Horoscop, luni, 3 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 3 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

Poate se iveşte ocazia să faceţi nişte schimbări în locuinţă, aşa, înainte de Paşte, sau să vă cumpăraţi o casă, dacă nu va mai ajunge spaţiul, că s-a mărit familia.

O să vă interesaţi de o plecare - poate de Paşte, să faceţi rezervările necesare, şi totodată să vedeţi ce se-ntâmplă cu maşina - dacă funcţionează cum trebuie.

Sunt șanse de bani și poate se va găsi o finanțare ca să duceți odată la bun sfârșit proiectele la care lucrați.

TAUR

Apar noutăţi pe mai multe planuri şi o să daţi zor, să rezolvaţi toate urgențele şi să fiţi pe fază dacă apar oferte de muncă, fie ele şi colaborări.

O stare de bine, poate vă mai gândiţi şi la voi, să fiţi buni, zdraveni, să vă bucuraţi de nişte privilegii ca lumea e generoasă cu voi

O să primiți cel puțin o ofertă de colaborare și e de luat în serios, mai ales dacă aveți vreun gând cu jobul, știu eu să-l schimbați.

GEMENI

O să cheltuiţi nişte bani, cu casa, probabil, sau schimbaţi garderoba, pentru voi şi pentru toţi ai casei că vine Paștele şi lumea se înnoiește.

Se poate să aflaţi despre nişte restanțe de care trebuie să scăpaţi urgent că vă suprataxează cei cărora le datoraţi bani.

O să recuperați acei bani care n-au ajuns când trebuia și să faceți cheltuielile acelea care nu mai suportă amânare.

RAC

Voi o să faceţi nişte achiziţii pe bani mulţi, o să vă luaţi, poate, altă maşină, ori aparatura pentru interiorul locuinţei, ori poate pentru grădină, diverse lucruri.

O să faceţi impresie bună într-un mediu, undeva, pe o scenă, poate fi şi online şi munca voastră să primească aplauze.

O să vă luptați să vă recăpătați banii împrumutați sau pe care nu i-ați primit și în felul ăsta să vă echilibrați financiar odată.

LEU

Vin bani şi cum vin aşa îi daţi că-s multe de luat în perioada asta, or fi şi cadouri de cumpărat, pe lângă alimente şi produse vestimentare pentru întreg familionul.

Vi se face o ofertă de colaborare, poate vindeţi deja, nişte produse că s-au găsit cumpărători, sunt nişte câştiguri de care-o să fiţi încântaţi.

Or să iasă la suprafață niște adevăruri care vor aduce un plus de înțelegere în relația voastră sentimentală.

FECIOARĂ

Se conturează un căștig și o să aveţi cu ce să luaţi ce vă trebuie pentru sărbători, şi chiar şi pentru... după... oricum, e bine s-aveţi o rezervă de bani.

Se poate să vă facă cineva o surpriză şi să vă scoată la un film, un spectacol, la un concert, sunt lucruri care-or să vă placă.

Voi aveți treabă până peste cap, dar o să vă bucurați și de un strop de respiro, ca să nu ajungeți la epuizare.

BALANŢA

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care vă îndrăgeşte şi o să vă puteţi cunoaşte mai bine, să se contureze o relaţie care v-ar putea face fericiţi.

Vi se propune o colaborare care v-ar aduce satisfacţii materiale, dar şi o stima de sine ridicată, că vi se revelează cât de buni profesionişti sunteţi

Se va regla relația cu partenerul de cuplu și o să vă gândiți și la căsătorie, dacă n-ați făcut pasul.

SCORPION

Sunt angajatori care vă curtează şi aţi avea de unde să alegeţi un job, sau măcar o colaborare, asta depinde şi de interesul vostru - dacă e cazul să faceţi o schimbare, sau nu.

Întrevedere cu cineva care vrea să beţi o cafea, să staţi de vorbă că să vedeţi în ce măsură vă armonizaţi şi aţi putea fi cuplu.

O să puteți întâlni și voi pe cineva care e întruchiparea idealului vostru în materie de partener de cuplu și o să vă îndrăgostiți.

SĂGETĂTOR

Poate fi mai mult de lucru la serviciu, acasă ai voştri vă iau de odihniţi şi trebuie să vă descurcaţi cu toate treburile că sunt urgente peste tot.

E cineva care vă poate face fericiţi şi o să fiţi deschişi sufleteşte, dacă n-aveţi pe nimeni şi sunteţi dispuşi să renunţaţi la singurătate.

Întrevedere cu cineva care speră să aveți o colaborare și stați să vedeți dacă vă puneți de acord până la final.

CAPRICORN

Poate mai investiţi nişte bani în casă, mai luaţi o mobilă, un televizor, un frigider, o maşină de spălat, ori alte lucruri să puneţi casa la punct.

Se poate să vă descoperiţi o îndeletnicire de timp liber care v-ar destresa şi v-aţi lua de acolo o doză de bunădispoziţie.

Sunt oameni care vor să lucrați împreună și o să vă gândiți serios la ofertă, ca să nu vă supuneți unor riscuri.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă întindă o mână de ajutor şi ai casei dacă aveti de făcut curăţenie generală, aprovizionare şi o să vă ocupaţi şi de voi, în cazul ăsta.

O să primiţi un rezultat favorabil de la scoală, de la interviu, şi o să upgradați, c-aveţi pregătirea necesară.

Voi vă organizați într-un grup ca să atacați un obiectiv îndrăzneț și să vă bucurați de succes, ăsta e scopul.

PEŞTI

Se anunţă veşti bune, vi se aprobă vreo cerere, poate plecaţi într-un mic concediu în perioada paştelui, să vă recreaţi şi o să vă puteţi deconecta.

Cineva care contează pentru voi va caută şi o să-i spuneţi tot ce-aveţi pe suflet ca să puteţi merge mai departe cu relaţia.

Se anunță o reușită în sfera actelor. La voi o să legalizați o situație și veți face progrese pe mai multe planuri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel