Horoscop, luni, 28 martie 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: luni, 28 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Problemele juridice vor fi rezolvate în această săptămână, iar asta poate părea o veste grozavă.

Așadar, în timp ce lucrurile arată bine pentru tine, mai este încă puțin timp pe care trebuie să-l investești înainte ca acest "caz" să fie închis. Stai liniștit, pentru că lucrurile sunt destinate să se rezolve în favoarea ta.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taskurile pe care le ai de îndeplinit în această săptămână te împiedică să fii leneș, dar știi că te vei descurca.

Ai tendința de a te subestima, atunci când vine vorba de muncă, dar, în realitate, ești destul de bun în ceea ce faci - și alții au observat. S-ar putea chiar să ți se promită o mărire de salariu în această săptămână, pentru că te descurci atât de bine la serviciu.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Săptămâna aceasta vei primi un mesaj sau o vizită de la cineva pe care-l  credeai dispărut de pe fața pământului.

Deși va fi plăcut să știi că este încă prin preajmă, prosperând și supraviețuind, te vei simți, de asemenea, asuprit de această persoană, deoarece ți se pare că nu a crescut deloc.

E imatură și aparent pierdută în timp, deoarece singurul lui subiect de discuție este despre trecut.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Banii vin la tine în această săptămână, iar aceștia îți vor fi prezentați într-un mod foarte elegant. Există o persoană pe care o admiri, iar aceasta va fi cea care îți va oferi fie o oportunitate de angajare, fie o modalitate de a face mai mulți bani.

Poți avea încredere în această persoană, deoarece are la inimă doar interesele tale, deși nu este o persoană pe care să o poți numi "prietenul" tău.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta îți arată că poți avea cât mai mult succes, dacă depui efort. Și se pare că tu ai depus acest efort.

Săptămâna aceasta te va face să împărtășești momente frumoase cu prietenii și să cheltuiești o sumedenie de bani pe distracție și divertisment. Cerul este limita aici, iar tu vei fi fericit că trăiești în această perioadă.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Există un bărbat în viața ta care te dezamăgește, dar sentimentul tău este: "Așa să fie, așa este viața mea".

Ești în punctul în care continui să crezi că nu-ți pasă, dar adevărul este că îți pasă prea mult.

Acest bărbat dezamăgitor nu se va schimba, iar tu te-ai convins că este în regulă. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Să o spunem așa - ar fi putut fi o săptămână mult mai bună dacă nu ai fi fost atât de neglijent săptămâna trecută. Săptămâna aceasta ți-au rămas o grămadă de greșeli, care nu au fost rezolvate.

Săptămâna aceasta ar fi putut fi foarte productivă, pentru că te simți excepțional de "capabil", dar, din păcate, acele greșeli de săptămâna trecută sunt acolo pentru a se face cunoscute. Nu poți merge mai departe, până când aceste greșeli nu sunt rectificate.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceea ce te preocupă săptămâna aceasta este să ai dreptate. Simți că ai cunoștințele și experiența necesare pentru a fi persoana în care toată lumea crede și ai dreptate: oamenii au încredere în inteligența ta și în cunoștințele tale de bază pe anumite subiecte.
S-ar putea să sfârșești prin a fi un pic prea strict, dar așa ești tu. Oamenii vor să știe că, dacă apelează la tine, vei fi scurt și la obiect. Întotdeauna.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relația "unu la unu" este cea care îți place cel mai mult și, din fericire, vei avea parte de o astfel de experiență, în această săptămână.

Așteaptă-te la cine minunate, multe râsete și multe schimburi de informații personale. Vei avea parte de o săptămână minunată, una care ar putea duce la amintiri frumoase.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești atât de obosit să mai joci jocul așteptării, încât ești gata să renunți. Totuși, nu poți renunța, pentru că ceea ce aștepți trebuie să apară, altfel nu poți merge mai departe.

Acest lucru ar putea fi de natură juridică, deși probabil că este de natură financiară. Există posibilitatea să te fi pierdut în muncă, iar acum încerci să cauți un echilibru. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Perseverență și statornicie. Acesta este ordinul tău de lucru pentru această săptămână. Continuă să faci ceea ce faci și încearcă să nu te plângi prea mult.

În timp ce o mare parte din viața ta se simte ca o muncă neapreciată, poți avea încredere că lucrurile se vor îmbunătăți. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea de-a face sau vei lucra cu un om care va face exact ceea ce îți dorești, dar nu cu excelență. Așadar, ceea ce înseamnă că va trebui să te mulțumești cu mediocritatea altcuiva.

Te bazezi pe acest om pentru a face treaba, dar acesta nu este cu adevărat făcut pentru treaba aceasta, oricare ar fi ea. Vei accepta oferta acestei persoane, pentru că este o persoană foarte drăguță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel