Horoscop, luni, 6 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 6 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

 

BERBEC

O să faceți rost de bani din afaceri particulare, pot fi colaborări, care să vă mențină în relație cu niște oameni care vor pune umărul, serios la treabă.

E momentul vostru de afirmare și poate vă focusați toată experiența acumulată ca să vă reinventați.

fiți dispuși, contrar felului vostru de a fi, să vă modelați după stilul partenerului de cuplu.

Aveți inspirație și o să vă descoperiți, probabil, o nouă pasiune, că simțiți nevoia să externalizati un tumul interior.

Poate vă faceți curaj să vă cereți drepturile, plus niște privilegii șefilor. Le cereți așa și o să aveți de câștigat.

TAUR

O bună intuiție în afaceri, și o să știți ce să cumpărați, ce să vindeți, ca să vă sporiți veniturile, că banii trag la voi.

Poate vă alăturați unui grup, ca să vă asigurați spatele dacă vreți să lansați la apă un proiect.

O să vă mai îngrijiți și de voi, vă faceți timp de o ieșire, seara pe undeva. Mai cultivați și relația de cuplu, mai dați un look fresh, așa, să fie frumos.

GEMENI

Un nou început, poate vă interesați de cursuri, de un job, de o scenă, o tribună de la care să vă expuneți o strategie, un crez.

E posibil să apară cineva care să vă ofere o nouă direcție în viață și să descoperiți o nouă perspectiva, incitantă.

Vă puteți reinventa și să câștigați mai mulți bani dacă o să dați curs unei colaborări.

RAC

Poate vă pregătiți de o călătorie și se vor găsi și chestiuni de serviciu pe care să le rezolvați și să mai existe și un interes personal, să revedeți o persoană dragă.

E o bună comunicare cu grupul de colegi și o să-i dați de capăt unei chestiuni de serviciu care v-a cam dat de furcă.

Poate vă eliberați de o povară, de un secret care v-a măcinat pe dinăuntru și o să puteți repara o relație de cuplu, o căsnicie.

LEU

Vin bani, fie de la serviciu, fie din particular de undeva, și o să aveți de buzunar, că poate visați la o escapadă turistică în weekend, ca să vă relaxați.

Apare cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine, că poate o să fiți un cuplu, dacă și voi o să găsiți de cuviință.

O să apară cineva care vrea să vă cucerească, dar acest lucru nu poate fi posibil decât decât dacă nu sunteți căsătoriți.

 FECIOARĂ

E animație la voi, aveți și treabă, o să aveți și întâlniri după orele de program, ca să mai povestiți de-ale voastre, cereți un sfat, vă pregătiți de o viață nouă.

O să recuperați o sumă importantă de bani, poate ați câștigat un proces, sau e altceva, or fi bani din colaborări mai vechi.

O să fiți destul de tranșanți și nu o să lăsați să vi se încalce niște drepturi. O să vorbiți pe șleau, ca să nu fie niciun echivoc.

BALANȚĂ

O să relaționați cu anturajul cooperant și o să dați randament foarte bun la slujbă, ca să urcați într-un clasament, într-o ierarhie.

E posibil să apară și acea persoana cu care o să vă continuați restul vieții, dacă o să vă simțiți împliniți sufletește.

Relația de suflet promite mai multă stabilitate și se poate să ajungeți și la căsătorie anul ăsta, chiar și la anul.

SCORPION

O să vă găsiți și voi perechea de suflet și o să fiți dispuși, contrar felului vostru de a fi, să vă modelați după stilul partenerului de cuplu.

Aveți inspirație și o să vă descoperiți, probabil, o nouă pasiune, că simțiți nevoia să externalizati un tumul interior.

Poate vă faceți curaj să vă cereți drepturile, plus niște privilegii șefilor. Le cereți așa și o să aveți de câștigat.

SĂGETĂTOR

O să mai faceți niște schimbări pe acasă și o să cheltuiți din rezerva de bani că vi se par necesare niște achiziții, mai ales în perioada Paștelui.

E posibil să vă pice cu tronc cineva care să întruchipeze genul vostru de partener și să urmeze o poveste de dragoste.

E posibil să vă asociați cu cineva de prin altă țară și să rezolvați cam totul online, dar și cu un drum, două totuși, până acolo.

CAPRICORN

E multă treabă și la serviciu și acasă și o să vă dați peste cap ca să nu rămâneți restanțieri la niciun capitol, că sunteți mult prea conștiincioși.

Vi se fac promisiuni de promovare la locul de muncă, poate veți schimba și domeniul, departamentul.

Se poate să vă uniți forțele cu ale unor colegi de breaslă și să dați drumul unui proiect care o să vă aducă faimă și bani.

VĂRSĂTOR

O să interacționați cu niște oameni care se asortează perfect cu voi și o să vă găsiți un ritm al vostru, ca să faceți și treabă, să vă și distrați.

O să vă alegeți niște prieteni cu care să aveți niște preocupări care să vă scape de încordare și tensiuni.

O să fie un câștig în plan profesional. Vin bani și o să vă puteți permite un sejur pe undeva la odihnă, la distracție în weekend.

PEȘTI

Aveți planuri mari, ca să vă asigurați succesul, atât în sfera profesională, cât și în cea personală, ca să folosiți la maximum infuzia de energie.

O să primiți OK-ul pentru un proiect la care visați de anul trecut și veți fructifica și alte aspecte care țin de viața personală.

E posibil să încasați bani și să prindeți din zbor o ofertă de lucru, dar trebuie văzut cum stați cu timpul și dacă merită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel