Horoscop, luni, 31 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 31 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pe cine cunoști contează cel mai mult în viață, Berbec, iar când vine vorba de afaceri este important să arunci o privire largă. Ziua de astăzi a fost făcută pentru crearea de rețele atât în scopuri sociale, cât și profesionale, iar Luna deschide calea. Când Luna părăsește Capricornul, sectorul tău de muncă, va intra în Vărsător, sectorul prieteniei. Așadar, întindeți mâna către oameni noi, începeți să deveniți mai activi pe rețelele de socializare și, dacă nu ați făcut-o recent, stabiliți întâlniri de afaceri care să vă permită să cunoașteți puțin mai bine persoanele cu care doriți să lucrați.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Detașează-te de rezultat, Taur, succesul este mult mai complicat decât ceea ce produci tu pentru alții. Una este să fii cu ochii pe premiu atunci când te străduiești să atingi un obiectiv, dar alta este să faci ca acesta să te definească ca persoană. Ai multe la care să te gândești atunci când Luna intră în sectorul carierei și al statutului social, dar, orice ai face, amintește-ți că ambiția și succesul nu sunt măsuri ale identității tale complete.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ce părere ai despre starea actuală a lucrurilor, Gemeni? Ai multe de spus, dar nu este ușor să te faci auzit în mijlocul zgomotului din jurul tău. Ai multe lucruri la care să te gândești în acest moment când vine vorba de viață și de percepția ta asupra lumii. Este întotdeauna inteligent să îți clarifici ceea ce gândești și de ce. Luna intră în Vărsător, sectorul tău de credințe și filozofii, așa că acesta este un moment excelent pentru a studia candidații și problemele partidelor politice. Vezi cine îți susține valorile, astfel încât să știi cu cine să votezi. Învață despre ce se vorbește pentru a ști cum să vorbești despre cauzele care sunt importante pentru tine pe baza discursurilor, dezbaterilor sau comunicatelor de presă actuale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Atunci când cineva se simte în siguranță în preajma ta, se deschide adesea și divulgă o mulțime de secrete. Iar, modul în care răspunzi la adevărul cuiva demonstrează tipul de persoană care ești și felul în care gândești. Când Luna intră în Vărsător, sectorul tău al resurselor și secretelor împărtășite, va fi nevoie de abilitățile tale de ascultare. Oamenii ar putea simți empatia ta profundă față de ceilalți și să simtă că ești doar una dintre acele persoane cu care este ușor să vorbești și cu care își pot purta poverile și se pot simți înțeleși și iubiți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Rezolvarea problemelor în parteneriate poate fi o provocare atunci când ambii parteneri nu sunt pe deplin implicați. Oamenii sunt complecși și nu este întotdeauna ușor să navighezi printre diferențe. Acesta este unul dintre modurile în care relația ta intră în centrul atenției astăzi. Este posibil să simți un conflict între ceea ce îți dorești și ceea ce vrei să fii în viață, iar această necunoaștere poate fi o provocare pentru cineva la care ții.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Simțul datoriei vă face să vă gândiți prea mult la detalii din cauza faptului că vă simțiți copleșit. O lecție poate fi învățată de la Lună când aceasta intră în Vărsător, sectorul care reprezintă rutina și responsabilitățile. Vărsătorul ne învață să delegăm sarcinile altora atunci când avem nevoie de ajutor. Deși uneori nu îți place să renunți la control, să înveți să îi lași pe alții să facă lucruri de care nu îți place să te ocupi poate deveni o schimbare binevenită în săptămâna ta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este o zi plină de romantism și de intenții nou întemeiate, deoarece Luna intră astăzi în sectorul tău de creativitate. Creativitatea în romantism este punctul tău forte, Balanță. așa că în următoarele zile, ai ocazia să-ți exprimi latura ta moale în mod jucăuș. Fiind un semn de aer soră, energia Vărsătorului îți permite să încerci lucruri noi și să te simți deschis să îți asumi riscuri pe care nu le-ai face în mod obișnuit, dar te vei distra în acest proces.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În calitate de Scorpion, ai reputația de a fi uneori controlată. S-ar putea să te complaci rușinos în încercarea de a pune pe toată lumea pe aceeași lungime de undă pe măsură ce Luna intră în Vărsător, sectorul tău al familiei și al figurilor de autoritate. Pe măsură ce se apropie sărbătorile, devine din ce în ce mai dificil să îi aduni pe toți. Din cauza timpului scurt rămas pentru a face planuri, simțiți urgența de a le finaliza cât mai repede, dar veți încerca.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu depinzi de ceilalți pentru a te simți validat, dar ești mai sensibil la faptul că ești ignorat atunci când Luna se află în Vărsător. Simți acest lucru profund în următoarele zile, deoarece sectorul tău de comunicare este activat. Fie că este vorba de a verifica sau de un dialog complex, apreciezi comunicarea deschisă. Rolul tău ar putea fi să inițiezi conversația în această săptămână.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna intră în Vărsător, sectorul tău al banilor și al bunurilor personale, iar acesta este momentul perfect pentru a-ți satisface curiozitatea în materie de finanțe. Când vine vorba de cripto și alte forme alternative de bani, este posibil să fii intrigat de schimbările recente și să te bucuri să afli mai multe despre ultimele noutăți. Indiferent de ceea ce plănuiești să faci în această săptămână, fii cu ochii pe imobiliare, aur și alte investiții.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o personalitate originală, unică, și nimic nu duce acest sentiment de conștientizare mai departe ca Luna în semnul tău zodiacal. În următoarele zile, hrănește-ți simțul originalității și amintește-ți adesea că există momente în care trebuie să fii tu însuți și să nu te preocupi prea mult de ceea ce cred ceilalți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Există atât de multe momente dulci-amare din trecut care merită să ne amintim și să reflectăm asupra lor astăzi. Atunci când melancolia te cheamă în această săptămână, un sentiment cald de încheiere a unor vremuri dificile vine cu Luna în Vărsător. Poți vedea beneficiile pierderilor și vezi finalurile ca pe o poartă către începuturi mai bune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel