Horoscop, luni, 29 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: luni, 29 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Hotărăște-te ce vrei. Te-ai jucat cu câteva idei, multe dintre ele sunt proaspete, așa că nu te-ai implicat sau nu în totalitate. Indiferentă este un cuvânt mai potrivit.

Dar, a sosit momentul să sari cu picioarele înainte. Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de angajament, și este momentul să iei o decizie cu privire la ceea ce vrei să faci și cu cine. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Totul este să găsești echilibrul potrivit în viață, Taur, iar acum, lucrurile au scăpat de sub control. Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de rutină. 


De la treburile tale, la muncă, chiar și la exercițiile fizice, de ce să mergi într-o extremă sau să nu mergi deloc? Începe să te gândești la cum ți-ar plăcea cu adevărat să fie 2022 și folosește această perioadă pentru a-ți evalua stilul de viață și situația actuală.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Sunt lucruri de care vrei să te bucuri, iar unele dintre ele ți-au pierdut interesul. Așa că, acum ești nevoit să te întrebi: "Ce să faci în continuare?".
 
Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de creativitate, așa că ți se deschide o fereastră drăguță de oportunitate pentru a încerca ceva ce nu ai ocazia să faci în mod obișnuit. Nu trebuie să urmezi un scenariu sau să ai un rezultat anume. Fii spontan și joacă după ureche.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Sunt momente în care trebuie să spui cuiva că nu poți face nimic, chiar dacă ți-ar plăcea, iar acesta este costul de a fi sincer, dar s-ar putea să pari brutal.

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de acasă, și s-ar putea să te lovești de un părinte sau de cineva pe care îl respecți. Dar, atunci când nevoile tale intră în conflict cu regulile, compromisul ar putea să nu fie o opțiune.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de comunicare și, deocamdată, fii prudent. 

Sunt momente în care s-ar putea să nu ai suficientă convingere pentru a vorbi despre un subiect, așa că, în loc să te prefaci că știi ceva, este mai bine să asculți. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău al banilor și, bineînțeles, la ce altceva te-ai mai gândit în ultima vreme? Ai planuri și cadouri pe care vrei să le cumperi. Ai lucruri pe care speri să le realizezi până la sfârșitul anului. 


Așadar, cheltuielile și achiziționarea de lucruri vor fi tematice pentru astăzi. Dar, atunci când te duci să-ți iei ce ai nevoie sau când cauți acel cadou perfect care să aducă un zâmbet pe fața cuiva, asigură-te că te uiți și la oferte și să știi că vei recupera lucrurile mai târziu.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de dezvoltare personală, iar acesta este momentul să lucrezi la ceva ce ți-ai dorit să înveți. 


Alege un curs înainte de sfârșitul anului. Investește în tine însuți. Învață să dansezi sau încearcă ceva ce simți că îți va face viața mai bună.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu toată lumea va fi o persoană bună, chiar dacă este carismatică sau se comportă ca și cum i-ar păsa. Afli cine îți sunt adevărații prieteni în timp ce Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul dușmanilor tăi ascunși.

 Ziua poate prezenta o luptă pentru a înțelege de ce oamenii toxici acționează așa cum o fac. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de prieteni.

Este posibil să descoperi o persoană care pare să ducă o viață dublă și care nu este deloc amabilă cu tine. S-ar putea să îți dorești ca prietenii tăi să îi evite și să te simți frustrat când nu o fac. 

Încercarea de a-i face pe oameni să vadă partea ta, de unul singur, ar putea duce la o dramă care să se întoarcă împotriva ta, așa că pregătește-ți mintea pentru asta.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de carieră. 

Îți dorești un loc de muncă care să îți plătească facturile și să îți ofere posibilitatea de a te îngriji, dar în același timp îți dorești ceva care să îți dea un sens al scopului și să îți satisfacă nevoia de a fi productiv. 
Uită-te bine la modul în care îți petreci timpul la locul de muncă și analizează dacă ești sau nu acolo unde îți dorești să fii și dacă vrei să îți construiești viața profesională în acest rol.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de responsabilități, și vei fi foarte ocupat astăzi. La un capăt, timpul va zbura repede. 

Și, Este minunat că poți fi cineva în care ceilalți pot avea încredere atât de profundă. Dar Luna în Balanță este un semn care trebuie să fie echilibrat. Sunt lucruri pe care vei dori să le lași pe altcineva să se ocupe. Așa că, atunci când ți-ai atins limita, asigură-te că lași lucrurile să plece.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de resurse comune.

Fii practic, Pești. Da, principiul universal de a da și a lua este că, dacă dai, ceva bun se poate întoarce la tine, dar adevărul este că nu întotdeauna se întâmplă așa, iar binele nu este întotdeauna returnat în aceeași măsură în care ți-ai dori să fie.

Așadar, atunci când faci ceva pentru altcineva, fă-o pentru că are sens și este bine pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel