Horoscop, luni, 31 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Extinde-ți cercul social, Berbec. Lumea este mare și largă și există o mulțime de oameni cărora le-ar plăcea să te cunoască mai bine și să aprecieze ceea ce ai de oferit. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al prieteniei și al rețelelor de relații, și chiar dacă înclini spre partea mai introvertită, a fi în preajma altora îți va face bine, mai ales în următoarele zile.

 

Taur

Nu sunteți genul care să vă lăudați, dar s-ar putea să auziți cuvinte de apreciere de la cineva de la serviciu sau să primiți laude bine meritate pentru că ați avut o prestație excelentă la serviciu. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de carieră și statut social, iar următoarele zile sunt promițătoare pentru a face pași în direcția bună, mai ales cu superiorii care ar putea avea ceva influență în ceea ce privește promovările, măririle de salariu sau schimbările de titlu.

 

Gemeni

Grupurile sunt o modalitate utilă de a obține informații noi, mai ales dacă preferați să învățați cu alții în loc să studiați singur. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de învățare superioară și educație, iar dacă ai un examen de calificare iminent sau un fel de aprobare pe care trebuie să o obții pentru a începe o nouă carieră, să lucrezi cu un prieten care se pricepe să pună întrebări de tip test sau să te înscrii la un curs de studiu intensiv este o opțiune de luat în considerare.

 

Rac

Oamenilor le place să îi ajute pe alții și s-ar putea să vă fie mai ușor să atrageți atenția unor potențiali investitori sau prieteni pentru a băga mâna în buzunarele lor și a oferi un sprijin financiar unei afaceri sau unui proiect pe care doriți să îl aduceți pe lume. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al resurselor comune, iar următoarele zile sunt promițătoare când vine vorba de a cere bani de la alții care crezi că ar fi încântați să se implice în ideea ta.

 

Leu

Nu vă grăbiți să faceți o promisiune pe viață unei singure persoane, deoarece s-ar putea să aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă decide. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul angajamentelor, și s-ar putea să vă simțiți împărțit între exclusivitate și libertate. Există o mulțime de persoane pe care să le cunoști în cadrul unei întâlniri, iar dacă nu ești sigur dacă ți-ar plăcea să ai o relație exclusivă, ideea de a te mai întâlni puțin cu cineva poate fi atrăgătoare pentru tine. 

 

Fecioară

A fi caritabil și bun cu ceilalți este un lucru dulce pentru tine astăzi, deoarece dorința de a ajuta este puternic resimțită. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar dacă ai o fereastră de oportunitate deschisă pentru a face o livrare rapidă unor nevoiași, te vei simți minunat.

 

Balanță

O petrecere de artizanat sau adunați un grup de prieteni pentru a merge împreună să picteze într-un loc de ceramică. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de creativitate. Ziua este perfectă pentru a te bucura de timp de calitate alături de persoane cu care îți face plăcere să discuți în cadrul unei activități simple, dar distractive, care produce un rezultat final frumos.

 

Scorpion

Dacă vă plac adunările mari de familie sau vă place să aveți casa plină de rude, astăzi este ziua perfectă pentru a pregăti ceva distractiv și a invita oameni la voi. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de casă și familie. Dacă locuiești peste hotare și nu-ți poți vedea rudele săptămâna aceasta, inițiază o conversație despre o mică reuniune în viitor și vezi care sunt perspectivele pentru vară sau pentru sfârșitul anului.

 

Segetător

Bârfa și supraîncărcarea cu informații sunt produse de mare risc la care trebuie să fiți atenți, așa că fiți precauți atunci când împărtășiți gânduri sau idei fără să știți cu cine vorbiți.  Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de comunicare, dar onestitatea și sfaturile tale pot ajunge pe mâini greșite atunci când pierzi controlul asupra mesajului pe care l-ai transmis, oricât de bine intenționat ar fi.

 

Capricorn

Cheltuiți economii sau aveți nevoie de o terapie cu amănuntul? Este mai bine să economisiți sau să țineți cont de unde vă investiți câștigurile în următoarele câteva zile. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al banilor și al bunurilor personale.  Gândește-te de două ori la achiziții în cazul în care te simți impulsiv, iar pentru articolele cu bilete mai mari, cere-i unei persoane dragi să cântărească pentru o a doua opinie atunci când îți faci griji că ar putea apărea remușcările cumpărătorului.

 

Vărsător

Cunoaște-te pe tine însuți este un motto minunat, iar cu o zi înainte de a avea loc Luna Nouă în Vărsător s-ar putea să treci de la a te confrunta cu câțiva demoni interiori la a te gândi cum să te autodepășești. Luna intră astăzi în semnul tău zodiacal, așa că dezvoltarea personală este un mod minunat de a petrece următoarele zile.

 

Pești

Nu toată lumea este împotriva ta, Pești, dar asta nu înseamnă nici că ar trebui să presupui că prietenii tăi sunt întotdeauna pe aceeași lungime de undă. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, și este posibil să observi anumite trăsături la ceilalți care fie reflectă propriile tale defecte, fie sunt semnale de alarmă la care trebuie să fii atentă la cunoștințele pe care le-ai întâlnit recent.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel