Horoscop, luni, 6 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Ce te va caracteriza pe tine astăzi va fi o nerăbdare uriașă. Nu ai răbdare deloc. Și când speli vasele, strângi după invitat sau când vrei mănânci, o faci pe repede înainte.

Taur

Atenție asupra oboselii. Nu este cazul să tragi de tine. Dacă simți că nu poți să te mai ocupi și de un alt eveniment din familie, atunci sună-i pe cei dragi, scrie-le și roagă-i frumos să te înțeleagă. 

Gemeni

Faptul că Mercur se apropie de o conjuncție cu Chiron s-ar putea să te facă să spui „da” chiar și atunci când vrei să spui „nu”. Recomandarea este să faci pace cu tine însuți și să mai riști, dacă se poate.

Rac

S-au terminat sărbătorile, pleacă familia, te apucă un dor, te gândești la ce o să faci cu viața ta. Trebuie să-ți cauți niște activități în care să te implici cu mult drag.

Leu

Stați departe de discuțiile „cine are dreptate”, nu-și au rostul de sărbători. Vă fac rău atât vouă, cât și altora.

Fecioară

Trebuie să stați foarte departe de cheltuieli și în același timp de decizii heirupiste. Nu-și au locul în viața voastră acum.

Balanță

Dacă ați trecut de sărbătorile acestea fără să vă certați cu cineva ar trebui să aveți în vedere această atitudine în continuare. Stați departe. fiți diplomați și echilibrați, ca să treacă săptămâna ușor.

Scorpion

Mai odihniți-vă. Nu încercați să faceți pe plac tuturor. În curând vom avea o Lună Nouă în Scorpion. Trebuie să fie un echilibru în relația pe care o aveți și în toate parteneriatele voastre.

Săgetător

Relația cu copiii este destul de importantă, dar trebuie să trăiți aici și acum. Nu trebuie să vă faceți foarte multe planuri sau foarte multe așteptări. 

Capricorn

Astrele vor ca în perioada următoare să vă distrați, indiferent de ce înseamnă asta pentru voi. Nu trebuie să stați singuri, nu trebuie să vă chinuiți, ieșiți în oraș cu oamenii, mergeți la evenimente și petreceți. Distrați-vă!

Vărsător

Pe de-o parte vreți să stați acasă cu familia, dar pe de altă parte vreți să vă și plimbați. O să fiți între două lumi permanent.

Pești

Recomandarea este ca zilele acestea să încercați să nu cheltuiți deloc. Cumpărați-vă mâncare de dinainte și toate cele necesare. Trebuie să fiți mai atenți la zona financiară.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel