exemplu, s-ar putea ca rudele dvs. să fi depășit în sfârșit un anumit punct și să fie acum pregătite să progreseze spre iertare și creștere.Nu este un moment bun pentru a presupune că totul s-a rezolvat în întregime, deoarece ultimele luni au prezentat provocări enorme. Cu toate acestea, transformarea se va dovedi spre binele tău suprem.

 

Pești

O relație caldă și prietenoasă joacă un rol de susținere în viața ta astăzi și se poate ca o problemă cu care te-ai confruntat să fie diminuată datorită persoanelor din viața ta. S-ar putea să începeți să pierdeți câteva temeri particulare care vă erau personal dificile. O conversație cu un confident în care poți avea încredere și cu care poți lăsa garda jos va fi motivul pentru care acest lucru se va întâmpla.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel