Horoscop, luni, 4 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, luni, 4 martie 2024. 

Berbec

Tu trebuie să reții faptul că Marte se apropie de un careu cu Uranus, ceea ce înseamnă că toată săptămâna nu o să ai pic de stabilitate, începând chiar de astăzi.

Taur

Pe partea profesională sunt multe tensiuni, o să fie mai multe neplăceri, dar astăzi o să fii bine, mâine nu. Eu îți recomand ca de astăzi să te bazezi pe cei dragi, să cauți sprijin și chiar să te asculte în momentul în care simți că o iei razna. 

Gemeni

Mercur face aspectul plăcut cu Uranus, dar se apropie și de o conjuncție cu Neptun, ceea ce înseamnă că nu prea știți în cine să credeți, nu prea vă credeți nici pe voi. Poate fi una din zilele acelea în care nu aveți încredere nici în ceea ce simțiți și în ceea ce vă doriți. 

Rac

Pe plan profesional pot apărea anumite situații care pot părea nedrepte, dar care vă dau niște lecții prețioase, așa că că recomand să fiți atenți și să nu vă victimizați dacă se întâmplă ceva, ci să înțelegeți încotro vă duce viața. 

Leu

Soarele, momentan, este pe acolo pe undeva, muncește să vă sperie, să vă panicheze, să vă aducă atacuri de panică, să vă facă să credeți că veți pierde controlul. Bazați-vă pe partener și pe oamenii în care aveți cea mai mare încredere în momentele respective. 

Fecioară

Discuțiile cu partenerul pot fi destul de interesante, dar nu uitați de faptul că Mercur se apropie de Neptun și voi ați putea avea un strop suplimentar de confuzie și de haos, mai ales pe plan de parteneriat. 

Balanță

Bucurați-vă, pentru că Venus nu face niște aspecte nemaipomenite săptămâna aceasta, dar aș vrea să vă gândiți la faptul că zilele acestea ați putea avea niște revelații legate de faptul că nu sunteți în relația care trebuie. 

Scorpion

Sunteți foarte nevoiași, vreți să vi se valideze, să vi se spună, să vi se confirme lucruri. Nu prea aveți încredere în voi zilele acestea, din păcate.

Segetător

Dacă tot trageți de un scandal și de o ceartă cu una dintre rude, mai lăsați-o baltă, nu mai băgați atâția cărbuni în scandalul respectiv, mai protejați-vă și aveți mai multă grijă de voi, că nu are rost, iar timpul trece.

Capricorn

Ați face bine să vă puneți pe listă și niște activități care să vă placă și care să vă facă plăcere. Nu trebuie doar să munciți, să plătiți facturi sau să îi îngrijiți pe cei dragi. Din când în când trebuie să mai mergeți și la un film, să mai citiți o carte, să mergeți la un concert, să ieșiți în oraș cu prietenii. Trebuie să mai ieșiți din cotidian.

Vărsător

Săptămâna aceasta este vorba de bani și o să cheltuiți, dar ați face bine, încă de pe acum, să vă dați seama care este pragul peste care nu puteți trece, să nu vă vin vreo idee creață peste o săptămână când vedeți o cămașă sau o rochie și să ziceți că ar sta bine pe voi, dar merită brandul.

Pești

Multă confuzie, așa că vă rog să nu vă bazați pe voi, mai întrebați și pe cei din jurul vostru. Încercați să găsiți și o persoană obiectivă, nu neapărat una subiectivă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel