Horoscop, luni, 28 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 28 august 2023, potrivit știrileprotv. Se pot ivi noi oportunități la locul de muncă, dar și pe plan sentimental, pentru anumite persoane. Mai multe zodii pot avea parte de încă o vacanța, chiar dacă vara este pe sfârșite, iar altele pot descoperi o sumă neașteptată de bani. 

 

BERBEC

Poate v-aşteaptă un proiect nou la serviciu şi o să mobilizaţi toate resursele interioare ca să faceţi un produs de calitate superioară şi primiţi o mărire de salariu, o funcţie.

Se poate să revină cineva cu un telefon, un mesaj şi să vă scoată la o cină romantică, să vedeţi dacă există atracţie.

TAUR

O să se poată regla relaţia cu partenerul de cuplu şi să vă croiţi alt drum, să vă cumpăraţi o casă, şi să vă gândiţi şi la postura de părinţi, că vă doriţi copii.

O să vă faceţi din nou, timp pentru o preocupare deconectantă ca să puteţi face în continuare treabă, la serviciu.

GEMENI

Poate le-aţi promis copiilor că-i duceţi la piscină sau la malul mării, să joace ceva pe un teren de sport şi să descarce acolo surplusul de energie, tensiunile.

Poate scoateţi lucrurile de care vă împiedicaţi prin casă, nu vă mai folosesc sau sunt defecte şi le daţi la reparat.

 RAC

O să faceţi monetarul, să vedeţi de ce bani dispuneţi ca să mai daţi o fugă în vacanţă, să profitaţi şi de timpul liber al copiilor până încep şcoala.

O să trebuiască, probabil, să faceţi o verificare a maşinii ca să puteţi pleca, în siguranţă, la drum lung, scurt, nu contează.

LEU

V-aţi reglat relaţia cu fiinţa iubită şi o să daţi uitării ce n-a mers între voi, ca să mergeţi mai departe fără fricţiuni, c-o să fie mai mult respect între voi.

E posibil să vi se facă o ofertă de lucru şi să vă daţi acceptul că aveţi nevoie de bani, dar vreţi să vă simţiţi utili.

FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de sprijin din partea unor oameni care vor să vă mai şi relaxaţi, că v-o fi ajuns oboseala, ori poate sunteţi plecaţi şi fac nişte lucruri în locul vostru.

O să vă daţi tot interesul să le ţineţi companie unor prieteni care nu prea sunt în formă şi o să le ridicaţi moralul.

BALANŢA

O să recuperaţi, se pare, nişte bani şi o să aveţi de cheltuială, să vă puteţi plimba, ca să mai prindeţi o porţie de vacanţă, să vă deconectaţi.

Poate mai există o cale de împăcare cu cineva care a preferat să se retragă din relaţie ca să mai conştientizaţi nişte aspecte care nu merg ca lumea.

SCORPION

Se poate s-aveţi o discuţie cu şefii şi să reuşiţi să obţineţi ce v-aţi propus că îi găsiţi mai cooperanţi decât de obicei şi e de profitat de conjunctura.

Poate se întâmplă să vă convingă să legalizaţi relaţia de cuplu şi să vă aşezaţi la casa voastră, dacă n-aţi făcut asta până acum.

SĂGETĂTOR

E posibil să reluaţi o activitate care v-a adus nişte beneficii şi să vă interesaţi de extinderea sferelor de influenţă ca să vă bucuraţi de câştiguri.

V-aşteaptă cineva în altă parte a lumii şi poate daţi o fugă pân-acolo dacă mai aveţi nişte zile de concediu.

CAPRICORN

O să puteţi recupera nişte bani, o poziţie mai la vedere, privilegiată şi o să intraţi într-o altă categorie socială, o să vă bucuraţi de alt statut

Poate o să scoateţi nişte bani din buzunar ca să achitaţi taxe şcolare, să faceţi rost de cursuri, care pot fi online şi tot costa.

VĂRSĂTOR

Veşti și se anunţă oameni care trec să vă vadă şi o să puneţi la cale nişte reuniuni, fie la sfârşit de săptămână fie în decursul acestor zile şi or să vă fie cu folos.

E posibil să apelaţi la o agenţie imobiliară ca să vă găsiţi o casă care să corespundă cerinţelor celor din familie, ca să fie toată lumea mulţumită.

PEŞTI

V-au rămas nişte lucruri de rezolvat şi ar fi bine să nu rămâneţi cu restanțe c-o să vă usture la buzunar şi vă mai bat şi şefii obrazul.

O să fiţi dispuşi să acceptaţi scuzele cuiva care v-o fi gresit fara să vrea şi o să puteţi continua o relaţie care vă poate face fericiţi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel