Horoscop, luni, 5 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ridică-te la nivel, Berbec. Pune câteva lucruri deoparte pentru a te concentra pe sarcinile legate de muncă în următoarele zile, în timp ce Luna tranzitează sectorul tău de carieră. Acesta este un moment excelent pentru a finaliza proiecte importante în care talentele tale strălucesc.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dezvoltarea personală este atât de importantă, Taur, iar când Luna se află în Capricorn ești gata să treci în revistă ce abilități ai și cum să le îmbunătățești. Dacă ai pus ochii pe o promovare la locul de muncă pentru care știi că nu ești încă calificat, analizează cum ai putea începe să câștigi acele acreditări pentru a cuceri poziția.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este momentul perfect pentru a face niște săpături în istoria personală și în subiecte de genealogie legate de istoria familiei tale și de trecut. S-ar putea să descoperi ceva interesant despre rudele tale pe care nu le știai.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fă-ți amintiri, Rac. Relațiile tale sunt foarte importante pentru tine și, în timp ce Luna se află în sectorul tău de angajamente, este timpul să planifici o ieșire distractivă cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme.

Leu (23 iulie - 22 august)

Organizează-te și începe să gândești mai strategic, Leu. Actul de a curăța dezordinea este în mintea ta în următoarele zile. Dacă ai niște obiecte pe care ai vrea să le donezi sau să le vinzi online, săptămâna aceasta este un moment excelent pentru a face acest lucru.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este posibil ca la începutul săptămânii să privești dragostea dintr-un punct de vedere practic. Luna în Capricorn îți scoate în evidență dragostea pentru tot ceea ce este intenționat și planificat. S-ar putea să fie puțin mai greu pentru ceilalți să te facă să fii spontan; spune-le că preferi să planifici din timp.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, faci impresii bune și îi ajuți pe ceilalți să vadă lucrurile într-o lumină nouă. Este posibil ca săptămâna aceasta să fiți chemat la mai multe întâlniri cu figuri de autoritate la locul de muncă decât de obicei. Asigură-te că știi care este stadiul rapoartelor tale săptămânale, inclusiv cum se pot îmbunătăți lucrurile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Conversații serioase și contribuții foarte necesare pot avea loc în următoarele zile. Este o săptămână bună pentru a conversa cu mentorii și cu persoanele care te ajută în rezolvarea problemelor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Planificarea financiară și rambursarea datoriilor sunt în capul listei în această săptămână. Dacă ai niște proiecte în așteptare în care vei fi plătit odată ce le vei finaliza, fii sârguincios să le termini. Aceasta poate fi o săptămână productivă din punct de vedere financiar pentru tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să te concentrezi pe ceea ce este personal în viața ta, Capricorn. Luna se află în semnul tău în următoarele câteva zile. Stabiliți noi obiective. Îndepărtați obiectele vechi și eliminați energia negativă din casă, în special din zona dormitorului. Faceți o mini-revizuire a anului și faceți planuri pentru următoarele trei luni.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Niciodată nu este prea târziu pentru a avea un nou început. Luna în sectorul tău de finaluri îți permite să tai legăturile cu relațiile negative și să începi să reconstruiești viața pe care vrei să o trăiești.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Când a fost ultima dată când ai luat legătura cu vechi prieteni de la serviciu? Îngrijește-ți rețeaua profesională, Pești. Verifică vechile contacte, și pistele (dacă lucrezi în vânzări) și rămâi la curent. Este întotdeauna inteligent să rămâi în contact cu persoanele cu care ai făcut afaceri în trecut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel