Horoscop, luni, 6 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: luni, 6 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu te simți prea confortabil pentru că ceva la serviciu se va schimba. Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de carieră. Fără nicio influență din partea ta, este posibil ca cineva să fie atent la abilitățile tale și să-și dea seama că îți este mai bine să faci un alt tip de muncă. Ai putea primi o ofertă de muncă sau o solicitare de a adăuga mai multe responsabilități la birou.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Pregătește-te să fii provocat, într-un mod în care nu ai mai fost până acum. Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de credință. Și s-ar putea să descoperiți că cineva s-a întrebat ce credeți cu adevărat atunci când vă pune o întrebare punctuală. Acest lucru te-ar putea face să te simți atacat sau să ai momente de îndoială de sine în care nu ești sigur de motivele lor și de ceea ce îți dorești în această etapă a vieții.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de resurse comune. Ceea ce credeai că ai putea avea s-ar putea schimba și îți vei da seama că trebuie să fii mai autosuficient.  Să depinzi de alte persoane nu îți va face bine astăzi și ar trebui să faci tot posibilul să depinzi doar de tine.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de angajamente.  Cineva s-ar putea răzgândi în legătură cu modul în care s-a simțit față de o promisiune făcută.  Dacă o persoană a fost caldă sau rece în ultima vreme, vei vedea care este poziția ei.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de îndatoriri zilnice.  O schimbare de rutină poate fi exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Fii deschis să accepți noi responsabilități și să delegi sarcini pe care nu mai ai nevoie să le ai pe tavă.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de plăcere. Ceea ce obișnuia să-ți aducă bucurie s-ar putea să nu mai aibă același nivel de împlinire pentru tine. Este momentul să începi să te uiți la noi domenii ale vieții tale pe care acest obiect sau individ obișnuia să le satisfacă, astfel încât să îl poți înlocui cu ceva nou.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de acasă. O posibilă relocare sau o ofertă de mutare într-un loc nou ți-ar putea fi făcută. Orice cerere sau împrumut pentru casă ar putea aduce un răspuns pozitiv astăzi.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de comunicare. O simplă conversație poate schimba totul pentru tine în viața ta. Acum este un moment bun pentru tine să asculți cu ambele urechi și să nu eviți discuțiile dure care trebuie purtate.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de bani. Modul în care îți investești banii s-ar putea schimba în bine. Acesta este un moment excelent pentru a analiza diverse modalități de a vă spori averea personală.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de identitate. 
Schimbări mari sunt în curs de desfășurare și ai șansa de a-ți desăvârși viața așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Ai curajul de a lua o decizie importantă cu privire la viitorul tău. Nu lăsa această  oportunitate să treacă pe lângă tine. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de dușmani ascunși. O persoană care te-a deranjat și ți-a dat un motiv să te simți supărat  începe în sfârșit să te lase în pace și să găsească pe altcineva pe care să te deranjeze. Este un moment excelent pentru tine să scoți un oftat de ușurare, deoarece drama este în sfârșit este terminată.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna în Capricorn îl conjunctează pe Pluton, aducând schimbări în sectorul tău de prieteni. Cercul tău de prieteni ar putea începe să se schimbe pe măsură ce te ramifici puțin și cunoști oameni noi. Este posibil să constați că aceasta este o perioadă semnificativă de creștere pentru tine și pentru viața ta personală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel