Horoscop, luni, 4 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic, 4 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ocupă-te de detalii, Berbec. Cu Luna în Fecioară astăzi, chestiunile legate de sănătate sunt un loc excelent pentru a începe noi rutine. Folosiți această zi pentru a lucra la eliminarea obiceiurilor proaste care știți că vă subminează obiectivele de sănătate.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu-ți face griji să fii perfect, Taur. Joaca și distracția sunt o treabă bună și, dacă te poți relaxa puțin, s-ar putea să descoperi că îți place mai mult decât îți dai seama.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să te reconectezi cu oamenii, Gemeni. Programează-ți ceva timp cu familia și prietenii, mai ales dacă  ai fost prea ocupat.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea ca discuțiile mărunte să ți se pară insuportabile în următoarele zile, Rac. Luna în Fecioară are ceva care te face să tânjești după profunzime în conversație.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cum stau finanțele tale, Leu? Luna de astăzi în Fecioară se referă la bani și la construirea averii. Folosește această perioadă pentru a-ți revizui bugetul și pentru a începe un plan pentru a-ți readuce obiceiurile de cheltuieli pe drumul cel bun.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Vei dori să faci lucrurile în felul tău, Fecioară. Nu greșești când îți dorești ca viața ta să decurgă într-un anumit fel. Și, astăzi, s-ar putea să îți fie greu să cobori standardele pe care ți le-ai stabilit.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Retrospectiva este cu adevărat 20/20 pentru tine, Balanță. Sunt o mulțime de lucruri de schimbat după ce ai făcut o mini-revizuire a lunii trecute. Ia în considerare obiceiurile zilnice pe care le urmezi în fiecare zi. Gândește-te cât de utile sunt acestea pentru tine acum și dacă este sau nu timpul să îți schimbi abordarea.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prieteniile tale chiar contează, Scorpionule. Așadar, este timpul să ai grijă cu cine socializezi zilnic. Nu idealiza o relație pe baza a cât de mult timp vă cunoașteți. Luați în considerare calitatea interacțiunilor voastre mai degrabă decât cantitatea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Munca devine un element prioritar, Săgetătorule. S-ar putea să fii mai ocupat decât de obicei, dar asta înseamnă și că faci mai mulți bani, ceea ce este un lucru bun. Fii puțin prudent când vine vorba de a te plânge la figurile de autoritate. Oferiți contribuții cu informații și idei utile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să îți stabilești o rutină care să îți permită să ai o practică spirituală, Capricorn. Poate că diminețile nu vor funcționa, așa că găsește o fereastră de oportunitate care să o facă în timpul zilei. Viața ta poate fi radical diferită de ceea ce a fost la începutul anului și este timpul să faci ajustările atât de necesare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trimite bilete de mulțumire, Vărsătorule. Este întotdeauna plăcut să auzi că ceva a fost apreciat. Cuvintele tale de încurajare și bunătate ridică spiritele și aduc încurajare prietenilor și familiei.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi, rămâneți pasiv atunci când vă aflați în dezbateri cu alții. Lucrurile ar putea fi mai complexe decât îți dai seama, iar concluziile pripite s-ar putea întoarce împotriva ta. Este o practică bună să eviți să crezi că le știi pe toate acum și să te interesezi să asculți punctul de vedere al celorlalți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel