Horoscop, luni, 29 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de  luni, 29 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

O să urgentați niște demersuri ca să încheiați o situație și să vă vedeți de alte treburi care sunt pe o listă de așteptare, că vreți să fiți cu toate la zi.

Cineva de care aveți mare nevoie sufletește își exprimă, în sfârșit, sentimentele, și o să vă bucurați, că știți acum în ce direcție se îndreaptă relația.

TAUR

O reușită după lungi intervenții și o să avansați cu proiectul în care ați investit energie preț de mai bine de un an de zile și abia acum se vede că a meritat.

Se poate să descoperiți o nouă pasiune, că sunteți dispuși să experimentați lucruri noi, c-aveți resurse de creativitate de explorat.

 GEMENI

Voi puteți face rost de bani în plus la bugetul familiei ca să aveți pentru ieșirile din weekend, că de-acolo vă încărcați cu energie să fiți fresh la muncă.

E momentul să puneți punctul pe i într-o chestiune care v-a pus sufletul pe jar și poate lămuriți toate aspectele ca să nu vă încerce reproșurile.

 RAC

O să vă caute niște parteneri de afaceri ca să puneți umărul la un proiect care, în mod sigur, v-ar aduce beneficii, numai că s-ar putea să nu stați bine cu timpul.

Poate vreți să le cereți niște favoruri șefilor, să schimbați programul, departamentul sau vă mutați la alt sediu.

LEU

Vă intră bani și o să aveți de făcut plăți, că sunt taxe, impozite de platit, pe lângă rate și facturi, că așa e la început de an și e bine să vă dramuiți banii.

Vi se fac oferte de colaborare, dar e posibil să aveți agenda încărcată și să vă ocupați doar de serviciu.

FECIOARA

E cineva care se apropie din ce în ce ca să vă puteți cunoaște mai bine, că se întrevede o relație care are potențial, și dacă sunteți în căutarea unui partener, dați curs relației.

Pare să fie o avertizare în sfera sănătății, dar o să vă puteți liniști doar după ce vă duceți la medic.

BALANȚA

Poate faceți niște investiții în locuință și cu prețuri noi o să mai schimbați una, alta prin casă, totul e să vă încadrați în bugetul familiei.

Poate le-ați promis părinților, bunicilor că-i duceți la medic sau că le procurați diverse alimente sau medicamente.

SCORPION

Se poate să colaborați în termeni și mai buni cu șefii, care au mare încredere în voi, că ați repurtat succese la sfârșit de an și sunteți recomandarea pentru un proiect mare.

Vă gândiți la o relație și mai stabilă, ca să vă întemeiați o familie, că e, într-adevăr, o conjunctură favorizantă.

 SĂGETĂTOR

O să intrați într-o combinație partenerială care aduce un profit întregii echipe și o să vă bucurați de câștiguri consistente.

O reușită în planul comunicării, poate vă exprimați punctul de vedere în public și vă bucurați de aprobarea celor din jur.

 CAPRICORN

Vă aflați într-un plin de formă, vă reușesc inițiativele și or să se concretizeze unele dintre ideile, planurile pe care le-ați avut de anul trecut.

Se așteaptă și mai mult de la voi și chiar n-o să dezamăgiți, că sunteți profesioniști în toate cele.

VĂRSĂTOR

O să vă întâlniți cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri, dar mai aveți și altele în așteptare și o să trebuiască să faceți niște alegeri. Vă gândiți.

O să puteți recupera bani și să luați semnături ca să faceți progrese pe mai multe planuri.

 PEȘTI

Relația cu partenerul de cuplu promite să fie echilibrată și să apară cineva care, dacă vă doriți într-adevăr un om potrivit pentru voi (în cazul unora care nu au pe nimeni), poate să apară.

O negociere poate aduce câștiguri suplimentare și să reglați, totodată, relația cu șefii și partenerii de afaceri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel