Horoscop, luni, 4 octombrie 2021: Rezolvări. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop zilnic. Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru luni, 4 octombrie. 

Luna este în Fecioară.

Nu totul este așa cum pare, deoarece Luna în Fecioară se armonizează cu dinamicul Uranus în pământeanul Taur.

Luna vrea să fie pragmatică și practică, dar pot apărea schimbări care să ne scoată din ritm.

Luna în Fecioară va fi opusă lui Neptun și va ajuta toate semnele zodiacale să evite problemele care par a fi prea greu de gestionat. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna în Fecioară atrage atenția asupra sectorului datoriilor, iar când face trigon cu Uranus, banii pot apărea din senin. 

Cheltuiește-i cu înțelepciune pe ceva de care ai cu adevărat nevoie, care te ajută să economisești timp și poate chiar ceva bani. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna în Fecioară îți invită latura senzuală să te bucuri de o poveste de dragoste cu natura, dar va fi și opusă lui Neptun. 

S-ar putea să vă doriți să petreceți timp cu alții, dar prietenii pot fi prea ocupați pentru a ieși cu voi. Asta este în regulă. Fă din această zi o zi pentru tine.

 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna în Fecioară îți dă un sentiment de împământenire atunci când ești aproape de casă. 

Cel mai bine este să rămâi în apropierea spațiului tău personal, deoarece Luna în ton cu Uranus aduce obstacole care pot cauza probleme atunci când te aventurezi dincolo de ceea ce cunoști. Rămâi prudent.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Există o mulțime de lucruri interesante care ar putea avea loc astăzi și care te reunește cu un prieten cu care ai pierdut legătura.
S-ar putea să fii luat complet pe nepregătite când o persoană pe care o credeai complet dispărută pentru totdeauna își face apariția în timpul tranzitului Lunii cu Uranus de astăzi. 

S-ar putea să vă întâlniți la o librărie sau în timp ce faceți cumpărături sau o amintire întâmplătoare de pe Facebook apare și vă aduce din nou împreună într-un fel. 

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Banii și oportunitățile financiare vor fi sporadice și chiar imprevizibile. 
Totul este foarte incert în ceea ce privește fluxul tău de venituri în timpul trigonului Lunii cu Uranus, dar, în același timp, această energie instabilă îți poate aduce un noroc brusc când te aștepți mai puțin. Poți face un bilet la loto. Cine știe? Ai putea câștiga.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cu Luna în semnul tău în opoziție cu Neptun, unele părți ale personalității tale și lucrurile cu care te confrunți, pot face să pară că se destramă vechile moduri de gândire. 

Acesta este un moment pentru a-ți reconstrui imaginea și pentru a-ți revizui viața într-un mod nou. 

S-ar putea să vrei să testezi un nou look sau să faci câteva schimbări bruște, dar oportune, și să încalci regulile atunci când vine vorba de ceea ce așteaptă ceilalți de la tine. 

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Un cârlig ar putea fi în spatele a ceea ce cineva încearcă să vă ofere. 

S-ar putea să crezi că un cadou este generos, poate chiar inert, dar în timpul trigonului Lunii cu Uranus nu orice gest brusc și oportun merită încrederea ta. 

Veți dori să acționați cu prudența atunci când instinctul și mintea dvs. nu sunt aliniate.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Au fost doar niște vibrații pe care le-ai simțit și nimic mai mult. Atracția romantică față de un prieten va începe să se diminueze, deoarece Luna se află în opoziție cu Neptun. La ce vă gândeați? 

Aceste lucruri se întâmplă uneori. Atunci când lucrezi atât de strâns cu o persoană pe care o găsești stimulantă din punct de vedere mental, te poate păcăli să crezi că este mult mai mult. 

Dar începând de astăzi, sensibilitatea ta se restabilește și vei vedea că a fost vorba de prietenie, pur și simplu, nimic altceva.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Poți să crezi în anumite lucruri, dar dacă (și până când) nu faci lucrurile în viața reală, nu se întâmplă nimic. 
În timpul Lunii în trigon cu Uranus, simțul scopului tău este pus la încercare și s-ar putea să te îndoiești de tot ceea ce ai știut vreodată în viață. 
S-ar putea să vedeți că este timpul să vă schimbați perspectiva, să începeți să aplicați un nou set de reguli. 
Spargi tipare vechi și te vei simți bine mai târziu, dar acum, este o rupturăși  odată ce bandajul este scos - poate părea greu.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai încredere în romantism, în creativitate și în imaginația ta, iar acest lucru este tot ce contează în timpul Lunii în trigon cu Uranus.
O schimbare este bruscă și te face să realizezi că nu poți continua să faci același lucru plictisitor la nesfârșit. Este rău pentru tine.
Ai fost blocat într-o rutină, atât la serviciu, cât și acasă, și asta ți-a amorțit simțurile pentru prea mult timp.
 Este timpul pentru schimbare, iar astăzi, ceva te zdruncină astfel încât atenția ta să fie captată și îndreptată într-o nouă direcție.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Există o mulțime de părți în mișcare atunci când împarți resurse cu alții. 
Este posibil ca cineva să nu fie pe deplin sincer nici în privința punctului de vedere sau a intențiilor sale. În timpul Lunii în opoziție cu Neptun, fii atent la detalii subtile și pune multe întrebări. 
Este de datoria ta să te asiguri că nu există agende ascunse sau litere mici, mai ales dacă ești de acord să lucrezi la ceva cu alte persoane și toată lumea este de acord doar pe baza unei strângeri de mână.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)

O mărturisire de dragoste sau o recunoaștere a faptului că cineva greșește ar putea fi ceea ce se pregătește în timpul Lunii în trigon cu Uranus. 
S-ar putea să fii luat complet prin surprindere de faptul că persoana iubită își vede greșeala într-o chestiune și își asumă responsabilitatea pentru ea. 
Acesta ar putea fi chiar semnul pe care îl cauți atunci când vine vorba de a ști dacă relația ta - parteneriat sau prietenie - este salvabilă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel