Horoscop, luni, 29 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 29 august 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Luna în Balanță de astăzi îți aduce în atenție sectorul parteneriatului și, cu Luna care își unește forțele cu Mercur, ești înzestrat cu o ocazie de aur pentru a avea o conversație sinceră pentru a curăța aerul de orice energie rea.
Viața poate fi stresantă uneori, iar un prieten bun care te ascultă și te ajută să îți procesezi sentimentele poate fi de mare ajutor în această perioadă.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cu Mercur care colaborează cu Luna astăzi, s-ar putea să găsești că a face treburi mici și comisioane banale este terapeutic într-o anumită măsură. În timp ce te ocupi de diverse treburi și activități, mintea ta poate veni cu tot felul de idei pentru problemele care trebuie rezolvate. S-ar putea chiar să găsești o scurtătură sau o soluție la un proces care necesită mult timp și care ți-a provocat suferință și multă frustrare.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cu Soarele în Fecioară, s-ar putea să vă aflați în mod constant în situația în care trebuie să vorbiți cu un șef despre diverse probleme în ultima vreme. Cu toate acestea, Luna și Mercur de astăzi te pot ajuta să te reconectezi cu marele tău motiv. Pasiunea ta se poate simți restaurată acolo unde s-a pierdut în munca pe care o faci din cauza stresului și presiunii la care ai fost supus în această lună.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi este o zi bună pentru întâlniri de echipă și pentru a solicita feedback de la ceilalți cu privire la modul de îmbunătățire a situațiilor de la locul de muncă. Este întotdeauna plăcut să auzi de la alții ce se poate face într-un mod diferit pentru ca proiectele să se desfășoare mai eficient. S-ar putea să ți se pară util să auzi ce gândesc ceilalți în loc să încerci să ghicești pe baza observării celorlalți.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă aveți acte importante care trebuie semnate, s-ar putea să vă luptați și cu îndoiala de sine și să vă întrebați dacă ar trebui sau nu să amânați până mai târziu. Acesta poate fi un moment dificil al deciziei, mai ales în timp ce Luna și Mercur se află în sectorul tău de comunicare. Dă dovadă de diligența necesară și asigură-te că verifici de două ori literele mici și că pui toate întrebările pe care le ai înainte de a finaliza un contract astăzi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

După cum se spune, trebuie să cheltuiești bani pentru a face bani, iar dacă te-ai gândit să îți deschizi propria afacere, ziua de astăzi este minunată pentru a-ți pune pe hârtie planul de afaceri. Poți începe să îți faci o strategie și să te gândești la cum va arăta și cum va fi viitoarea ta organizație. Dacă nu v-ați restrâns nișa, s-ar putea să vă vină câteva idei profitabile în timp ce Luna se află în Balanță, sectorul vostru monetar.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când Luna se află în semnul tău și, de asemenea, vorbește atât de strâns cu Mercur, mintea ta ar putea să intre în viteză, gândindu-se la idei și lucruri pe care ai vrea să le încerci pentru viitor.
Ai putea să te aventurezi în modul îngrijorare dacă nu ești atent. Este posibil să vrei să ții un jurnal la îndemână sau un reportofon în apropiere pentru a-ți aduna gândurile atunci când acestea vin.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un fost sau cineva din trecutul tău s-ar putea să se gândească atât de mult la tine, încât nu poate rezista să nu te contacteze pentru a te saluta și a încerca să reluați relația de unde ați rămas. Poate fi o perioadă confuză, dar și un moment de vindecare pentru tine. Dacă ați avut nevoie de o încheiere, poate că astăzi o veți găsi.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă îți place să faci o excursie spontană pentru a vedea pe cineva pe care nu l-ai mai vizitat de ceva vreme, ziua de astăzi poate fi ideală pentru a te urca în mașină și a face o plimbare cu mașina pentru a vedea un prieten. Această zi este perfectă pentru a te reconecta cu vechi tovarăși pe care îi iubești, dar cu care nu reușești să te întâlnești destul de des.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este posibil ca astăzi să fie nevoie să fie abordate câteva lucruri la locul de muncă. Acordați o atenție sporită la depunerea la timp a documentelor și a diverselor e-mailuri care trebuie trimise. Nu aștepta prea mult și nu tergiversa, deoarece acest lucru îți poate afecta mai târziu progresul și te poate face să rămâi în urmă cu munca și. termenele limită.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să fii puțin filozof și melancolic în timp ce Luna se află în sectorul tău de educație. Folosiți timpul liber pentru a cerceta subiecte care vă interesează. Dacă îți place să înveți câte ceva despre psihologia relațiilor sau îți plac subiectele de auto-ajutorare, este ziua perfectă pentru a lucra la domenii din viața ta pe care ai vrea să le îmbunătățești.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi este o zi excelentă pentru a organiza lucrurile importante și a le pune pe hârtie. Dacă ai plănuit să lucrezi la testamente, la planificarea investițiilor financiare sau la lucruri care implică securitatea și moștenirea familiei tale, astăzi este o zi bună pentru a te concentra pe aceste lucruri sau pentru a-ți programa o întâlnire cu tine însuți în această săptămână pentru a obține acte autentificate și completate la notar.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel