Horoscop, luni, 5 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cumpără-ți ceva frumos pentru tine. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a banilor și a proprietăților personale, iar acesta este un moment excelent pentru decorarea interioară și pentru a face actualizări la imobilele pe care le deții. Dacă ai un proiect mare de casă pe care ai vrea să îl începi, programează o întâlnire cu un antreprenor sau un designer de interior pentru sfaturi și ponturi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este bine să lucrezi asupra ta și să te străduiești să fii cea mai bună versiune a ceea ce ești. Luna se află în semnul tău zodiacal, casa dezvoltării personale. Dacă te-ai gândit să te întorci la școală sau vrei să înveți o nouă abilitate, săptămâna aceasta fă-ți un scop să verifici programele care se potrivesc nevoilor și dorințelor tale.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Când v-ați actualizat ultima dată parolele online? Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Fii atent la escrocheriile online, la e-mailuri și la lucrurile care pot fi expuse din greșeală, cum ar fi numărul cardului de credit sau datele tale în timp ce faci cumpărături online.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este o perioadă excelentă pentru a lua legătura cu vechii prieteni, în special cu persoanele cu care ai lucrat și pentru care ai lucrat. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a prieteniilor. Trimiteți felicitări electronice.

Leu (23 iulie - 22 august)

Întotdeauna este bine să îți menții informațiile profesionale actualizate online. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a carierei, așa că, dacă  un blog pe care nu l-ai mai șlefuit de un minut, verifică-l pentru a pune la punct toate detaliile care sunt depășite și care au nevoie de reîmprospătare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a educației. Lumea este în continuă schimbare, așa că este întotdeauna bine să rămâi la curent prin intermediul seminariilor, evenimentelor și ascultând lectori despre noile descoperiri bazate pe cercetări și fapte.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Uneori apar lucruri la care nu te așteptai. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a secretelor.S-ar putea să afli niște informații pe care trebuia să le știi despre o persoană din viața ta. Asigură-te că confirmi faptele și verifică întotdeauna înainte de a presupune că o poveste este 100% adevărată.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luați-vă timp pentru a decide cui doriți să vă dedicați timpul și ce vreți să realizați. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a angajamentelor. Fii selectiv cu programul tău și nu pierde timpul cu lucruri care nu sunt cu adevărat ceea ce îți aduce bucurie.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fă-ți un plan de joc pentru anul 2023. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a rutinelor. Dacă anumite lucruri nu au funcționat pentru tine, acum este un moment excelent pentru a analiza cum să le schimbi. Dacă ceva a funcționat pentru dvs. a funcționat, păstrați-l și faceți tot ce puteți pentru a asigura acea rutină pentru anul următor.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fă-ți timp pentru distracție și joacă. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a creativității.Luați în considerare posibilitatea de a vă alătura unui grup care face tipul de artă care vă place. Găsește un loc care încurajează aceeași energie pe care cauți să o obții mai mult și care îți alimentează imaginația și creativitatea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă excelentă pentru a vă reîntâlni cu rudele, părinții și bunicii pe care nu reușiți să îi vedeți tot timpul. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a familiei. Vezi ce date pot funcționa pentru o vizită înainte de sfârșitul anului.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Bucură-te de scris sau de consemnarea gândurilor tale într-un jurnal. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a comunicării, așa că, dacă te-ai gândit să redactezi câteva poezii, să scrii pe blog sau să începi să scrii o carte, acesta este un moment excelent pentru a face brainstorming și a pune cuvintele pe hârtie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel