Horoscop, luni, 3 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop zilnic. 3 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Cu cine ai nevoie să te conectezi în această săptămână, Berbec? Următoarele câteva săptămâni sunt minunate pentru socializare și pentru a face noi contacte. Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al prieteniilor și al rețelelor. Acum este momentul să începi să depui eforturi pentru a-ți extinde cercul social și să cunoști oameni noi. 

 

Taur

Ce domeniu de activitate doriți să faceți sau sperați să vă schimbați locul de muncă?  Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de carieră și statut social.  Acest tranzit este perfect pentru actualizarea CV-urilor, a scrisorilor de intenție, pentru a aduna scrisori de recomandare și pentru a te întâlni cu recrutori și antrenori de carieră. Piața muncii din acest an se îmbunătățește, iar dacă ești gata să explorezi oportunități, acum este un moment excelent pentru a începe.

 

Gemeni

Este timpul să începeți un nou hobby sau poate că aveți o abilitate pe care ați dori să o învățați și doriți să începeți cât mai repede? Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de studii superioare, ceea ce face ca următoarele săptămâni să fie perfecte și pentru cărți, studiu și întoarcerea la facultate. Verifică cele mai recente oferte de cursuri pentru colegiul tău comunitar. Dacă te gândești la aspectul financiar, vezi ce oferă angajatorul tău pentru rambursarea taxelor de școlarizare.

 

Rac 

De ce aveți nevoie în mod special? Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de resurse comune, așa că ți se deschid noi evoluții contractuale, înțelegeri, oferte. Capcana? Trebuie să faci tu munca.

 

Leu

Unde sperați că va crește o relație și ce rol jucați în dezvoltarea ei? Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul angajamentelor tale, deci relațiile, căsătoria, colaborările în afaceri sunt perfecte pentru a fi cultivate. Inițiatorul conversației? Probabil că ești tu.

 

Fecioară

Care sunt cele mai importante sarcini asupra cărora trebuie să vă concentrați în această săptămână? Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul îndatoririlor tale zilnice. Aceasta este o perioadă aglomerată a anului și nu va încetini. Din moment ce ești guvernat de planeta Mercur, profită din plin de impulsul de putere. Vă va face bine.

 

Balanță

Ce distracție îți lipsește, Balanță? Este timpul să te relaxezi și să te bucuri de viață fără a avea nevoie ca lucrurile să fie perfecte.  Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de plăcere. Nu încerca să controlezi rezultatul. Găsește ceva ce îți place să faci și urmărește-l pur și simplu.

 

Scorpion

Unde ți-ai dori să locuiești? Sunteți mulțumit de locul în care vă aflați acum? Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de casă și familie. Acesta este un moment excelent pentru a renegocia ratele ipotecare, pentru a analiza cumpărarea unei proprietăți sau pentru a începe să căutați o casă care să se potrivească cu viziunea dvs. de confort.

 

Segetător

Ce trebuie spus? Lucrurile nu se vor întâmpla fără ca cineva să rupă sigiliul și să spună ce gândește. Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de comunicare. Fii vocea rațiunii, deoarece fereastra pentru onestitate și adevăr sunt aici pentru a fi folosite în avantajul tău.

 

Capricorn

Este posibil să vă îmbunătățiți situația financiară cu un plan de joc. Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al banilor. Concentrează-te pe activități care să stimuleze veniturile. Vedeți unde sunt lacunele dvs. și începeți să lucrați pentru a vă consolida puțin situația financiară la începutul anului 2022.

 

Vărsător

Care este rezoluția ta de Anul Nou? Cele mai multe dintre ele durează doar o lună, dar dacă te angajezi, poți să-ți transformi obiectivele în realitate. Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de identitate. Vedeți-vă făcând ceea ce v-ați propus să faceți. Vizualizează-ți succesul și însușește-l.

 

Pești

Pe cine știi că nu este cu adevărat bun pentru viața ta? S-ar putea să nu fie o persoană, ci o situație. Mercur intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de dușmani ascunși. Fă-ți o mini-refacere a vieții și începe să îți asculți vocea interioară. Dacă nu ți se pare corect, atunci fă ceva în privința asta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel